Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 121-140 z 385.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Pozdrawiam Sojusz Jedziemy dalej Dnia 16-05-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Inny_koles [PUSH_1] ________________________________________________ Pancernik 100.000 _________________________________________ Obrońca foxopi [MDL] ________________________________________________ Mały transporter 25.356 Duży transporter 67.600 Lekki myśliwiec 50.813 Ciężki myśliwiec 577 Krążownik 939 Okręt wojenny 31 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 5.030 Sonda szpiegowska 2.273 Bombowiec …
-
Jak to Ktoś mądry napisał BFS= pakowanie w recki.... Tak to wygląda. Rafi kilka sek po ost dofarmie napisal, wiec nie wiele mu brakowalo... Zycze odbudowy Dnia 14-05-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Inny_koles [PUSH_1] ________________________________________________ Pancernik 50.000 _________________________________________ Obrońca RAFI ________________________________________________ Mały transporter 1 Duży transporter 72.000 Lekki myśliwiec 21 Krążownik 6 Statek k…
-
Jedna szczekaczka stała się już idlakiem pzdr Dariusz, druga szczekaczke właśnie doceniam pzdr Tadzio- ps: po 1 dniu mojej imprezy już U zapinasz? To nie kulturalne... To nic ja poczekam, a trzecia szczekaczka właśnie wraca do mnie w reckach- pozd Zakole.... Koniec sratytaty bo już mnie zaczynaja drażnić Wasze nie stworzone historie, żale i marudzenia jaki to ja, luther czy ktokolwiek od nas jest zły i takie tam pierdolety... Polecam mniej szczekac więcej rozmawiać A gwarantuję każdy zmieni zdan…
-
No cóż powiedzieć, nie lubię Was, tyle wiecie...ale Wy nie zupa pomidorowa żeby lubić Gratuluję bo sie nalezy, tym razem sie nalezy.... zero lewizny czysty strzal. mobilizacja pełna naprawdę godna podziwu. Nie jeden w robocie dostal po premii za to przypuszczam Procent giga, zysk mógł by być lepszy... i to na tyle. Poza tym szału nie ma.... zwykły dluuuuggggiiiii pomylony bfs niestety. Bardzo niestety Luther...
-
Kolejny odcinek serii wyliczone pz.... Dnia 03-05-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Inny_koles [PUSH_1] ________________________________________________ Statek kolonizacyjny 1 Lekki myśliwiec 2.000.000 Krążownik 300.000 Niszczyciel 100.000 _________________________________________ Obrońca PIeknyDAriusz [LaOrden] ________________________________________________ Mały transporter 24.000 Duży transporter 21.500 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 1.601 Sonda szpiegowska 900 S…
-
No cóż, sytuacja jak każda inna. Każdemu z atakujących może się przytrafić, nic tylko pogratulować obrońcy Bo zaskoczył nie tylko Luthera. Jestem w glebokim szoku. Taki krok z strony Zakole pozostaje mi tylko jeszcze raz pogratulowac i to na tyle, bo domyślam się że drogo będzie Cię kosztować to przeklinie...
-
Jak stwierdził obrońca miałem farta... To prawdziwy cud, że mnie nie zezlomowal, w końcu to przodowy flociarz i mistrz fs... Dawno nie widziałem takich cudów na fali podczas lotu kino że hej Bravo Ty Mały klaps za ostatnią pyskowke... Dnia 29-04-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Ave [PUSH_1] ________________________________________________ Pancernik 50.000 _________________________________________ Obrońca PIeknyDAriusz [LaOrden] _______________________________________…
-
Ave JA Dnia 26-04-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Ave [PUSH_1] ________________________________________________ Pancernik 50.000 _________________________________________ Obrońca Kasiutek1 [HORDE] ________________________________________________ Mały transporter 621 Duży transporter 20.000 Recykler 3.000 Wyrzutnia rakiet 10.000 Lekkie działo laserowe 1.000 Ciężkie działo laserowe 1.000 Działo Gaussa 100 Działo jonowe 100 Wyrzutnia plazmy 100 Mała powłoka ochronna 1 …
-
Który to już raz lot na kolegę... Oczywiście zbagatelizowałem sprawę i recki wysłałem z mega opóźnieniem gdyż nie liczyłem na to że tym razem to wejdzie.... Trochę wywioslowal ale jakiś tam plus jest, więc nie tak źle... Pozdrowienia dla @Ulissess bo ciągle wypominasz, że nikt Cię nie pozdrawia więc prosze This is for You, w sumie również w podziękowaniu za dawniejszy lot na Prokuratura. AVE :) Dnia 23-04-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Ave [PUSH_1] ________________…
-
Kolego Dariuszu... Analizując Twoja wypowiedź stwierdzam jednoznacznie iż przeniosłeś się zupełnie w inny wymiar rzeczywistości pisząc tego posta bądź kompletnie nie masz pojęcia o czym mówisz.... Jedno z dwóch... Dla jasności dla reszty żeby nie było durnych spekulacji... W akcji brałem udział tylko ja i Ulises. Mona wyzerowalem tylko ja, niszczę wysłał Ulises i później dla pewności ja. Nie było żadnych innych lewych kont czy ch... Wie co jak zwykliscie mówić. Recki były na zero więc nawet pz n…
-
Trochę roboty z tym zabunkrowanym monem było ale to czysta przyjemność. Dzięki @Ulissess za motywację, wsparcie i ruszenie tematu. Oby więcej takich zgodnych z prognozami akcji. Do następnego. Ave