Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-74 z 74.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Widzę że nie do końca się zrozumieliśmy ale wynika to z mało precyzyjnej mojej "wypowiedzi". W poprzednim poście odniosłem się tylko i wyłącznie do nowego uni a nie całokształtu OGame.pl. Dla "ekowców" powstało niedawno idealne uni Uriel więc pora teraz na coś typowo dla "flociarzy", o tym ostatnim gniocie GF nawet nie będę wspominał bo widać po ocenach co ludzie o nim sądzą. Najgorsze że najwięcej do powiedzenia w temacie nowego uni mają właśnie eko gracze a że obecnie jest moda że większość po…
-
O czym Wy w ogóle "pitolicie"? Ta gra ma solidne fundamenty od kilkunastu lat i jest to typowa gra strategiczna a nie ekonomiczna. Tu nie ma mowy o jakimś "klepaniu" EKO, jedyne rozsądne "eko" to dobry rozwój floty i sprzątanie PZ. Oczywiście że "CPN-y" są potrzebne ale to 1-2% graczy na uni najwyżej powinno prowadzić taką politykę rozwoju konta jak za dawnych czasów. Jedynym rozsądnym posunięciem GF jest dopasowanie się do obecnych standardów dostępności do internetu a co za tym idzie nowe uni …
-
Cytat od Krucjo: „Gratuluję! do steka na forum zabrakło tyci tyci i podejrzewam że tylko dlatego że specjalnie nie podkładałeś się flotą pod to by nabić %% a poleciałeś by zdobyć cel nie ważne miło się czyta raporty gdy gladiatorzy w podsumowaniu są na czerwono ” Przynajmniej jeden prawdę napisał jak zazwyczaj się u Was kroi na miarę RW aby pasowało niezależnie czy do wojny czy też działu ST Nie mniej jednak może i pod wrażeniem nie jestem ale szacun za podjęcie rękawicy oraz skuteczne działanie…
-
Cytat od plywak: „Ehh, Putin nie ma co dyskutować, bo wiesz, że sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem w grze nic pokazać nie potrafi, to chce zabłysnąć na forum ” Mądrego to aż miło posłuchać... Tylko gdzie takowego znaleźć Dopóty dopóki zamieszczacie cokolwiek na publicznym forum musicie się pogodzić z tym że będzie to komentowane w taki sposób jak się to komentującemu podoba a gdy widzę mocno naciągane RW aby tylko osiągnąć próg %-wy do zamieszczenia to o tym piszę bo mogę i…
-
Już tylko brakuje rozbicia własnej floty o bunkier ze strąceniem kilkudziesięciu satek oraz zebraniem złomu a przy tych parametrach uni i tak wyjdzie się na plus Coraz żałośniej to wygląda ale bicie piany ze strony "żółtych klocków" nagle jakoś dziwnie ucichło od kiedy CAZADOR odpowiedział im w tym temacie ich własną argumentacją zdarzeń... Cóż może podpadłem plebsowi na samym początku ale nadal twierdzę VIPMEN trzymam za Was kciuki
-
Cytat od Ratownik999: „ 7. Powody (nie są wymagane) - Sojusz VIPMEN wyprzedza nas w statystykach, więc chcemy im trochę poprzeszkadzać i ich wyprzedzić - Bo chcemy się sprawdzić ” Minionki 23 ø225.692 VIPMEN 42 ø123.389 Co za wypisywał te brednie o wyższych statystykach? Niemal dwa razy więcej przeciwników z prawie o połowę mniejszą średnią to jak kopanie leżącego VIPMEN sprawcie miłą niespodziankę i dokopcie im tak aby całe uni o tym usłyszało Trzymam za Was kciuki P.s. Statystyki wojsk też wid…
-
Gratuluję pomysłowości oraz ogarnięcia ekipy GF... Gdy zaczynałem się w to bawić jeszcze na modemie 56k speed flot x1 dawało radę. Obecnie gdy gra zmieniła się ze strategicznej w jak się okazuje "ekonomiczną" znów x1 flot? Panowie i Panie mamy XXI wiek a ja zupełnie przypadkiem posiadam "srajtfona" w którym mam a raczej miałem bo właśnie skasowałem konto ciągle zminimalizowane okno w przeglądarce ze swoim kontem na Łogej... Wystarczy odświeżyć. Przy x1 pod warunkiem że siedzę na koncie nawet nik…
-
Skoro nie umiesz się posługiwać nowym interfejsem forum to nie cytuj czegoś co sam napisałeś bo wygląda to co najmniej niechlujnie. Następny który posiadł wiedzę tajemną jak działa "system" a nawet po Polsku nie potrafi tego opisać. Mgg skończ się upokarzać bo na starym uni nawet nie potrafił byś farmić idlerów. Zakładasz się? Robimy Live chat i zakładamy sobie po koncie na uni które nie ma "dopalaczy". Rękawica rzucona tylko ją podnieś jeśli nie wykracza to po za Twoje zwoje myślowe
-
Cytat od pawel1000: „Flota x3 jest dokladnie dla tych którzy lataja na pozostawiające floty , bo przy x3 dobrze do ata nie wsiądziesz i do pierwszych świateł nie dojedziesz a masz juz po flocie. ” Raczysz żartować czy masz mylne pojęcie o speed uni. Polecam zagrać na Spic-y tam nawet pomiędzy zmianą świateł możesz dostać złoma ale to Twoja decyzja na jakim uni się rejestrujesz. Nie mając pojęcia o całokształcie tej gry, nie posiadając fundamentalnej wiedzy jak ona wyglądała na początku jej istni…
-
Cytat od mateuszgg: „Zaglosowalem i apeluje do innych graczy. Złom na poziomie 70 % jest do dupy. Teraz gdy obrońca zaloguje sie po złomie moze wybudowac antyrecki i zebrac cały złom, a przy takim % bardzo czeto wyjdzie jeszcze na plus. Wiem mozna robic synchro i recki puscic wczesniej ale nie zawsze jest taka opcja. ” "Jak Kali komuś krowa to być dobrze, ale jeśli Kalemu ktoś ukraść krowa to być źle" Największy "anciarz" Tarazed narzeka na możliwość budowy antyrecków sam latając antyflotą... ŻE…