Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 601-620 z 666.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Witam Po ostatniej małej "wpadce" trzeba się wziąć za SZo Pozdrawiam wszystkie moje sojusze Terefere z Xan, zibala i aquariusa Pozdro dla ekipy fejsbukowej i wszystkich znajomych Dnia 14-04-2018 00:55:34 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Zona_Rolnika [TEREFERE] ________________________________________________ Mały transporter 5.229 Lekki myśliwiec 11.458 Okręt wojenny 898 Pancernik 532 Krążownik 2.238 _________________________________________ Obrońca Bandit Atlas [T_S] ____________…
-
Cytat od NoToLecimy: „Chciałem pogratulować obrony,bo jak najbardziej się należy..Prócz tego że nie opóźnił nie wiem gdzie popełnił błąd tak wydaje się doświadczony złomiarz.Każdemu może się zdarzyć,bo nie takie przypadki historia ogame pewnie widziała Nie ma co się załamywać,chodź flota Scofielda opierała się głównie na pancach. Atakującemu Sz.O,a Obrońcom jeszcze raz gratuluje Udanej Obrony i zarazem zwycięstwa Wojny ” On kontrę robił, więc jak miał opóźnić ? Szkoda tych puszek, ale cóż taka g…
-
Witam Dawno nic tutaj nie wrzucałam, bo ostatnio coś kiepsko z czasem było Historii tego starcia nie ma właściwie. Flotę zauważyłam pierwszy raz skanując 40 układów w te i we w te. Szybka symulacja, wysłanie pilota i lot. To było chyba dla mnie najdłuższe 65 minut lotu... A najlepsze jest w tym wszystkim to, że 10 min przed atakiem się skapnęłam, że został mi tylko jeden slot. Tak się bałam o kontrę recków (nie nie od sosa i nie od pieska), że poleciały w 7 slotach Ale na szczęście udało się odp…
-
witam i zegan
PostHej. Po pierwsze gratuluję decyzji Po drugie... no szkoda. Kolejny gracz ze sporą flotą i umiejętnościami odchodzi uni powoli umiera, lecz prawdą jest że do tego przyczyniła się głównie administracja Cóż... Powodzenia w realu lub na innej uni jeśli na tak owej masz zamiar grać lub grasz
-
[ciach] A po co od razu te wyzwiska ? u was w soju to normalne Rozumiem, że się bronisz, ale tu jest wszystko czarno na białym... Oskarżasz innych o pushe, a prawdą jest, że na 10 twoich starć może ze 3 są czyste. Dużo masz starć na graczach którzy mają w nickach odmiany słowa "oddam", a wiadomo, że jak "oddam" to "sprzedam" i jeszcze bezczelnie rzucasz oskarżeniami na innych. Co z tego, że wstawiasz wszystkie ST ? Jeszcze więcej podejrzeń by było własnie jakbyś nie wstawiał tylko ukrywał Wiele …
-
Cytat od SezonOwieC: „Gratuluję ale: Tutaj jest top 1 solo, antyobrona ” Jak na forum tego nie ma to nie jest to oficjalne top1 solo co najwyżej nie oficjalne Co do starcia to gratuluję. Nie wiem co gość miał na myśli podrabiając nasz sojusz : D
-
Witam Dawno mnie tu nie było. Ostatnio jakoś brak czasu na poważniejsze latanie Historia z czesiem zaczęła się praktycznie od początku uni Farmiłam go w 1 gali u siebie w układzie Potem zaproponował mi tymczasowy rozejm i wspólne polowanie na lavende na 3 gali Zrobiłam tam sobie moona i lavende stuknęliśmy. Od początku było zaznaczone, że rozejm jest tylko na tego i wyłącznie gracza. Po zjechaniu lavende dalej polowałam na czesia. Zawsze się logował. Jakiś czas temu załączył urlop, byłam pewna ż…
-
Cytat od Rafik1986: „graty pomyslu na push Kaszmir udanego przepicia kasy za flote xd ” pushu to ty szukaj u swojego kolegi z sojuszu :))) kolonizuj nie trudno wyliczyć. wystarczy w odpowiednim momencie zapełnić układ porzuconymi i czekać na minutki łatwiej jak zbieraj wręcz bo nie trzeba odświeżać xD Graty akcji
-
Wstawiam za Najta Dofarmy na planetkę i moona Pozdrawia : spiaca krolewne zone rolnika MKU Dostawcow deu buddy Dnia 15-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor nightm4r3 [MKU] ________________________________________________ Mały transporter 2.812 Lekki myśliwiec 4.822 Ciężki myśliwiec 6 Okręt wojenny 470 Pancernik 415 Krążownik 1.098 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca oddam hehe [SD1] ________________________________________________ Mał…
-
Witam. Teraz wstawię coś swojego Często mam taki nawyk, że rzucam sobie falangą na aktywnego gracza zielonego Zobaczyłam, że leci taki mały atak puszczony z moona 1 układ ode mnie Do ataku była ponad godzina, więc agresor(obrońca, jak kto woli) musiał ledwo co wystartować. Puściłam recki, które niestety i tak wpadały 15 min po kontrze. Liczyłam, ze Mavis coś podbierze, ale 550 recków postawionych za anty chwilę przed moim wlotem się nie spodziewałam i jeszcze tłumaczył, że to anty była z ekspedy…
-
Wstawiam za najta, bo ten złapał banana na forum Nie napisał bym kogoś pozdrawiała, więc pozdrawiam siebie EDIT: Jednak napisał xD Cytat od nightm4r3: „pozdro buddy, sojusz dostawcow deu oraz dzieki za push zdzichu ” Dnia 13-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor nightm4r3 [MKU] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 5.877 Okręt wojenny 418 Pancernik 389 Mały transporter 5.482 Krążownik 1.005 _________________________________________ Obrońca zd…
-
Graty ładnie wyszło ale jeszcze top 1 acs należy do mnie hehe
-
Cytat od afox: „No wielkie graty...myślałam że gram w sojuszu górników, a tu takie zaskoczenie:) ” Sojusz może i tak ale ja nie hehehe
-
Witam. Akcja wyczekana najpierw lepienie kulki na 3 gali, przenoszenie floty, potem obserwacja Tak na prawdę to wszystko dzięki Abacab On obserwował, on wypatrzył, on wyczaił, a ja tylko na doczepkę Zona Rolnika : Starcie dedykuję moim sojuszom TEREFERE z Xanthus i z Zibala :***** Pozdrawiam buddy z obu uni i ekipę z messengera :))))) Abacab: Pozdrawiam czesia Czesio: Pozdrawiam Abacab Trochę metki dla obrońcy Dnia 07-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Czesio ______…