Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 179.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
20-10-2019 13:19:11 - Franki [Gryfy] - 140.33% Dnia 20-10-2019 13:19:11 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Franki [C E] ________________________________________________ Krążownik 2.000 _________________________________________ Obrońca maroS666 [Smuggler] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 11.562 Ciężki myśliwiec 49 Recykler 2 Sonda szpiegowska 6 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Franki [C E] _________________________________…
-
Cytat od Matek85: „Jak co roku to samo... Ponownie pytam czy tak bardzo trudno jest wysłać wiadomość w grze informującą, że zbliża się S&D ??? Lepiej się potem dziwić, że ludzi brakuje Miłej zabawy o ile dojdzie do skutku :ow ” hehe matt jakbym wiedział ze niewiesz to wyslalbym ci notke :D:D co to za spoznienia ty taki punktualny:D ale moze cie zapiszą pogoda fajna wiec i humor GO ma miec dobry
-
Mysle sobie zaprosze kajtka bo znowu bedzie płakać ze nikt nie chce z nim latac:D:D Dnia 04-10-2019 18:09:42 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Franki [C E] ________________________________________________ Pancernik 10.000 _________________________________________ Agresor KAyto [C E] ________________________________________________ Pancernik 40.000 _________________________________________ Obrońca RAMZESS [ADW] ________________________________________________ Mały transporter 51 Duż…
-
Pozdro dla CE Dnia 02-10-2019 16:13:14 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Franki [C E] ________________________________________________ Krążownik 5.787 Pancernik 6.000 _________________________________________ Obrońca Robertuse [NWOR] ________________________________________________ Mały transporter 16.000 Duży transporter 16.308 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Franki [C E] ________________________________________________ Krążownik 5.787 ( -0 ) Pancern…
-
TOP 1 ACS - Marsic [FenikS] & dell1983 [FenikS] & to ja [FenikS] & Franki [C E] & Kartofel [C E] vs. LaMka [N C] ~ 249 589,73%
Franki - - Starcia Taurus
Posthehe late znowu narzeka, czy by minus czy plus to bym leciał sam gremlin pytał dzien przed czy lece jesli nie zbierze sie zlomu , mi si eniechce ost nawet fs robic a co dopiero liczenie itp
-
TOP 1 ACS - Marsic [FenikS] & dell1983 [FenikS] & to ja [FenikS] & Franki [C E] & Kartofel [C E] vs. LaMka [N C] ~ 249 589,73%
Franki - - Starcia Taurus
PostGratki panowie fajny lot wyszedł a nie mowiłem ze ktos inny mogł pz zbierac:D:D obroncy szo.. ps latte cos sugerujesz z tym 7,.5mld?
-
kolega napisał pozdrowienia:D Panujacy Paragraf714.09.2019 18:14:13Masz przesrane to juz pewne Dnia 14-09-2019 18:05:35 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Franki [C E] ________________________________________________ Krążownik 100.000 _________________________________________ Obrońca Panujacy Paragraf7 [Smuggler] ________________________________________________ Mały transporter 210 Duży transporter 21.546 Lekki myśliwiec 74.948 Sonda szpiegowska 4.540 Niszczyciel 4 Gwiazda Śmierci 1…
-
Znane wszystkim multi zeby nie było ja zawsze ST eki wstawiam:D kolega mi wysylal RM na planete bez obrony farmił podstawe wydobucia 10-50 k surki bo kopalni tam nie robiłem Dnia 14-09-2019 17:51:51 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Franki [C E] ________________________________________________ Krążownik 60.000 _________________________________________ Obrońca michal777 [Smuggler] ________________________________________________ Duży transporter 7.298 Lekki myśliwiec 37.199 Krążowni…
-
Hey Hey dawno mnie tu nie było a o to dzis zabawa ..połozyłem dzieciaka spac mysle mam godzinke to wysle fermy:D z nudów lece 8 gale u ramzesa minutki a co mi tam pewnie fs robił...ale stoi licze spoko wyjdzie, flota w strzepach nie wiadomo gdzie ale wiekssza częśc jest.mysle ja mam tak samo jak kajtek daleko dzwonie a ten?? ...znowu je ale po 3 min wchodzi przezuca flote na mona ...tylko nie na tego z ktorego miał leciec... ja wiec po wyslaniu reckow i czesci floty farmy zostało 20 k deu 25 min…