Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 361-380 z 445.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Gratulacje, piękne RW, szkoda, że niektórzy nie dotrwają do łączenia ale taka kolej rzeczy... Ja mam jednak nadzieje, że to nie koniec MNS i że jeszcze ktoś tam będzie grał, są ekowcy - strasznie silni ekowcy - może oni pomogą w odbudowie?
-
wyszła trochę mizeria... ale się nadrobi... no i... Posiadasz 6.168 punktów honoru i za to otrzymujesz tytuł „Imperator Galaktyki“. Dnia 02-03-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor vvebber [Elite] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 3.956 Krążownik 450 Pancernik 307 _________________________________________ Obrońca animek [WINTER] ________________________________________________ Duży transporter 220 Lekki myśliwiec 1.407 Krążownik 246 Okręt wo…
-
Gratulacje, ładnie wyszło, a zysk i tak jest niezły. Do następnego!
-
Pozdrowienia dla sojuszu Dnia 26-02-2016 11:32:48 następujące floty spotkały się w walce: Agresor vvebber [Elite] ________________________________________________ Duży transporter 1 Pancernik 323 _________________________________________ Obrońca Feeleep8 [TysTys] ________________________________________________ Duży transporter 40 Lekki myśliwiec 352 Ciężki myśliwiec 76 Krążownik 116 Okręt wojenny 65 Recykler 71 Sonda szpiegowska 19 Bombowiec 10 Pancernik 20 Wyrzutnia rakiet 14 Lekkie działo las…
-
pozdrawiam soju... oh wait Dnia 24-02-2016 00:20:50 następujące floty spotkały się w walce: Agresor vvebber ________________________________________________ Krążownik 109 Pancernik 292 Lekki myśliwiec 1.483 _________________________________________ Obrońca SlawaiMir ________________________________________________ Mały transporter 2 Duży transporter 30 Krążownik 155 Okręt wojenny 73 Recykler 29 Sonda szpiegowska 6 Bombowiec 22 Wyrzutnia rakiet 480 Lekkie działo laserowe 170 Działo Gaussa 22 Mała…
-
Cytat od Nabuchodonozor: „Fluttershy vel ewka czy jak cie tam nazwali, nie każdy tak jak ty i gra po to by być farmą, w dodatku z milionem kompleksów do lepszych. Anty? Spojrz na nasze loty, spojrz na loty innych, gdzie np. niejaki arcol stawia za anty 60 nieszczar na obrone. Pozwalam sobie stwierdzić, że poziom twojej polaczkowości osiągnął szczyt - sama nic nie gram, ale jak ktoś jest lepszy to na pewno za hajs... Graty Sariel, mogles dodać ze ja cel znalazłem przetapiaj ^^” No dobra ale 60 ni…
-
Gratulacje, fajnie wam to wyszło, dobrze widzieć takie akcje na uni, niektórzy nie będą jęczyć, że "poziom już nie taki na tym ogame"
-
Uni 1 dołącza do Uni 114, które nigdy nie było unią specjalną, zawsze x1, zawsze 30% floty. Czy to jest normalne? Uni JEDEN, do uni STO CZTERNAŚCIE. Brawo! Kapitalna sprawa. Już raz uLeo zostało połączone z unią specjalną, Jupiter, przyszli ludzie z flotami 5x większymi, dodatkowo jeszcze przyszli z kontami, które przemielili i floty im urosły dwukrotnie. Wtedy jeszcze dało się to jakoś znieść bo przyszły lamy, które koniec końców nie są zagrożeniem ale teraz to już totalnie kogoś pomyliło, tyle…
-
Przyszłość Libry
PostCytat od b4el: „Wyjawię Wam tajemnicę.. tym graczem będę ja! Pierwsza elektrownia farmiąca już leci do pierwszej topki po surowce.” Ooo, też wróciłeś? Zagość do GEN
-
Oj, nie piszcie od razu, że push bo po prostu może Despero skończył i się rozbił i top... no właśnie - dwa - flot (czemu nie jeden?). Despero już od jakiegoś czasu miał kolonie na 1:92, ostatnio tam przyleciał, rozbił kilka statków i na koniec rozbił się o zerojedynkowego... no cóż...
-
Cytat od Snoopers: „Graty Starcia obroncy Sz/o ale nazwanie graczem debilem wskazuje na to ze chyba to komus innemu cisnienie skacze ale spoko ... tak jak juz pisalem nie raz cisnij dalej wszystkim po kolei i cisnijcie sie wszyscy bo najlepiej to robic, mi czasami to nawet sie juz nie chce komentowac tych ST niektorych bo nie ma to jak sobie poopisac...” Może zerknij najpierw co twój sojusznik robi i pisze. Normalne starcie, a on znów doszukuje się nie wiadomo czego.
-
Cytat od -----MELMAK--------: „hahahaha buahahahahah... no super:D widze ze PRO sie nawet podczepil aby zaistniec dziwny z ciebie człowiek Dobciu... cos tam wspominasz o ,, uczciwosci,, i takie tam:D a tu taki syf?? no nic pogratuluje TOP1 i chyba tylko tyle pozdrawiam ciebie oraz Bosmana do naStepnego ps. co do webera . international level :graty:” A ty znowu przychodzisz do topowego starcia i śmierdzisz. Nic więcej nie potrafisz. Co ci znowu nie pasuje? Dzięki za lot doberman, nie dość, że mam…