Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 201-220 z 329.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Shaggy SzO. Kto wozi tyle sosu masakra obustronnie nie wyszło tak, jak miało, bylebyśmy tu nie rozkrecali niepotrzebnie jakiegoś hejtu. Imponujące flotki Panowie - będę wiedział na kogo polować jak mi się znudzi stawianie domków, Pozdro Maximus
-
kilka lotów na spontana w ciągu ostatnich 2 dni, niestety same przepały. Dzis zauważyłem, że chyba cierpi na brak czasu i robi fsy na pz. Bez GS , więc mało czasu , do tego liczenie na kartce - serio - i w telefonie. Pozdro dla WSZYSTKICH z Disco, Królika z kapelusza i dostawców setki z shella Dnia 23-09-2019 21:04:28 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Maximus [Zubr] ________________________________________________ Okręt wojenny 12.066 Pancernik 16.472 Sonda szpiegowska 1 __________…
-
Wypatrzone na fali transporty surowców na domki 3 kontra okazała się trafić już w powracającego FSa, więc wyszło lepiej niż miało, szkoda, że obrońca zalogował, ale dzięki temu zebrał pakiecik na odbudowę Dnia 23-09-2019 12:51:38 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Maximus [Zubr] ________________________________________________ Pancernik 2.000 _________________________________________ Obrońca Doberman ________________________________________________ Mały transporter 1 Duży transporte…
-
Wlot w bunkier, satysfakcja zdecydowanie większa niż zysk ... pozdro dla wszystkich, którzy się tego spodziewają Dnia 23-09-2019 11:28:59 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Maximus [Zubr] ________________________________________________ Ciężki myśliwiec 46 Lekki myśliwiec 200.560 Krążownik 47.974 Okręt wojenny 12.197 Pancernik 16.711 _________________________________________ Obrońca Mystery87 ________________________________________________ Mały transporter 2.600 Duży transporter 1.…
-
Mam wrażenie że połowa ludzi opisujących swoje problemy na forum to byli ministranci.... musisz zmienić Nick na zbawca jak dawniej i afera ucichnie ... Gratki. Dawno nie mieliśmy TIME w reckach to fakt. Przetapiaj to na domki, ministranci będą mieli się gdzie wypłakać... 6/5 bo podczas blokady hahahah Pozdro Maximus
-
Strasznie mi szybko Hekate padł w układzie, liczyłem że będzie się dłużej bronić a tu lipa, idlaczek. Pięknie to wyglądało na fali gratki, Giker mógł dorobić tego 1gs haha. Pozdro, Maximus
-
takiego kąska nie ugryzłem nigdy dotąd pozdro dla KoKo i dziękuję za pomoc - większość z was mówi, że jestem masochistą grając bez antigame dofarm reckami , za mało floty, aby wozić tyle surowca haha Dnia 17-09-2019 02:05:34 następujące floty spotkały się w walce: Agresor MaximusDecMeridius [Zubr] ________________________________________________ Pancernik 10.000 _________________________________________ Obrońca Invasja ________________________________________________ Duży transporter 31.594 Stat…