Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 641-660 z 666.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Agresorom gratuluję bo mimo wszystko wynik jest zacny Obrończyni bardzo wielkie SZO !!!!! Śledź do wora !!! ;D
-
Witam. Drugi lot na tego pana Za pierwszym razem się zalogował i czekał do ostatnich sekund by poderwać flotkę Heh Tym razem wyskanowałam na aktywce, poleciałam licząc, że to powrót FSa i trafiłam idealnie. Obrońca zalogował się tuż przed 2 dofarmieniem, postawił stocznie na moonie i za metal kliknął WRki, ponad 8tys ha ha xD Na szczęście nie miał antymaterii (albo i nie chciał jej użyć), bo by mi trochę MTków i DTków strącił W związku z tak szybkim logiem tuż po starciu udało mu się troszkę zł…
-
Bardzo ładnie śledź na farcie Dziękuję za pozdrowienia Lataj dalej i przetapiaj a obrońcy nie żałuj niech ma na waciki
-
Hahahaha gratuluję a obrońcy szo
-
W takim razie wtrącę swoje 3 grosze 1. Życzę SZO agresorom bo wiem że odbudowa idzie pełną parą. 2. Maści na ból co poniektórym 3. Czego jak czego ale finezji i dobrej zabawy MNSom nie można odebrać nie jeden z was by w ogole nie poleciał ale są tacy dla których to tylko cyferki śledziu Ty wiesz o czym mówię ;))) Fakt emememsy w reckach dla 3/4 uni to piękny widok ale na pewno nie raz jeszcze traficie w ich recki. Pamiętajcie nosił wilk razy kilka ponieśli i wilka ;))) Śledz to nie tylko nick Śl…
-
Witam serdecznie po dłuższej przerwie Starcie to takie tam TEREFERE Pozdrawiam: Mój ukochany sojusz TEREFERE i moje kochane krasnoludki kopalniaki tam grające Całe buddy ;D Ekipę słuchającą mojego pierdolamento ;D Czaje Dawiderra Kave i Marvola Pozdrawiam sojusz T_M Pozdrawiam MNS a jak i śledzia też pozdrawiam wybaczam Ci tego Letha ;P Dnia 16-01-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Zona_Rolnika [TEREFERE] ________________________________________________ Lekki myśliwiec…
-
Pierwsza !!! Buahahahahahahahahaha graty ubicia mojego małżonka Kochanie życzę Ci SZO mimo wszystko - Kamil co Ty robisz [ciach] jest 3 w nocy gaś ten [ciach] laptop !!! - Moona mi zdejmują !!! - Guzik mnie to obchodzi ja chce spać idź do kibla z tym laptopem jak ja Ci zaraz w moona przywalę to Ci się gsy przed oczami pojawią Czy jest mi żal męża troszeczkę ;D Zona_Rolnika pozdrawiam sojusz TEREFERE z Xanthusa Administrator Forum Toadie:Pseudocenzura