Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 121-140 z 473.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
zgredek [SMERFY] & Krystian [SMERFY] & Prezes19 [SMERFY] & ladys [SMERFY] vs. głęboka przestrzeń ~ 1 099 524.94%
Farnah - - Starcia Wezn
PostGratuluje starcia i za reakcje szkoda ze jak zwykle jak cos sie dzieje ja nie mam floty bo praca... Co do czubusia szoo zycze i mam nadzieje ze odbudowa bedzie co Hmm podobno byl wlam na konto jestem ciekaw co napisze czubus czy poprostu ludzki blad nie dopatrzenie ze tam flota stala...
-
Graty milo ze grasz z nami i ze konto juz sluzy elegancko siadlo i masz co topic czekam na wiecej
-
El Marek [KNR] vs. Razer [KOP] ~ 6 087.66% + El Marek [KNR] vs. Razer [KOP] ~ 12 247.85%
Farnah - - Starcia Wezn
PostKiedy mi uprzyknicie zycie w pracy swoimi gs na niszcz jak tylko to potraficie Kazdemu zdarzaja sie bledy ze zamiast mona pujdzie flota na planete jak sie spieszy
-
El Marek [KNR] vs. Razer [KOP] ~ 6 087.66% + El Marek [KNR] vs. Razer [KOP] ~ 12 247.85%
Farnah - - Starcia Wezn
PostSzooo widzisz w grze nie ma juz zasad i czy sprzedajesz komus deu czy nie odpoczywaj sobie w realu i nie poddawaj sie to tylko zabawa dla innich to cale zycie
-
Uuuuu ale padlo niszczarek pieknie akcie szkoda ze zlom nie zostal caly zebrany bo zyska mielibyscie swietny obroncy nic ze zycze bo tylko umie latac po gornikach