Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 74.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od Usagi: „Właśnie w soju napisałem, że za starych czasów (Epic Blue), to na święta nie zakładano nowych serwerów, a nawet na okres świąt były stosowane blokady ataków, by ludzie odpuścili i mieli czas na rodzinne święta. Ktoś jeszcze pamięta te czasy? ” Co Ty wiesz o "starych" czasach sugerując EB... U4 to były czasy Tam za złotą kartę "tatusia" nic nie kupiłeś, nawet nie wiem czy wtedy już były karty w Polsce w ogólnym użytku ale za to mogłeś wykazać się grając na modemie 56k To były pię…
-
@Aliszja nie obrażaj psów bo akurat je kocham prawie jak swoje dzieci (nie piszę tu o 997) ale ten koleś jest nietuzinkowy o czym sam się przekonuję od bodajże 3 uni. Albo ma farta albo po prostu umie w to grać a że mnie potraktował jak totalnego noob-a na zapoznawczym uni to już mu to wybaczyłem Pisząc abyś mnie nie skanował tak namiętnie bo spakuję Cię w recki jak Banditt nie byłem nadmiernie gołosłowny, po prostu w danej chwili nie miałem czasu. Odpuszczam to uni i wracam na Dżenis bo nowy in…
-
Cytat od HellMaster: „Gratki Riddick, nie sądziłem że jeszcze grasz na tym uni ” Oj niestety gram bo to uni z ładownością sond a dopóki takowe nowe nie powstanie to odpuszczam sobie inne uni Stara gwardia nie rdzewieje a kto nie grał od początku na "cyferowych" uni ten nie zrozumie... Pozdrawiam i dzięki za pamięć.
-
Witam wszystkich forumowiczów. Jako że to obrona to wstawiam bo i zysk jakiś tam jest. Akcja bez większej finezji, kolega napalił się na 1 GŚ która stała sobie spokojnie na moonie nie zwracając uwagi że w innej gali siedziałem sobie z flotką i farmiłem sondami idlaków. Choć byłem przekonany że w końcu zawróci bo akta u mnie nie gasła nie zrobił tego i doleciał do końca a że telepy mam sprawne to efekt widać poniżej Atakujący ładnie pogratulował a że przytulił ponad 30kk metki to wypada mi jedyni…
-
Cytat od Herc: „:super: przetapiaj na nowe latajki a obroncy ” Ty chociaż spojrzałeś na RW czy tak z automatu "głupa" palisz? On nawet siebie nie pozbierał więc co ma przetapiać? Strasznie irytują mnie tacy bezmyślni fanatycy postów na forum Za akcję oczywiście a że na minusie to nadrobi się to aktywnością Pozdrawiam.
-
Cytat od nomercyyyy: „Cytat od staruch: „TOP 1 ACS nadal jednak jest ich: TOP 1 ACS ” Przeciez tam jest yin-yang. Czyli starcie sie nie liczy. Tak wiec gratuluje top 1 ACS ” Ojjj... Wybacz, roztargniona gapa ze mnie, spojrzałem jedynie na % a nie skład członków flot atakujących. Obiecuję poprawę A dla KDF-a oczywiście ponownie bo będzie go brakować na uni
-
KDF to dobry gracz o czym mogłem się przekonać będąc w CPZ i bez zdjęcia kulki jego trafienie byłoby bardzo trudne. Gratuluję akcji i przyjemnego zysku a Tobie KDF oczywiście jak najbardziej bo potrzebujemy takich graczy na uni które i tak już poważnie "wymarło". Pozdrawiam. P.s. TOP2 bo na 2 lub 3 stronie jest już ponad 6k % w ACS
-
Skasowanie poprzedniego tematu w dziale ST i tak Ci nic nie da. Twoje konto traci na wartości na portalu Allezło bo nadal twierdzę że dojadę je do zidlaczenia. I nie interesuje mnie kto będzie jego właścicielem. Za trzy dni zaczynam farming. A co do powyższego ST gratuluję akcji i obiecuję że nie takie "kokosy" będę miał z farmienia Twojego konta Pzdr OldNoob
-
[ciach] [ciach] Ładny zysk jak na tak wczesny rozruch uni więc gratuluję. Pokonanemu oczywiście SzO aby uni za szybko nie "wyludniało". Pozdrawiam. Moderator Neferet:Usunięty cytat skasowanego posta oraz komentarz do niego. Nie potrzebuję pomocy przy moderacji tematów, jeśli jednak chcesz spróbować swoich sił to zapraszam do złożenia podania na Moderatora Forum. Po drugie, wystarczy kliknąć w przycisk 'zgłoś' i wtedy na 100% nie ominę danego posta.
-
Cytat od Profesore: „Kocham te płacze osób z pustym kontem ” Cytat od Profesore: „Zagralbym na 1x tylko pod jednym warunkiem - bez opcji kupowania surowcow na start za antymaterie. Aczkolwiek zeby nie bylo ze nigdy z anty nie gram gram... specjalnie na nowe uni dodatkowe zlecenie 3 nocki robilem zeby 2k pln wlecialo poza budzet domowy (zona nie musi wiedziec xD) zeby anty sie zgadzalo lol hahaha ” Żenada... Pokonanemu SzO i jak wyżej szkoda kolona.
-
Witam po latach Jako że uni w ogromnym stopniu przybrało szaro niebieskie barwy a pozostałe w moim zakresie flotki ciągle mi uciekają postanowiłem w końcu "przeorać" jakiś bunkierek. Szału nie ma ale kilka śrubek do przodu na nowe latajki wpadło a gdy jak wspomniałem wcześniej uni wymiera w tak zastraszającym tempie to nawet tak skromy "zarobek" daje odrobinę satysfakcji Pozdrawiam i Play4Fun. Dnia 20-06-2019 13:47:43 następujące floty spotkały się w walce: Agresor OldNoob [P4F] ________________…
-
Cytat od CBA: „Upatrzony orzeszek jakiś czas temu dostał gryza,ale wyzbierał sporo,pokryłem ledwie swoje straty. ” Czyste KŁAMSTWO... Sam dostałeś dwie sekundy z zawróconego PZ a śmiesz twierdzić że Ty "gryzłeś" ? Co jeszcze śmieszniejsze po co był atak związku po pewnym czasie skoro byłeś ze wszystkimi planetami jedyne 16 układów ode mnie więc jak chciałeś to opóźnić SS? Pokaż skan z KR które raczej Ciebie ugryzły To co wtedy straciłem odrabiałem w jeden dzień na loozie więc czemu nie zaryzykow…
-
Dex-iu chyba już czas najwyższy "odpocząć" od tej gry. Kto Cię zna ten wie że nic nie musisz nikomu udowadniać bo zawsze należałeś do ścisłej czołówki OG.PL. Mogę jedynie mieć nadzieję że całkowicie nie "znikniesz" tak jak nasz wspólny znajomy i jeszcze po pewnym czasie nie raz pokażesz na co Cię stać. Oczywiście SzO jak najbardziej się należy choć raczej po dłuższym urlopie a atakującym jak najbardziej należą się Pozdrawiam. OldR.