Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 41-60 z 74.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Cytat od vengje: „Cytat od OldRiddick: „Cytat od vengje: „ojjj wielka szkoda grusssa Przyznam, ze moj ulubiony flociarz na uni.. ale taka gra, albo Ty ich albo oni Ciebie Graty Queen wyczucia a Tobie grusss wielkie SzO! szkoda, zeby Uni stracilo takiego gracza, pozdro! ” "Flociarz", "Anciarz" z jednej miski jedli... A czekaj nie... Prawdziwy flociarz spakował prawdziwego anciarza w recki i to jeszcze ładnie poukładał co by więcej się zmieściło "Idę po TOP1" choć długo kazałeś czekać na zlookanie…

• Cytat od vengje: „ojjj wielka szkoda grusssa Przyznam, ze moj ulubiony flociarz na uni.. ale taka gra, albo Ty ich albo oni Ciebie Graty Queen wyczucia a Tobie grusss wielkie SzO! szkoda, zeby Uni stracilo takiego gracza, pozdro! ” "Flociarz", "Anciarz" z jednej miski jedli... A czekaj nie... Prawdziwy flociarz spakował prawdziwego anciarza w recki i to jeszcze ładnie poukładał co by więcej się zmieściło "Idę po TOP1" choć długo kazałeś czekać na zlookanie tego ST to warto było Teraz pewnie będz…

• A jasne że się wpiszę Teraz pokazałeś klasę w całej okazałości Tylko US to są jakieś jaja żeby "górnik" ST-eki robił Szkoda jedynie że nie zdążyłeś mu tych recków dobić bo była by czystka po całości Przechodząc do sedna: Dla Ciebie "podatkobiorco" zasłużone za składną tym razem akcję, natomiast pokonanemu wypada życzyć choć po tym jak go wyfarmiłeś na większości planet nie wiem czy nie zabraknie mu ochoty na dalszą grę... Pozdrawiam. OldR.

• Cytat od Slip: „niestety już nie odpisze... gratki wlotu ” Slip ależ z tego powiało grozą Na tym uni pewnie nie ale na innym któż to wie. Definitywnie zakończył tu grę po "wpadce" ale może się odkuje w przyszłości. Jasnej deklaracji nie złożył co było powodem ale też i nikt się tego nie domagał. Ot zmienił się stan "cyferek" na uni i bawimy się dalej Za "spakowanie" i zysk oczywiście a pokonanemu spokoju w real-u Pozdrawiam.

• Ehhh... Miałeś rację choć ja bardzo sceptycznie na czacie sojuszowym podchodziłem do tego ataku. Myślę sobie (po swojemu), koleś widzi aktywkę na drugim moon-ie w innej gali więc zawróci i się zarąbiście pomyliłem, szedł na przypał... I przypał wyłapał z czego się bardzo cieszę mimo że moje instynkty mnie zawiodły. Najbardziej "polewcze" było dla mnie to że koleś po 3 minutach, po spadku z TOP 7 na TOP8 znów wrócił na 7-kę... Nie zbadane są czeluście złotych kart rodziców a co gorsze własnych. M…

• Cytat od john malkowitz007: „Litek.i OldRiddik Jakie macie lev napedu nadprzestrzennego ??? ” John a jakie to ma znaczenie odnośnie "silnika" gry? Rejestrując się na danym serwerze z góry wiesz na jakich parametrach będziesz grał i mniej więcej ile czasu zajmie Ci dojście do poszczególnych parametrów badań czy też kopalni. Bóg dał człowiekowi wolną wolę więc z niej korzystajmy a to w jaki sposób człowiek dojdzie do 15 lvl nadprzestrzennego aby recki latały jak LM-y to Twój wolny wybór. Masz czas…

• Cytat od Kippei: „Prędkości flot powyżej x1 są typowo dla ludzi bez zycia :E, ” A matematykę na poziomie podstawówki to kolega skończył? 2,5h lotu na x1 jest mniej czasochłonne niż załóżmy 40 min na x3 zakładając że mimo speed-u obowiązuje ten sam mechanizm gry? I kto tu traci życie... Doprawdy (i tu nie użyję epitetu). Obecne czasy wymuszają szybki tryb życia a co za tym idzie właśnie gdy mam wolne 1-2h czasu to na x3 coś mogę "podziałać" a na x1 nawet nie zobaczę czy puszczony farming coś przy…

• Cytat od M4ti: „I żona wytrzymuje z takim bucem jak Ty? Chce chłopak wiedzieć to niech pyta, jak Cie irytuje to go zablokuj i nie będziesz widział postów - ale do tego potrzeba jak to określiłeś w swoim poście odrobiny inteligencji której widocznie Ci brak. Nikt Ci nie każę odpowiadać na jego posty, dowartościowałeś się, że go zmieszałeś z błotem? Ode mnie tyle. Ps. Kiedy nowe uni? ” Od moje żony oraz dzieci dwa kroki w bok bo nieopatrznie mogę uszkodzić. Najwyraźniej taki "BUC" jak Ty nie pojmi…

• Cytat od Robert21: „Kiedy nowe Unii??? ” Chłopie wyluzuj... 22 posty na koncie z czego 19 z zapytaniem "Kiedy nowe uni?" Ponoć masturbacja na to pomaga ale że mam żonę nie miałem okazji sprawdzić. Czyżby kolejny "jednozłomowiec"? Kiedy nowe uni bo na tym nowym dostałem złoma i nie potrafię się pozbierać więc na nowym powinno mi lepiej pójść... Do kolejnego złoma Ta gra wymaga odrobinę inteligencji oraz znajomości "tematu" a skoro tego nie pojmujesz jak widzę od dłuższego czasu czas zagrać w coś …

• Grałem na Oberonie gdzie jest złom z obrony i mimo tego że wróciłem do tej gry właśnie tam po blisko 10 latach rozłąki i rejestrowałem się gdy uni miało już blisko trzy miechy było tam dużo więcej aktywnych graczy niż wszystkich zarejestrowanych na najnowszym Wezn. Płacz srEKO "graczy" nic tu nie wnosi do grywalności a jedynie sieje zamęt. Być może nie wiecie ale złom idzie tylko że zniszczonej obrony więc jest to nie więcej jak 30% całego bunkra. Przy chorym noobprotection nie da się niemal wca…

• Oj młody, młody. Dex-owe życzenia "rozfurmaniłeś" Ale z takim eko szybko się odbudujesz Za całokształt oczywiście a młodemu trampki, albo lepiej nie bo jeden wystarczył aby rozłożyć go na łopatki , oczywiście życzę ale czy będzie to sam nie wiem bo tu już nie gram

• Bravo! W końcu ktoś trafił tego PUSH-era i MULTI-konciarza. Twardych dowodów nie mam ale jeśli ktoś mnie zna odrobinę ten wie że nie rzucam słów na wiatr. BOT-a z powiadomieniem też ma/miał bo na tyle prób złomnięcia tylko jedna weszła na "szpieguj", każdy zwykły atak to oczywiście logowanie 1-1,5 minuty po starcie flotki. Teraz zapewne był "uśpiony" bo na Uriel-u siedzę na U i nie ma żadnego naturalnego "wroga" w układzie za tą "szaloną" akcję a co do obrońcy to nie będę nic pisał bo musiał bym…

• Cytat od BROWAR: „Cytat od OldRiddick: „P.s. #Ratownik ja przynajmniej mam co miętolić choć na co dzień robi to moja żona ” Tym tekstem pokazałeś jakim jesteś prostakiem, nawet wobec swojej żony.Gratuluje debiutu w ST, troche pozno jak na taki okres istnienia tego uni ” Dziwne... Moja małżonka po przeczytaniu powyższego cytatu sama zadała pytanie: co za PROSTAK Cię publicznie obraża... Ślepo zakochana czy cuś i tak już od ponad 10 lat Dzięki za graty, być może i późno ale wynikać może to z ewent…

• Na samym wstępie oczywiście wszelakie podziękowania idą do OLD-ów bo to oni mnie motywują i wspierają wszelaką pomocą w moich fanaberiach Ender wierzę że zaglądasz od czasu do czasu na to forum i mam skromną nadzieję że po Twoich złomach na mnie na Oberonie nie przyniosłem Ci wstydu wstępując w szeregi Twojego "leciwego" sojuszu Samo RW prosta sprawa bo w końcu przeciwnik puścił własną flotkę na 10% a nie jak dotychczas na 20% na własne PZ więc był czas zrobić synchro recków aczkolwiek jak w tak…

• Młodemu padła bateria i za chole*ę nie szło się do niego dodzwonić a wiedziałem że coś się święci po tych Twoich nieustannych skanach No nic w końcu o to chodzi aby złomować floty to jest kwintesencja tej gry. Za całokształt oczywiście a młodemu

• Szkoda tylko tych MT które nic tu nie wniosły a jedynie sztucznie podniosły % RW. Kolejny dowód że "bananowce" nie grają FAIR ale ja osobiście już dawno o tym wiedziałem Obrońcy oczywiście

• W naturze musi być równowaga. Ty zezłomowałeś kogoś, ktoś zezłomował mnie i jest zajefajnie Ale tego że wydałeś paliFko przeznaczone na inną akcję Ci nie wybaczę Obym częściej Cię tu widywał i zawsze po tej właściwej stronie. Umiejętności masz, zapał też więc są duże szanse że jeszcze nie raz będę klepał w klawę z gratulacjami Standardowo a pokonanemu za całokształt Edit: Cytat od dexPL: „Deuteru ci u nas dostatek - co nie OldR? ” Mądrego aż miło posłuchać Odbudowa w takim soju to pryszcz

• Cytat od mikiwaj: „Cytat od therealkmr: „graty, a sobie szo. ” sojusz pomoże w odbudowie ” Szefowa mów za siebie Ja musiał bym z tydzień zbierać ze wszystkich koloni aby Kmr-a odbudować Złom pod dom... Miodzio! Kmr nie załamuj się, 2-3 tygodnie i się odbudujesz

• Nawet gdy bym nie chciał to plusika musiałem dać bo po pierwsze "kocham złom pod dom" a po drugie gdy widzę w sygnie że ktoś ma U40 wyszczególnione gdzie ja "kończyłem" z OGame a wróciłem dopiero na Oberon-a musi być tak samo szurnięty jak ja. Akcja niemal wzorowa a przy tym opłacalna tak więc a atakującemu więcej czytania FAQ oraz oczywiście

• Cytat od Fenrir: „Cytat od OldRiddick: „Bravo Wy! Musiał bym powtórnie do szkoły wrócić aby połapać się w tej ilości miejsc po przecinku Oczywiście a pokonanemu jeśli się zdecyduje ” Suma summarum i tak przydałby ci się powrót do szkoły. ” Skoro dla Ciebie cyferki są jednoznaczne z literkami to raczej żaden nawet przyśpieszony kurs Ci nie pomoże. Ponownie gratuluję zysku bo jest czego choć nadal nie mogę się połapać ile w sumie tego jest