Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 666.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Witam Szybki locik, nie było czasu na mięso więc trochę się porozbijało na tych niszczarkach, ale jakiś tam zysk jest. Około 6kk złomu u obrońcy. Pozdrowienia dla Terefere i znajomych PS: KUPIĘ DEUTER 2,7 : 1,7 : 1 Dnia 18-12-2020 13:40:51 następujące floty spotkały się w walce: Agresor zona_rolnika [TEREFERE] ________________________________________________ Krążownik 92.418 Okręt wojenny 8.336 Pancernik 23.504 Pathfinder 6.108 _________________________________________ Obrońca Athers [ARES] ____…
-
Cytat od LA PUTIN LABAMBA: „Jako Dyplomata sojuszu LUMPY potwierdzam, ze osoba o nicku Narimmor byla trzezwa i wojna jest wazna. ” Czyli jednak wojna jest ? Oczywiście nie chcemy jej, bo dla nas to tylko ominięcie basha dla większej liczby GŚ na niszcz Zatem jeśli zarządzająca osoba sojuszem LUMP potwierdzi ważność wojny to rozwiązujemy sojusz i zakładamy nowy przyjmując oczywiście "porażkę"
-
Cytat od Virus: „Chyba to już koniec wojny patrząc po dacie umownej? ” No chyba tak, choć większość już raczej zapomniała o tym, że trwa/trwała wojna ;D
-
Banany z terefere
PostCytat od Marsylia: „ TyBydlaku - ban perm za oszustwo klonowanie floty Blues - ban perm za oszustwo klonowanie floty Kamikaze - ban za oszustwo klonowanie floty Fabkos- ban powody bliżej nie znane Hulk- znany z innych uni wielbiciel botów ” Skąd takie info bierzesz ? Tylko z jednym trafiłeś i to w sumie nie do końca Cytat od Nairobi: „Mam nadzieje , że Kaśka nie napiszę , że to bany dla idei i , że to nie oszustwa tylko zasługa dla całego społeczeństwa ” Nie napiszę tego, bo tylko jeden z tych b…
-
Witam Tu troszkę można było zredukować straty, ale brak slotów i floty sprawiło, że w efekcie poleciało to co w starciu (Swoją drogą widok 25 slotów zajętych jest całkiem fajny ) Pozdro dla Terefere i znajomych Dnia 15-12-2020 18:46:21 następujące floty spotkały się w walce: Agresor zona_rolnika [TEREFERE] ________________________________________________ Okręt wojenny 8.812 Pancernik 21.378 _________________________________________ Obrońca Origami ________________________________________________…
-
Witam Skan>Lot>Boom Dziwne, że nikt inny nie trafił bo wyskanowałam na prawie godzinnej nieaktywności Po ataku także długo brak loga, a sporo ładnych flotek w okolicy się świeciło na moonach Pozdro dla TEREFERE i znajomych Dnia 15-12-2020 22:54:15 następujące floty spotkały się w walce: Agresor zona_rolnika [TEREFERE] ________________________________________________ Okręt wojenny 8.222 Pancernik 23.755 Krążownik 67.297 _________________________________________ Obrońca Miszcz [DnW] ______________…
-
Cytat od VlClU: „można odebrać z doku przy ataku?co oni nie wymyślą. dok na mojej planecie zbierze pole wrakowe na innej planecie jeśli odpowiednio zapłacę. ” Klasa generał ma taką funkcję, jak dok z ataku Moderator Neferet:Zmniejszyłam drzewko z cytatów
-
Cytat od VlClU: „o kurdę. ładne flotki ale musi boleć, bo z doku nic wyjmie. szo! ” Jak nic jak miał generała ? Ma dok z ataku
-
Dziękuję za zaproszenie Szkoda tylko tych GŚ co padły razem z moonem, ale cóż bywa i tak Chrust pomszczony, można więc bawić się dalej
-
Cytat od cichah2o: „Cytat od powyginany drucik: „Cytat od Apofis: „Cytat od zefir: „ ” ” Ma więcej planet Przy takich poziomach i tak robisz za pomocą anty. te 25% + 25% nie robią różnicy już. ” Nie każdy robi za antymaterię, a jak już robi to po co rozbudowuje msbn i laboratoria na koloniach? Przecież wystarczyłoby jedno laboratorium na 12 lvl i wszystko można skracać za antymaterię.Ja mam msbn na 6 lvl i plazmowa na 20 lvl bada się prawie 16 tygodni. Buduje eko, a badania to dodatek, który wrz…
-
Cytat od Hahohe: „Cytat od zona_rolnika: „Cytat od Freon: „A może trzeba się wylogować i zalogować jeszcze raz tak jak z pkt które nie zaliczało ” nie pomaga... napisze ticketa i tyle ” Surowce przeliczałeś? Też mi nie zaliczało,pomogło przeliczenie + przelogowanie. ” Tak, przeliczałam, ogólnie zrobiłam wszystko co możliwe, a msbn na 6 jak nie było tak ni ma.