Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 141-160 z 445.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Prawo serii Dnia 05-02-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor WebberOddam [RONIN] ________________________________________________ Pancernik 33.333 _________________________________________ Obrońca arts [RGL] ________________________________________________ Mały transporter 25.590 Duży transporter 7.065 Lekki myśliwiec 51.999 Ciężki myśliwiec 104 Krążownik 2.848 Okręt wojenny 1.943 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 1.517 Sonda szpiegowska 4.925 Bombowiec 17 Niszczyciel 16 Re…
-
głupi lot na planete, szybka podstawka pancków, zawrócone stacjonuj, bum agresor bardzo mnie nie lubi bo już raz był w reckach, dość powiedzieć, że na pożegnanie nazwał mnie złamanym... członkiem oczywiście jak ktoś jeszcze chce mnie odwiedzić gdy jestem online to zapraszam, szczególnie XYZa, który zdejmuje urlop tylko po to by rozwalić mi satelity Dnia 05-02-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Keith [K-O] ________________________________________________ Lekki myśliwiec…
-
Cytat od wSCIEKŁY: „Cytat od ---Webber---: „Tylko czas? Aż czas. Gra powinna promować aktywną grę, ekspy są bardziej aktywną formą rozgrywki niż klepanie eko, tutaj cierpi tylko Generał. ” W moim przypadku mogę porównać tylko do zbieracza, generała nigdy nie brałem pod uwagę, a grając jako zbieracz i zmieniając na odkrywcę, to różnica duża. A z drugiej strony czy tego czasu aż tak dużo trzeba poświęcić na te ekspy? Uważam, że nie. 3 razy po 5 minut w robocie, później na spokojnie w domu i tak mo…
-
Cytat od Leonidas: „No to powoli, jak zwykle milczenie jest złotem bo wszyscy już prawie że się dostosowali do panujących warunków @Art byku mija za chwilę 2 miesiące jak to gówno zostało wprowadzone, falanga dalej nie chodzi, klasy dalej nie są jakoś szczególnie zoptymalizowane - Odkrywcy tłuką kapuchę aż miło, a tekst o wysyłaniu floty z planety na atak żeby dok oddał tyle ile powinien rozbawił mnie do łez. Błędy wręcz śmieszne, czy na serio wymagają tyle czasu ? Planowane są kolejne zmiany w …
-
Rozpad Uniwersum Leda
---Webber--- - - DiD Leda
PostCytat od ..Raven..: „Wg mnie zmiany popieraja Ci co kiedys byli jawnie to napisze ZWYKLYMI FARMAMI teraz po zmianach sa kims bo wreszcie poznali topke klikajac expy co 1.5 godz ” ja zmiany popieram, są odświeżające pozdrawiam, kiedyś ZWYKŁA FARMA
-
Zmiana zużycia paliwa ?
Postteż jestem za, @Art wiem, że była taka możliwość na innych uniach więc... może ankieta?
-
dr zlomek (nowy nick w grze, zgłoszone przez Discord) = Zapalsky (Ukryta treść) Dnia 31-01-2020 13:19:21 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Zyla [B-S] ________________________________________________ Mały transporter 1 Okręt wojenny 200.000 Pancernik 259.229 Niszczyciel 121.366 _________________________________________ Agresor webber [B-S] ________________________________________________ Pancernik 251.111 _________________________________________ Agresor Zapalskyy [B-S] ____________…
-
"Oddam"
PostCytat od Tytanowy Bandyta: „To ze nie wrzuciłem ani jednego stejka po za tymi do wojny to ma to znaczenie? Gościu nie wiem jak to robisz prnt.sc/qwil1a prnt.sc/qwil1a Rozumiem że grał ktoś -> potem przejąłeś i potem znowu oddałes koledze? Ktoś tu w chu!#12 leci żeby na jego własny nick nie było Gratuluje ” Ty tępa dzido kulfix zmienił nick dla jaj a ty jakieś insynuacje robisz prrzeczytaj dokłądnie ten nick
-
I po co coś takiego wystawiać na forum? Dajesz puchatkowi swoje konto na Yildun i puchatek magicznie dostaje od ciebie złoma tutaj? Serio myślisz, że ludzie są tak naiwni?
-
Rozpad Uniwersum Leda
Post@Water to przez to, że tacy jak ty urośli na bugu na rynku i nawet nie musieli zwracać surowców
-
Cytat od dafi to ja: „Graty to dopiero go przorałeś zobaczymy czy jak po urlopie wróci to ucieknie planetami daleko od ulla a po tej trałmie będzie długo się leczył przetapiaj i czekam na kolejne Obrońcy SzO ” a ty nie jesteś w traumie będąc zezłomowanym przez nielota? graty, cudowne ST
-
"Oddam"
PostPisze to gość, który świeci się 24/7 i puszcza ekspy. Cytat: „a za tydzień miesiąc? Kto będzie pamietał webbera ogara, teretha płaczka? ” ha, widzisz, Ty jesteś kompletnym randomem, mnie kojarzą ludzie, z którymi grałem jeszcze w 2005
-
"Oddam"
PostCytat: „Przy nich to i ja wymiękam ” Ciekawe tylko, że to o tobie pisze i śmieje się z ciebie całe uni, a nie z "ziomków teretha"
-
@Ruda moje konto teraz ma nick "WebberOddam" 31-01-2020 13:19:21 - webber [PINGWINY] - 25031.85% Dnia 31-01-2020 13:19:21 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Zyla [B-S] ________________________________________________ Mały transporter 1 Okręt wojenny 200.000 Pancernik 259.229 Niszczyciel 121.366 _________________________________________ Agresor webber [B-S] ________________________________________________ Pancernik 251.111 _________________________________________ Agresor Zapalskyy […
-
Dzięki za lot i te kilka tygodni współpracy, odchodzi jeden z najlepszych lotników uni. Powodzenia w realu!
-
popsułem zabawki koledze z Ukrainy bądź Rosji, no ale blisko był to trzeba było wykorzystać Dnia 30-01-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor webber [RONIN] ________________________________________________ Pancernik 22.222 _________________________________________ Obrońca 0x0 ________________________________________________ Mały transporter 18.071 Duży transporter 9.692 Lekki myśliwiec 20.187 Ciężki myśliwiec 5.929 Krążownik 2.330 Okręt wojenny 1.511 Statek kolonizacyjny 5…
-
jak wchodzi, to wszystko Dnia 29-01-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor webber [RONIN] ________________________________________________ Pancernik 33.333 _________________________________________ Obrońca Lukami [BOSS] ________________________________________________ Mały transporter 606 Duży transporter 4.684 Lekki myśliwiec 58.758 Ciężki myśliwiec 2.027 Krążownik 757 Okręt wojenny 223 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 338 Sonda szpiegowska 7.714 Bombowiec 156 Niszczyciel …
-
farmionko Dnia 29-01-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor webber [RONIN] ________________________________________________ Pancernik 8.888 _________________________________________ Obrońca petrx12 [Bodo] ________________________________________________ Mały transporter 4.141 Duży transporter 728 Lekki myśliwiec 7.831 Ciężki myśliwiec 1 Krążownik 208 Okręt wojenny 784 Recykler 433 Sonda szpiegowska 398 Bombowiec 2 Niszczyciel 5 Pancernik 931 _______________________________…