Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 81-100 z 928.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od Bad.Whisky: „Cytat od el bosso siklent: „Whisky po co tlumaczysz motlochowi proste sprawy , oni ni panimaju. jedyne co moga to napluc na Was i oczernic , to ta chwila kiedy moga sobie pouzywac za wszystkie krzywdy ktore im wyrzadzilas , zlomujac i zabierajac dorobek Nie warto sie wyklocac , wisialas kiedys za pusz , za multi ? - z tego co wiem nigdy. ale tlum wie i tak lepiej i tak CI to przybija . bo tak i juz! , i beda wyc i sie cieszyc. no tak juz maja , poogladaj czasem discovery po…
-
Cytat od el bosso siklent: „zero logiki to jest u znawcow forumowych waszego pokroju oraz w teamie na najwyzszych szczeblach. polecam nie zabierac sie za logike jesli nie umie sie dodawac do 10. i edit: wypowiadac to sie moze ktos kto sytuacje zna , a zwykly random z forum twojego pokroju pojecia o niej nie ma , ale posta nabic juz trzeba i moze przy okazji mozna kogos oczernic albo pocisnac AH to dopiero radosc. KWI KWI KWI . ” Ach, jest i merytoryczna wypowiedź jakiej można było się spodziewać…
-
Cytat od el bosso siklent: „Whisky po co tlumaczysz motlochowi proste sprawy , oni ni panimaju. jedyne co moga to napluc na Was i oczernic , to ta chwila kiedy moga sobie pouzywac za wszystkie krzywdy ktore im wyrzadzilas , zlomujac i zabierajac dorobek Nie warto sie wyklocac , wisialas kiedys za pusz , za multi ? - z tego co wiem nigdy. ale tlum wie i tak lepiej i tak CI to przybija . bo tak i juz! , i beda wyc i sie cieszyc. no tak juz maja , poogladaj czasem discovery polecam. na banie bylas …
-
Masło maślane od 20 stron. I co strona te same argumenty oraz wnioski, które nie trafiają do uczestników dyskusji. Za dwie strony jeden z najaktywniejszych znów rzuci "ej no ale ten odkrywca to jest we wszystkim lepszy". Po czym znów te same argumenty przez 10 stron i tak w koło Macieju... Zrób ktoś jakieś podsumowanie i skończcie.
-
Cytat od Vegass: „Logowania czy misje wykonywane przez Pana nie były możliwe do osiągnięcia bez udziału nielegalnych skryptów. ” Jeżeli tak, to powinno wystarczyć udowodnienie że działania na koncie były możliwe do osiągnięcia przez człowieka. Z drugiej strony potrzebne są do tego konkretne zarzuty, a te chyba są bo przecież banów nie ma zaocznie, a jak jesteś niewinny to się wytlumacz.
-
Obrona symboliczna, ale gest bardzo dobry Tak jak obrońca napisał niby lepszy taki FS niż żaden, ale niestety padło na zły moment i zostało to bezlitośnie wykorzystane - brawa dla agresorow.
-
Super akcja, naprawdę. Fajnie, że jeszcze takie rzeczy na forum można poczytać
-
Cytat od Muniek: „Szczerze mówiąc byłem za Trumpem, człowiekiem z kasą, człowiekiem który MOŻE....a nie 80 letnim Prezydentem któremu zadanie pytania "jakie są Pana plany na nadchodzące lata" może wydawać się śmieszne ” Miedzy nimi jest okolo 5 lat różnicy, to tak dużo? Poza tym świetne kryteria doboru kandydata
-
Cytat od Gacha: „Przecież napisałem że jakby ktoś był złośliwy a nikt nie jest złośliwy :)) po prostu ostatnio takie coś na fali widziałem u Blaze który też mówił, że wszystko legal a dostał stałkę za bota i latanie po idlakach ” Ja bym dodał że jakby ktoś był złośliwy to by Ci powiedział że jesteś opóźniony. Ale przecież napisałem że jakby ktoś był złośliwy, a nikt nie jest :)) Co do starcia to dobrze że wpadło chociaz coś na pocieszenie, no i miło zawsze zagrać na nosach sąsiadów.
-
Niezly procent, poziom widzę utrzymany, zwłaszcza ten kultury osobistej i wypowiedzi Pozdro