Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 66.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od gonsior667: „Cytat od Kamikazze_: „Gratki kruchy wyczucia czasu. Gonsior odbudowy !! Z Twoim ekiem to z 3 dni góra zajmie ” co to jest eko ? ???. ” jego eko to pushkonta, on na pewno nie wie co to jest eko na swoim koncie, za to na pushkontach zna sie na tym doskonale jak cały szojusz pajacowokomarowy, z tego słyniecie, push push push, życze kolejnych złomów, brawo dla atakującego
-
Pazik [3 X] vs. Kajaczenko [KOMORNIC] ~ 13217.14% ------------------------------------- Pazik [3 X] vs. Gonsior [KOMORNIC] ~ 3933.62%
halok - - Starcia U68
Posta co wy jesteście???? chłopcy do bicia i pushery nic więcej, oszuści i tyle, prawie gruche żeście zwalili na forum bo dostałem kontre w marne 20k niszczarek po wlocie na wasze push konto ale od tego czasu kondory zawitały wiele razy po właściwej stronie st :)))) gonsioruj sie i uważaj na ip żebyś bana nie wyłapał do końca świata jak rulonów braknie
-
dodam od siebie że odbudowy życzy sie normalnie grającym graczom a nie pusherom, jak ma perma to i tak wróci w innym wcieleniu, przecież te konta na urlopach nie są moje :))))))))) wal w d...... komorów ile wlezie Pazik, jak ci braknie dexu to ci wyśle po minimalu niestety, bo jesteś delikatnie wyżej w statach :)))))))))))) jak dostałeś perma kajak to pewnie ci już kasy brakło na wykupienie się z bana od tych z tymi tam, wykładniami z dupy
-
Pazik [3 X] vs. Kajaczenko [KOMORNIC] ~ 13217.14% ------------------------------------- Pazik [3 X] vs. Gonsior [KOMORNIC] ~ 3933.62%
halok - - Starcia U68
Postbrawo Pazik złomuj pusherów, podobno nie są chłopcami do bicia tylko wszyscy inni nimi są hehehehe na obecną chwile sraczenko ma bana, ciekawe; za dużo rodzina pomogła w odbudowie ?????? hmmm obrońcy kolejnych złomów
-
Cytat od Antharas: „To rzucę propozycje najprostrza tyczącą się rakiet Min. 10 w slocie Dlaczego? Bo budowa 10 rakiet przy odpowiednim poziomie nanitow zajmie 10 sekund. Ktoś się chwalił ze wrzuci film jak się wysyła kolejno rakiety w odstępach po 1 sekundzie, ja bym chętnie zobaczył, może się czegoś nauczę ” do mnie pijesz? nie chce mi sie szukać czy ja BOT jako sprawca wysłania rakiet co 1s zaoferowałem filmik jak to sie robi, naprawde jest to bardzo trudne, trzeba mieć kompa za 20k, net z NAS…
-
odbiegając od tematu awantur, FILU wspomniał o NoSkilu tj MrAccident jako krecie w Explorerze, nikt tego nie skomentował na forum a u nas ma urlop od kilku dni, dzisiaj sie zalogował na chwile i tyle w komorach działa aktywnie w sd pewnie ciezko połaczyc jedno z drugim albo obawa przed banem, nadmienię ze u nas tez niektórzy wiedzą że to kret ale jeszcze nie wywalony nie wiedziec czemu???????? ktoś coś???????? Moderator kruszynka:Wulgaryzm zastąpiono normalnym słowem. Upominam!
-
no i super, najbardziej podoba mi się to że najbardziej zainteresowani się postawili i jest jakiś kompromis. Dla innych czyli słabszych graczy albo jak ja górników oznacza więcej spokoju a nie pilnowanie satek 24h w długotrwałej dziczy. Zresztą dla tych co upominali się o większy % też jest plus, bo byle burak nie będzie nabijał % na najsłabszych, będzie musiał się wysilić jak większość która tego chciała i chce tą rozgrywke rozegrać na poziomie.