Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 385.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
[ciach] Można? Mozna Gratulacje. Mały klaps Nudzi się widzę Super Moderator Ruda:flood
-
To narobił floty... I na tym zakończymy rywalizację o której tak obrońca mówił farmiac Evana... Graty Chuck bo to Twoja akcja. Jak Ola powiedziała, top na Gs
-
Obrońcy szczerze życzę odbudowy. Jutro już będziesz jak nowy Dnia 30-01-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Inny_koles [PUSH_1] ________________________________________________ Pancernik 300.000 _________________________________________ Obrońca skup deuter [LaOrden] ________________________________________________ Duży transporter 110.000 Lekki myśliwiec 4.157 Statek kolonizacyjny 3 Recykler 1.421 Niszczyciel 1 Gwiazda Śmierci 5 Pancernik 1.229 _________________________…
-
Po kol3jnej długiej zabawie w kotka i myszkę... Dnia 30-01-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Inny_koles [PUSH_1] ________________________________________________ Pancernik 200.000 _________________________________________ Obrońca markus38 ________________________________________________ Mały transporter 443 Duży transporter 4.180 Lekki myśliwiec 48.189 Krążownik 20 Okręt wojenny 3.234 Recykler 4.455 Sonda szpiegowska 250 Bombowiec 5.568 Niszczyciel 2.353 Pancernik 2.8…
-
Dziwne starcie... Chuck nie wiedzialem że latasz z nieznanymi typami z poza sojuszu. Ja bym się bał lecieć z tym Ulises czy jak On tam się nazywa.. Ktoś go zna w ogóle? Fajnie złapany, fajny procent, fajny zysk, ale Ten Ulises nie fajny
-
A pomyśleć że gdy bym kiedyś jak zaczynales nie zawrocil na Twoja prośbę nie miał byś czym zrobić tego St.... Gratulacje się należą, naprawdę dobra robota. Cala noc udawałem że mnie nie ma z nadzieją że polecisz no i klops wybrales kogoś innego Bardzo fajnie ze nie panikujesz i latasz nawet po Naszych koloniach. To bardzo cieszy. Nie sądzę by ktoś chciał Ci grozić bo i po co? Jak dla mnie bardzo fajne St i zapraszam do mnie następnym razem na impreze Zysk ładny, procent spoko i co najważniejsze …
-
Masz rację w sojuszu tkwi siła Odrobina mobilizacji i księżniczka wróciła do gry I to z sporą flota sporo za sporą Gratuluję ładnego powitalnego St, jak najbardziej na Twoja miarę. Gratuluję teJ parce lamek... jednemu za wypatrzenie A drugiemu za przytomna analize. Chyba pierwszy raz czegoś nie spierniczyliscie dla odmiany Bravo chłopaki. A Koval no coz... flote ma dalej z dodatkiem doku tak, że tego... Powiem tak.... NA BANA DZIADA JAK CALA RESZTE CO FLOTY DUBLUJA PUSHE JEDNE I DRUGIE STOP PUSH…
-
Super. A że tak zapytam kiedy? I ile jeszcze tych poprawek do poprawek będzie? Fala nie działa, floty się kopiuja, czasy lotu swiruja itp itd, błędów gry więcej niż tego co poprawnie działa. Rozumiem nie Wasza wina, A Wy teraz musicie ten bajzel ogarnąć... Na odpowiedź na ticket można czekać wieczność... wiem że jest tego dużo ale żeby później nie było sypanych z dupy blokad na pałę A po czasie odblokowanie bo jednak nic nie zrobił...
-
@SZatorsKxXx Pozdrowienia dla Ciebie Dziadu Co byś nie płakał, że nikt nie pamięta o Tobie Sknero Starcie fajne, gratulacje dla tych co to wszystko wylapali i ogarneli. Kawał dobrej roboty Pany. Dwa strzały i po zabawie... Koval w końcu padł, albo nie padł... Sam już nie wiem Sz/O czy nie Sz/O też nie wiem heh... Ogólnie fajna gra Codziennie nowe niespodzianki...
-
ile jeszcze ? PUSH
Inny_koles - - DiD Virgo
Post@majapi nie interesują mnie bany wcześniejsze i te z którymi nie mam nic wspólnego. To indywidualna sprawa. A Z tego co wiem nie byłem jeszcze zbanowany... Gra ma tak wiele bugow że najlepiej zapiac urlop i przecz3kac to bo ktoś kto gra normalnie nie ogarnie że właśnie coś mu dodało itp itd i laduje na banie. Nie mówię tu o miliardach pkt i o celowych działaniach ale o czymś mniejszym. Nie wszystko jest każdy w stanie wyłapać. I lecisz.... Nie ma tłumaczenia. Lepiej wpier Bana niż załatać te dzi…
-
ile jeszcze ? PUSH
Inny_koles - - DiD Virgo
Postjeżeli naprawdę sadzicie że te przyrosty były celowe i nie zgłoszone przez nas samych to naprawdę jesteście palcami robieni....