Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 161-180 z 928.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Shimano [REKT] & Liquidation Engine [REKT] vs. Zero Jedynkowy [Elita] ~ 2537.61%
nowynick - - Starcia Leda
PostProcent przy progu 90% wygląda dość komicznie, gratulacje
-
Skojarzenia v. 0.3
Postborówka
-
Cytat od Toadie: „No i właśnie o to chodzi, o czynnik ludzki. A matematyka pozwala stwierdzić, że ten czynnik ludzki nie był przypadkowy, ale celowy. Ja nie mówię, że błąd nie może się przytrafić, bo może i za to nigdy nie byłby ukarany. Ale jeśli mamy 369 raportów, z czego 10 poniżej progu, pomyłki wystąpiły akurat tylko w tych 10 raportach i to zawsze na korzyść, to statystycznie nie ma szans, żeby to był przypadek. Natomiast to czy oszukiwał po alkoholu czy nie, to mnie nie obchodzi. ” Statys…
-
Tak gigantyczny procent to jedno, ale cała akcja naprawdę majstersztyk. Myślę, że obie strony mogą być zadowolone z wyniku bo tak naprawdę wszyscy dostali co chcieli. Gratulacje należą się wszystkim biorącym udział w starciu, za to, że lecieli do końca. Ikry nie zabrakło w szczególności agresorom, bo wiedzieli, że lot w cyferkach się nie kalkuluje.. dlatego tutaj wyjątkowy podziw. PS. ale, że złom tak ładnie zebrany przy takim lagu...
-
Skojarzenia v. 0.3
Postkonopie
-
Piękna egzekucja na którą czekało wielu ale zgodzę się, że to raczej bardziej wyrównało szansę niż wujaszka zlikwidowało na amen. Niemniej wielkie gratulacje i czekamy na więcej. O zysku nie ma co nawet pisać bo nie o to tu chodziło, chociaż i tak wyszedł niezły.