Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 101-120 z 666.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Graty ST szkoda że nie my hehe tępa blond dzida bardzo się cieszy
-
Zaraz wstawimy swoj procent ze zdjecia moona pff
-
Jako założyciel sojuszu TEREFERE oświadczam że przyjmujemy wojnę niech wygrają lepsi
-
Witam wrzucam za sojusznika Cytat od Swarog: „Złom pod dom ” Dnia 19-10-2020 00:07:13 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Jurassica ________________________________________________ Lekki myśliwiec 52.352 Ciężki myśliwiec 3.290 Krążownik 8.199 Okręt wojenny 17.202 Pancernik 2.589 Bombowiec 1.316 Niszczyciel 1.444 Gwiazda Śmierci 40 Reaper 1.197 Pathfinder 448 Mały transporter 4.539 Duży transporter 10.961 Recykler 20.309 Sonda szpiegowska 10.555 _______________________________________…
-
Dziękuję za dedy graty st obroncy szo
-
Dobra zostałam wywołana i na forum i na priv to niestety muszę wyjaśnić, choć od jakiegoś czasu (co większość widzi) tak na prawdę na octans się nie udzielam, ale okej... @yoda_u20 co do moich pushy na @cokolwiek, widzę, że masz świetną wiedzę i zapewne widziałeś jaki typ floty, jakie wartości floty i jaka cena tych flot szła przez rynek. Nic nie kupiłam po minimalu za metal, jak co poniektórzy mają w zwyczaju. Kupowałam od niego pancki, krązki, owce i inne typy statków, które niepotrzebne mu by…
-
Mnie to na octans nic już nie zdziwi, nawet nie chce się nic zgłaszać, bo team tutaj ma niezłą [ciach] olewkę Graty choć nie wiem czego Cytat od cokolwiek: „Pewnie będzie tylko odebranie doku i wieczny urlop ” A ja myślę, że obrońca przejdzie na eko, będzie chciał się pozbyć floty i zaiste ktoś będzie miał mega fart i kupi tę flotkę po minimalu na rynku, bo zauważy ofertę Super Moderator Ruda:Pseudocenzura
-
Nie wpisuję się nigdy pod stekami yody bo wiadomo czemu chyba. Nie gratuluje że na byłym sojuszniku ale gratuluje akcji bo wydaje się czysta ale cóż... nie mnie to oceniać po trzecie pierwszy raz się cieszę że nie było mnie wtedy w soju przynajmniej gracze na uni nie mogą powiedzieć że doniosłam inusom o czymkolwiek co ostatnio miało miejsce i jest samo w sobie chore i śmieszne ale dla mnie jedna rzecz jest ciekawa czemu old nie poprosił nikogo o pomoc ? Korzystając z okazji chciałam pozdrowić s…
-
CHANCE BOUDREAUX vs. Amadi & Cosiek & Black Horse & 106 & Vice Gemini [ZZSS] ~ 63622.22% - TOP1 ACS
PostCytat od GulashPL: „Przykro patrzeć jak konto Motaby zostało sprzedane i zaprzepaszczone przez owego gracza. Ja bym nie wysłał takiej floty na Amadiego który tam szału nie miał z całym szacunkiem. Koszt dexu pewnie był ogromny, ale trudno. Gratulacje dla obrońców Agresorowi szo nie życzę, bo kupić konto każdy głupek umie, ale grać nim już nie ” Chłopie, pomyśl 10 razy zanim coś napiszesz Przynajmniej filmik obejrzyj i szczegóły akcji poznaj Co do ostatniego zdania.... Kupić/dostać jaka różnica ?…
-
Już jesteś wmieszany
-
Cytat od new_mateuszgg: „Bedzie to 500 albo nawet 1000 procent? Lubie polatać po bunkrach a z tego co pamiętam terefere tez lubi ale budować i wierzyć więc może być sporo ofiar 80 procent złomu ” U was też mogą być ofiary zostajemy przy 200%
-
1. Tag i pełną nazwa sojuszu wypowiadającego wojnę i sojuszu, któremu wojna jest wypowiadana: [TEREFERE] TEREFERE KUKU vs. [JELENIE] Klub Jelenia 0% vs 10 201,63 % 2. Tagi i pełna nazwa wszystkich sojuszy dołączających się w trakcie trwania wojny wraz z datą i stroną, po której się opowiadają: BRAK 3. Preferowany system liczenia: a) system procentowy 4. Warunki zakończenia wojny: 1 miesiąc od daty wypowiedzenia. 5. Minimalny próg raportów liczących się do wojny: 200% 6. Stosunek do RW z ACS: a) …
-
Pierwsza - push push czyli pchać ps. graty huknęło ku chwale TEREFERE