Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 401-420 z 445.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Dzięki za lot Dobi, pewnie niebawem złapie się i drugą falę tych gęsi
-
Pierwsze liczenie bo dopiero załapałeś, że 600 jednostek nie jest widoczne jako placek w galaktyce Graty, fajny % i zysk.
-
Cytat od mielek777: „Cytat od ciap: „Ktoś jakieś błędy poza: + ładowaniem dexu + brakiem możliwości wysłania sondy na atakuj + błędnym wysyłaniem sond na zakrzywionym widział?” najbardziej to przydałaby się poprawka tego, aby nie trzeba klikać przycisku start po każdym załadowaniu koordów z paska koordów gracza.” ja to u siebie poprawiłem, wysyłanie deuteru też poprawiłem, chciałem współpracować z twórcami Antigame ale ktoś kto tym zarządza teraz to jakiś burak, który jest zamknięty w jakimś nie…
-
Gratulacje, jak rozumiem udana konterka. Joincik będzie musiał teraz sporo handlować
-
Sam wolę zdjąć moona nawet gdy mam dostać bana za bash niż stracić okazję do zaskoczenia obrońcy... także rozumiem fatala. A co do tego starcia... no cóż, tak sorro krzyczy na inara na innym uni i jego kumpli, a teraz przykleił się do kogoś bardzo podobnego, to wiele mówi.
-
Brak słów, tyle co on dostał tutaj po tyłku... mógłby już sobie darować. Szkoda konta, które było budowane kupe czasu i na które było troszkę akcji robionych, no ale cóż, polo musiał wiedzieć na co się pisał Gratulacje ares.
-
Pierwszy milion... robi wrażenie, ilość cyferek jest porażająca tutaj, a jeszcze pomyśleć, że to wszystko działo się po takich szybkich lotach...
-
A co z uUrsa np.? Lub Orion? To speed x1, 30% tylko, że na Ursa eko jest wyższe, to chyba powinno być liczone normalnie? Quantum czy Draco na których grałem nie liczyłem
-
Na razie wkleję linki, a później podliczę % 1. #82: webber [MNS] vs Xperia997 [God] - 160,44% 2. #82: webber [MNS] vs Xperia997 [God] - 160,44% 3. #83: webber [MNS] vs Denealson [ - ] - 167,74% 4. #84: webber [MNS] vs Ares [MERC] - 351,63% 5. #85: webber i qrakos [MNS] vs Kra [Creative] - 781,49% 6. #86: webber [MNS] vs Skrytobojca [HT] - 530,57% + kontra 7. #38: webber [==WoG==] vs Marocarter [Toxic] - 360,22% 8. #77: Webber AKA TOPEK [MNS] vs gren [-SoM-] - 226,29% + farming 9. #78: Webber AKA…
-
Jestem za, bo faktycznie akcja jest wymagająca, kwestia zgrania kilkunastu fal niszczenia na ten sam czas, zrobienia odpowiedniej podpuchy itd. Przy okazji proponuje rozbić FS na Kolonizuj na dwa podpunkty a) stara wersja b) nowa wersja (brak widocznej porzuconej planety) #120: mr_X [RedMoon] vs balala [ - ], MadOFF (webber) i lifer [MNS] - 3934,79% - WOJNA! Opisu akcji nie ma ale wszystko jest wyjaśnione w komentarzach, a z tego co pamiętam to się liczy.