Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 581-600 z 666.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Eh widzę, że cały mój komentarz usunięty okej Zatem jeszcze raz gratuluje top1 pushu na zibal Szkoda tylko winterów, bo jest w nich sporo fajnych osób, a [ciach] niestety szarga opinię całego sojuszu. Administrator Forum Toadie:Obraza
-
Dzięki za dedki Gratki Życzeń trochę jest więc je spełniaj Polatać polatamy na pewno w ostateczności to na idlaków jakiś bo nie wiem czy coś jeszcze zostanie na ACSa xD
-
Nie wiem czy push czy nie, ale nie wypada się nie wpisać jakby nie patrzeć to mamy top1 solo i to przebite dwukrotnie Piękne floty w starciu, długo to nie zostanie pobite. PS: Te nazwy Bossów to całkiem śmieszne
-
Oj... co by tu napisać.... może zacznę od tego: buahahahahaha xDDDD Zielu gratuluję, bo jest czego fafik dobre tłumaczenie.... nierobienie FSów... zlamiłeś i tyle xDDD Status ktoś sprzedał ? Szczerze wątpię, choć ciebie to nie jeden pewnie by sprzedał za twój jęzor Ale załóżmy że tak było to przecież i tak nie pilnowałeś floty więc o co krzyk ? A tak gadałeś... nigdy złoma nie dostałeś i nie dostaniesz boś najlepszy xD Widać... Gdzie obiecany złom na mnie ? Gadałeś, że uciekam na inne gale, a ty…
-
Gratulacje top1 solo Moderator Neferet:Proszę o bardziej rozbudowane wypowiedzi
-
No to już przegięcie... Konto wisiało już ze 2 tygodnie na allegro i był ten wątek w kilku innych tematach poruszany, nagle aukcja znika i po 24 godzinach od zniknięcia aukcji złom... Kpina. Jak to nie skończy się banem to wybaczcie, ale jednak nie wrócę z urlopu, choć miałam tylko mieć go na weekend
-
Graczyk [Heheheee] & zielu75 [Heheheee] & Ilusioon [Heheheee] vs Dzik [U-P] 35665.25% TOP 1 ACS
Post[ciach] graty Panowie wlotu :))) Moderator Neferet:Prowokacja
-
Witam Kolejne PB Niby tylko o 80% pobite, ale jednak PB Jeśli chodzi o genezę.... Majesa miałam od dawna na rozkładzie. Strasznie dobrze się pilnował. Kiedy spontany przestały już mieć sens to trzeba było wymyślić coś innego. Raz była możliwość kontry, lecz Majes niestety chyba się jej spodziewał bo w odpowiednim momencie zawrócił flotę Potem były plany lustra, lecz jak stacjonowałam u tego kogoś to polecieć nie chciał Już zaczęłam odpuszczać, aż tu nagle przyszła wczorajsza niedziela bez handlu…
-
Witam Smerfetka często zostawiała flotkę niedaleko mnie, ale zawsze jakoś udało jej się zalogować przed moim wlotem Tym razem jej się nie udało Niestety zysk malutki, bo złomek zebrał sosik Niech tam ma... ja sobie to odbiłam w kolejnym starciu, które lada chwila także wstawię ogółem niedziela handlowa bardzo udana, mimo braku złomu w tym starciu ogólny bilans dnia wyszedł jakieś +800kk Pozdrawiam oczywiście wszystkie moje Terefere z Xanthusa, Zibala i Aquariusa kiss.pngPozdro dla ekip fejsbukow…
-
Strasznie szybko poprzeczki idą w górę 1k % to już kwestia kilku godzin Graty dla agresorów, jakiś tam zysk jest, więc topcie to w doki kosmiczne
-
Witam. Taki tam mały debiucik na uni flota wyspawana w kilka dni i już daje zyski Obrońca dał loga chwile po starciu wyspawał 30 recków, raz obrócił i chyba mu się znudziło bo odpuścił Swoją drogą... Niezły skill wyspawać 30 recków na planecie bez sury (był bandytą i sfarmiłam 100%, więc miał wsio po 0 surowca) Pozdrawiam oczywiście wszystkie moje Terefere z Xanthusa, Zibala i Aquariusa kiss.png Pozdro dla ekip fejsbukowych oraz wszystkich znajomych i buddy kiss.png Pozdro też dla Mordimera i M…
-
Witam Takie tam dwa małe starcia W pierwszym cały złom mój. W drugim niestety najpierw obrońca postawił 290 recków podobno za detroidy Całego by nie zdążył zebrać Miałabym 2,5k recków, lecz niestety Terror 3 minuty przed wlotem moich recków zawinął złom swoimi turbo Niech ma na SzO po tej swojej wpadce Standardowe pozdrowienia: Pozdrawiam wszystkie moje Terefere z Xanthusa, Zibala i Aquariusa kiss.png Pozdro dla ekip fejsbukowych oraz wszystkich znajomych i buddy kiss.png Dnia 17-04-2018 07:53:5…
-
Witam Na tę flotę polowałam jeszcze za czasów gdy był na tym koncie inny właściciel, a więc od bardzo dawna Hawking mocno się pilnował, sporo na niego było przepałów, ale co się odwlecze to... i tak wyląduje w reckach W trakcie lotu pojawiła się aktywka na moonie, okazało się że troszkę recków więcej się zrobiło, ale po skanie zapaliły się minutki i dalej lot spokojniutki Choć ten remis brzydko wygląda Obrońca zalogował się między 2 a 3 dofarmieniem, ładnie pogratulował i zapiął wieczny urlop. …
-
Witam ST zrobione pod nosem sosa Byłam prawie pewna kontry na recki, mimo podziału Jakiś tam zysk mi wyszedł więc pójdzie w pance Pozdrawiam wszystkie moje sojusze Terefere z Xan, zibala i aquariusa smile.pngPozdro dla ekipy fejsbukowej i wszystkich znajomych smile.png Złom zabezpieczony co do śrubki Dnia 14-04-2018 19:23:40 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Zona_Rolnika [TEREFERE] ________________________________________________ Pancernik 10.129 ___________________________________…