Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 541-560 z 666.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Fajne starcie, ale historia wyżej niestety je przebiła Bardzo interesująca ciekawostka
-
Dziwne by było jakbym nie była mieszkając tutaj Wpiszcie mnie
-
Wpisuję się bo mnie grusss o to gnębi pewnie chciał mnie pocisnąć XDDDDD więc piszę niech się chłop cieszy miałam napisać coś to piszę "coś" XDDDDD Pasuje ? Gratuluję Ci top 1 Haha ja wiem że i tak mnie kochasz bo mnie się nie da nie kochać :DDDDD ;***** Moderator Neferet:Posty połączyłam. Następnym razem proszę użyć opcji "edytuj"
-
Ej to chyba zlot heheszków sądząc po składzie
-
no to ładnie xD pewnie zabalował xD albo ziut go uśpił :DDDDD
-
Cytat od jarus173: „problen w tym ze nie mam juz raportow o zbiorce ale z trgo co pamiętam to chlopaki zebrali 6/7 rckow z tego ” Po tym poście widać, że powszechna opinia o triple X jest prawdziwa napchani kasą... bez umiejętności :p Atakierom gratki
-
Witam To miało być uni na którym wreszcie będę grała eko Niestety długo nie wytrzymałam trafiło się paru delikwentów, którzy uparcie próbowali mnie sfarmić Między innymi dzisiejszy obrońca Ten to w ogóle był uparty, rakietował mi obronę i wlatywał w to co było na planecie praktycznie bez zysku. Zatem postanowiłam mu dać nauczkę i pokazać jak się powinno rakiet używać Cierpliwie gromadziłam detroidy i surkę. Obrońca sam mi pomógł w gromadzeniu surowca na rakiety, bowiem robił sobie próby moonowe …
-
Witam Taka tu posucha w tym temacie, że wstawię, choć ostatnio mi się nie chciało. Kilka st już przepadło w koszu między innymi poprzednie na tym samym panu na 1,4k % Floty poleciało dużo za dużo, bo liczyłam, że być może podczas lotu wróci druga część floty z GSami. No i musialam dodać ow bo pozostałe pance leciały na co innego i też trafiły, ale tam zabrakło do ST 20% choć zysk podobny Obrońca zalogował z pół godziny po starciu, postawił 600 reków na planecie i szuflował coś tam uciułał Mi tak…