Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 473.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Abbs dokladnie 170us jabol ja widzialem jabola juz o8 ze jest na 1.109 i nawet napisalem na disc ze chyba na rybe cos planuja ale wtedy kompletnie nie wiedzialem ze mu mon padl... Jakis czas potem 1h liczmy skan od jabola na 3 mony i nic mi w glowie nie zaswiecilo... Potem zas skan 2oddalem i od ciebie skan kilka sek po nim dalej nix sam widziales ze flota stoi na 1 gali po czasie rycbka pisze ze mon padk patrze deu by starczylo ale czasu braklo na recki.... Wiesz jak trze nawet dla kolegi zaryz…
-
Wiesz tyski skanowalem go przed dolotem nie pamietam ile min do dolotu recki staly liczmy 1h jak by rybka dal cyn by juz recli lecialy pod zlom... Gratuluje wam stacia jak fer bo ladny procent
-
[Top 2 ACS] - El Marek [KNR] & czubulus [KNR] & Cobretti [KNR] vs. Cr7 ~ 708556.29%
Farnah - - Starcia Wezn
PostWidac klon9wie floty dziala wam dobrze cr7 szoo
-
Hmm mam mieszane uczucia po 1 wiem zekiedys rybka sie przyznal ze sprzedal konto jabolowi po 2 soryy rybka ale to co bylo nie mam pewboscic czy ty dales sie fer zlomowac po tym.... Ale sorry hmmm jesli jest to uczciwe st to gratulacje jednym slowem jak by nie jabol to wy nic nie zrobicie taka prawda... Rybka szoo a dla was graty zysk macie piekny ps latac na was trzeba wiedziec czy wasz top 1 jest czy nie bo bez niego jak pisalem was nie ma.... Graty czekam na mnie zapraszam
-
Lucek no widzisz pale sie cały i w nocy tez bo taka praca inni maja wolne a inny maja zajeb ze to powiem.... ja nie latam po planetach u was a moglem np u jabola w ulu 500k fkoty stalo 3 dni i skanowalem i nie ruszylem tego bo mam swoje zasady to samo u tomka stalo zawsze rano po 120k fkoty ze obrony prawie dla mnie liczy sie mon a nie to co planeta ale fakt to gra strategiczna i trzeba utrudnic zycie przeciwnikom... Co do latania na idlaki dzieki im mam takie eko jakie mam... A co do spania hmm…
-
Gratulacje dla was grigorowi szooo i odpoczynku nie poddawaj sie
-
Ech grigor szooo przyjacielu jak sie obudzilem to nie chcialem w to uwierzyc ze zasnoles.... Szkoda tej floty ale odbudowa jest i to wazne i mnie cieszy jabolowi wielkie gratulacje jedno z nielicznych starc uczciwych za co wielki szacun i gratulacje top 1 solo jednym slowem ladnie siadlo i zas uciekniesz na kilka kk jeszcze raz szooo grigor
-
Grigor a moje wypociny czemu nie dales hehe... Gratulacje chlopakom ladnie to zaoraliscie szkoda ze fs byl to bym recki dodal i zlomik byl wy wasz incepci zycze szo ostatnio fajnie sie gawedzilo miales plan na mnie i grigora jak nas zezlomowac a tu psikus nie lata mi sie po planetach ani nie proboje bo konczy sie to zlomem jak u tomka... Jeszcze raz szo mam nadzieje ze bedzie
-
Taka wiedza ze kupilem za surki flote foxa z kad mialem surowce zapytaj jabola ile razu mu zlom znikal kupilem flote czy to co mial mistrz i 2 sojusznika bo ida w eko za co zapytaj jabola ile razu mu pz znikalo?? Ze jak to malo latalem na expy gdzie wpadaly ladne zyski malo wielu graczy co mnie zna z wezm ze potrafie siedziec na telefonie wiele czasuni layac po idlakach z tego tez mam surki.... Dziennie bylem w stanie 500k robic i robie dalej... Olalem wezm dla tego uni.... Jeszcze raz graty sta…
-
Hehe dziekuje i tomkowi szo tak sie konczy oranie mi planet prosilem nfz jak latac to tylko mony i bec nie posluchali i maja za swoje... Calej paczce dziekuje za lot i bicie serca hehe szkoda ze tomek nie byl 2 min dluzej na snie tak by padla reszta jemu zycze szoo jeszcze raz dzieki