Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Hahaha czubus ty dales sie zezlomowac smerfom ej ile krystian zaplacil?? A tak serio graty smerfy szkoda ze 4 fal nie sciagliscie a tobie czubus szoo pewnie zas miales wlama na konto
Hehe bez zmian.... graty viz ladny zysk masz top na flote chamie tobie szo i smerfom.... No nic po tej aktulizacji co nastopila ja zakanczam gre na wezm dzieki za gre i milego puszowana zycze, kupowanian kont, surowcow i tp do zobaczenia kiedys
Hehe no musze przyznac jedno zyczenie moje sie spelnilo teraz.... Jednak zycie jest sprawiedliwe.... Ty wiesz o co mi chodzi... Zycze szooo i odbudowy bo dobrys gracz a wam atakierzy graty ladnie wam wyszlo topcie i latajcie obronco odbudowy i nie latania po gornikach jedyne ze warto dla zysku anie dla sd....
Nie wazna jaka bedzie odp arta to w tym starciu bedzie tak ktos pokrzywdzony ja jestem np ciekaw jaka decyzje da bo z tego co wiem byly decyzje zmienne raz na korzys atakierow a raz dla obrony... Czas pokarze co zrobi art
A ze ja spytam po co tikety pisaliscie knr mialo by zlom i starcie a bot mialby wieksza flote a tak ktos cos straci ale jedno musze przyznac nie glupie zeby tak szybko flote odbudowac
Hehe uuuu to juz sie domyslam co sie stalelo to samo co kiedys na u68 hmm tam wyszlo ze obronca stracil swoja flote wiec tutaj tez tak moze byc graty dla agresorow hehe ten widok jest piekny obroncy botowi szo nie zycze bo nie warto...
Ech gratulacje starcia ja tu Śniezke zdobywam do korony az tu cos pierdyknelo trzeba przyznac ze siadlo ladnie czubus bedzie miec surki na odbudowe safarowi szo i wielkie gratulacje tobie za chceci odbudowy szacun