Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 168.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
OKA: Dzień 22
Forumowy As - - Pytania
PostPancernik - 100 OW - Liczba nie istnieje Niszczyciel - 49 Żniwiarz - 36
-
OKA: Dzień 21
Forumowy As - - Pytania
PostPotrzebuje 1 mały transporter, który wykona 12.632 misje transportuj.
-
OKA: Dzień 20
Forumowy As - - Pytania
Post12.417
-
OKA: Dzień 19
Forumowy As - - Pytania
PostZgodnie z zasadami S&D wartość zgłoszonej floty jest równa 2900 punktów. Takie zgłoszenie nie zostanie przyjęte.
-
OKA: Dzień 18
Forumowy As - - Pytania
Post17
-
Z danych surowych niewiele widać, więc zrobiłem tabelkę: * * meta->kris * meta->dex * kris->meta * kris->dex * dex->meta * dex->kris * maksymalny przelicznik * 2 * 1 * 3 * 1 * 3 * 2 * rozstęp wyników * 0,6 * 0,3 * 0,9 * 0,3 * 0,9 * 0,6 * średnia wartość przelicznika * 1,79 * 0,9 * 2,69 * 0,9 * 2,69 * 1,78 * odchylenie standardowe * 0,16 * 0,08 * 0,23 * 0,08 * 0,22 * 0,16 * częstość maksymalnego przelicznika % * 14,6 * 16,9 * 15,2 * 17,8 * 14,6 * 15
-
Lista to pierwsze z brzegu pomysły. Tematy jednego autora od góry do dołu to byłby ewenement, ale nie dałeś się podpuścić. Obczaiłem dane dotyczące przeliczników handlowych. Handlarza złomu nie analizowałem, ale może kiedyś skorzystam z tych danych, na przykład jak będę mroził surowce w obronie. Też myślę o ósemkach i piętnastkach. Tu trzeba chytrze zaproponować kryterium ilościowe. Na razie zrobiłem arkusz, który łączy kalkulator wydobycia i kosztów z dodatkiem holona. Wszystkie czynniki, które…
-
OKA: Dzień 17
Forumowy As - - Pytania
Postdo 49 układów od miejsca startu
-
Dobrze ci idzie. Podrzucam kolejne pomysły na kalkulatory. Spamuj tu ile wlezie, tylko sprawdź czy nie dublujesz tego, co opracowali inni użytkownicy forum. kalkulator zasięgu falangi kalkulator zasięgu rakiet międzyplanetarnych kalkulator pojemności magazynów kalkulator zużycia deuteru przez elektrownię fuzyjną kalkulator kosztów burzenia budynków kalkulator kosztów wznoszenia budynków kalkulator kosztów statków i obrony kalkulator kosztów badań kalkulator czasu stygnięcia teleportera kalkulato…
-
OKA: Dzień 16
Forumowy As - - Pytania
PostACS
-
OKA: Dzień 15
Forumowy As - - Pytania
Post432 129 postów