Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 281-300 z 329.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
fajnie wyszło oj tam, już połowa uni wie, że lubię spać. Nie musisz informować drugiej połowy Ciekawie zrobiło się na samym końcu jak neta wcięło... Dziękuję za pomysł i zaproszenie Piotrek. Maximus
-
Amatorski SaD na Fenrir
AbaddonX - - DiD Fenrir
PostHahaha Sobota . Wronek wypił. Luuuuuzzz. Wronek trzymaj się z dala z tymi krazkami ode mnie hehe, bo moja spora ilość lm tej, jak to sam nazwałeś- byle jakie flocie - raczej się nie oprze. Start dziś? Bunny godzinę przed trzeba drużyny ustawić
-
Stało pod bunkrem. Nie stoi. Dnia 20-07-2019 02:27:39 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Maximus [Gumisie] ________________________________________________ Duży transporter 1 Lekki myśliwiec 392.278 Ciężki myśliwiec 52 Okręt wojenny 4.729 Pancernik 2.514 Mały transporter 46.919 Krążownik 5.521 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Revan ________________________________________________ Duży transporter 260 Lekki myśliwiec 4.323 Krążownik 3.382 Recykler…
-
Na wstępie - podziękowania dla Vendetty, za sondę oraz namierzenie celu - nie ma to jak górnik, który podsyła cele Ostatnio wszystko wchodzi jakoś w biegu, w pracy itd. Pozdro dla buddy i Gumijagodożerców. Jedni opalają dupska we Włoszech - drudzy korzystają ... hehe [url]https://www.youtube.com/watch?v=Wbgb3lgMluA[/url] Dnia 18-07-2019 22:36:07 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Maximus [Gumisie] ________________________________________________ Ciężki myśliwiec 53 Lekki myśliwiec 2…
-
Amatorski SaD na Fenrir
AbaddonX - - DiD Fenrir
Postjeden Górnik Gumisiowy jest też na tak!!! Wkleiłbym screena z discorda gdyby nie prywatne wiadomości- 24h temu ustaliliśmy sobie sojuszowe S&D aby rozruszać dupska. 5teczka za wprowadzenie pomysłu na forum Bunny Oooo. Revo ma rację. Ustawić procent wystarczająco duży należy, aby Generał mi po satelitach nie latał...
-
Górnik lata - koniec świata.... człowiek nie może spokojnie trawnika skosić ... bo albo lecą na Ciebie kilka razy, albo samemu trzeba odświeżyć puszki. Fajna akcja bo na speedzie , oboje zajęci pracą, więcej szczęścia niż rozumu haha. A teraz szybko złom na kopalnie haha - Bunny jak to przeczyta nie będzie mógł spać haha Pozdro dla Gumisiowego squadu i Buddy.
-
Kiedy ostatnio rozmawialiśmy Bunny, wspominałeś o wielkim rozbijaniu, ale to starcie przechodzi wszelkie ogejmowe pojęcie. Ostatnio grałem na uni28 , śledziłem potem forum, nie pamiętam takiego starcia . Życie na Fenrir faktycznie dobiega końca, ale niezależnie od tego, jak długo jeszcze tu będziemy, to TR zasługuje na szacun. Najmocniejsze uderzenia zawsze należały tutaj do was. Zostało jeszcze kilka nosów do utarcia więc nie kończcie rowałki. Pozdro. 6/5 za skill starcie i zaparcie
-
Zysk marny, flota słaba poza tym to na pewno push. Haha. Chciałem poczuć się jak "Co niektórzy z forum" . Do niczego. Nie przyniosło mi to radości. Grateczki Grafi, dlaczego nie ma nutki z księciuniem? Szkoda że pierwszy cel nam nie wpadł ale odrobimy. Podejmuje wyzwanie, wyfarmie dziś twój zysk na idlakach haha. Pozdro dla sojuszu i Królika - udało się nie zasnąć, ale tylko dlatego, że był budzik Cisnę do roboty Panowie nie każdy ma wolną niedzielę, a przez Nowego spałem 2.5h ...
-
Gratki Panowie... troskę mi się spało dzisiaj więc niestety moja sonda zostaław domu... Przetapiaj i goń górnika
-
gratulacje STarcia. Wronek ma dobry dystans do gry, ale łatwo to wyprowadzić z równowagi haha. Uni ma 1900 graczy Pewnie z 500 to nieaktywni i na urlopie Kolejne 500 bunkry i ekobunkry o które nikt się nie rozbija Zostaje nie wiele a jednak zawsze jakieś marudy na forum się znajdą komentujcie starcia , osiągnięcia a własne problemy wypadałoby zamknąć w pudełku a nie wylewać na forum . TR zdominowało uni, trzeba było działać a nie teraz płakać... Wronek nadal jesteś mi winny wspólny lot