Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Powiem tylko dex wez idz na u albo oddaj konto lub je usun bo to co robisz to juz porazka... Top 1 w reckach u knr hahaha A teraz do sedna gratulacje starcia ladnie zescie mu pojechali co mnie nie dziwi juz...... Dexowi zycze zeby zostawil gre albo niech gra sam zaczne latac na niego chyba juz....
Hehehehehe czlowiek zdobywa szczyty do korony az drzewa sie wala z info ze czubus zezlomowal dexa gratulacje starcia zysk masz ladny i co topic dex skoncz grac bo to co robisz juz jest nudne ps.... Ile knr placi za sponsorowanie nich???
Gratulacje starcia rw bardzo cieszy monza szooo i mam nadzieje ze odbudowa bedzie, ale "uderzenie" musialo byc Moderator mntek:Lekka poprawka nieładnego słówka.
Gratulacje akcji topcie na latawce i bawcie sie dalej jak bedziecie potrzebowac deu w walce z nimi schcecia wam sprzedam gratulacje odbudowy milo ze sie nie poddales
Taka gra agresorowi graty wykozystania bledow w ogame obroncy szoo i odegrania sie a co do skanowania tez tak maielm przed sciaganiem monow z falami na czyszczenie zebybich nie zobaczyc... Kazdy gra jak umnie...
Hehe sorry panowie ale to juz sie nudne... Zas kupiliscie zloma u dexa on ladna kase u was zarabia a tak serio graty viz stado gs mniejsze.... Top na latawce obroncy szoo....
Gratulacje stracia jedno sie nie zmienilo na uni... Dex szoo hmm ile czubus dal ci za zloma?? A tak serio graty starcia masz co topic tak jak tata napisal uni juz stracone... Smerfom szoo zycze
Hehe marek ma prawo do zlomowania konta szoo 007 nie przejmuj sie to gra i zabawa a wiem ze ty lubisz sie bawic w to czubulus tak konto mialo 3 wlascicieli rozi oddal wujowi a wujonoddal 007 bo wujo gra na innym koncie hehe jeszcze raz graty marku pozd z emerytury poki coale s Kiedys wruce
Czubus jak pisalem odbudowy nie bedzie bo mi sie nie chce grac tutaj a dostawalem oferty odbudowy i to od kilku osob ale nie chce haha czubus nie rozmieszaj mnie ze zas mnie zezlomujesz haha poczekam sobie na nowy serwer