Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 161-168 z 168.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
To starcie potwierdza, że pełnia Księżyca sprzyja udanym próbom moonowym. Obrońca zadowolony z moona. Większego dostać nie mógł. Pozdrowienia dla towarzyszy z sojuszu KAPA. Dnia 02-08-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kaper 585 [KAPA] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 46.115 Ciężki myśliwiec 67 Krążownik 636 Okręt wojenny 10.311 Pancernik 85 Bombowiec 1.106 Niszczyciel 60 Pionier 45 Mały transporter 1.738 Duży transporter 11.814 ________…
-
Dla mnie najlepszym symulatorem do testowania mechaniki walki jest speedsim. Można go pobrać i zainstalować. Po zakończonej symulacji powstaje raport z bitwy. Pozwala on prześledzić runda po rundzie ile padło strzałów i ile przetrwało jednostek. Na koniec rzucę zadanko. Jakie jest prawdopodobieństwo remisu w konfrontacji gwiazdy śmierci z siedmioma sondami szpiegowskimi?
-
Janik! Weź się w garść i pokaż Gumisiom, jak Imperium kontratakuje. Na początek zbuduj Gwiazdę Śmierci.
-
Gratuluję obu stronom starcia, bo pokaźne floty się zwarły. Myślę, że konto zostało przekazane nieco później niż tydzień temu. Tydzień temu Flota Imperialna JN potwierdził mi znaczenie wyrażenia JN w swoim nicku. Jestem Kaper 585.
-
Pląsająca lamo czy jak Ci tam! Zamiast merytorycznie odpowiadać na wątpliwości innych graczy, stosujesz argumenty ad personam. To nie fair. Radzę Ci po prostu opisać kulisy tego starcia w pierwszym poście zawierającym raport bitewny. Jak udało Ci się zrobić taką zmyślną pułapkę? Czym zachęciłeś rywala do ataku?