Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 141-160 z 928.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Przy takiej ilości surki to i złom sprawa drugorzędna, ale udało się wszystko także gratulacje
-
Storm Riders [S-R] 1595,49% vs My Nie Spimy [Mns] 14332, 71% Zakończona
nowynick - - Wojny Indus
PostMoment wypowiedzenia wojny średnio 'honorowy'. Powodzenia obu stronom
-
Dobrygracz & Maszka [KNR] & El Marek [KNR] vs. SzaMyAmator [SMERFY] ~ 184 527.34% - Zemsta jest słodka....
nowynick - - Starcia Wezn
PostTak Was czytam to aż mi się czasy gimnazjum przypomniały... Upolowane ładnie, błąd wyłapany zresztą nie pierwszy raz i tak - zemsta jest slodka to wiadomo nie od dziś
-
Cytat od jarjar: „tak na logike.jakby ktos sie pushowal to nie robilby nicka "oddam" i jeszcze wrzucal na forum.... wiec zanim gownem rzucac bedziecie, to pomyslcie czy sami byscie nie polecieli na takie cos ? Rozumiem kolegow u gory ,ze po ujrzeniu takiej floty bez aktywnosci odpusciliby i nie lecieli ?:D Oczywscie nie zmienia to faktu ,ze starcie dziwne. Jednak jak na moja glowe to sie nie trzyma kupy ” czeli przepis na czyste starcie to nick oddam i wrzucić na forum? (tak na logike) Obrońcy o…
-
No trzeba przyznać, że wyszło milusio A dopiero co w jednym z tematów ktoś napisał, że byle lepsze starcie na librze z udziałem większych flot będzie miało ponad 2kk % - no to jest. Myślę, że trochę zabolało, a mówiąc trochę mam na myśli bardzo, jednak tak samo wydaje mi się, że odbudowa będzie bardzo szybka Gratulacje
-
SzaMyAmator [SMERFY] & ladys [SMERFY] & zgredek [SMERFY] & Krystian [SMERFY] vs. czubulus [KNR] ~ 49583.39%
nowynick - - Starcia Wezn
PostŁadnie siadło ktoś tu się mocno zdziwił widać.. może mogło być więcej, ale w przedświątecznym natłoku obowiązków to i tak zacnie
-
Mallory [P N] vs. EncePence [3 X] ~ 436189,85% TOP1 ogame.pl X1 solo / TOP1 solo u68
nowynick - - Starcia U68
PostNo nareszcie jakieś konkretne solo weszło Obrońca faktycznie coś szczęścia nie ma ale cóż, bywa. Zobaczymy ile się utrzyma top bo floty ostatnio rosną dość dynamicznie
-
Skojarzenia v. 0.3
PostPlexiglas
-
Cytat od exRising: „Dlatego o kontrowaniu wole nie snuc domyslow bo nie wiem co w ilu slotach lecialo i mnie to nie interesuje. Ty nie wierzysz w nietrafienie majac czasy? Piszesz tak jakbys gral w te gre drugi raz w zyciu - kto by co kontrowal? Elam byl na moonie Ulissa, a Uliss musial logowac i zbierac zlom. Fizycznie mogli kontrowac tylko jedna flote od Was i to nie Twoja, bo na Twojej za duze straty, a Ty miales za duzo reckow zeby to sie oplacalo. Za duzo GSow w PUSHU za malo szybkiej zeby …
-
Czego się nie robi dla paru cyferek... starcie na pewno imponujące, obrońcy z pewnością zyskają trochę rozgłosu - jakiego? to już każdy sobie odpowie
-
No no no, zysk większy niż niejeden gracz nastukał punktów... Nicki może nie do końca po tych stronach co bym chciał ale i tak szczena odpada. Gratulacje ofc
-
skracanie badan
nowynick - - Błędy w grze
PostZgłoś i graj dalej (tj. wrzuć kolejne badanie), nie powinno być to Twoje zmartwienie.