Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 141-160 z 378.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
aż przykro patrzeć ... graciochy
-
eee, no graty Cytat od AmstelL: „Niestety, ale "unijni informatorzy"donoszą, ze to kolejna "pushówka Ciamy" ” mam jeszcze jedną : ReDeN
-
Cytat od bocieek: „Amstaszi. Te dedki dla mnie są ” Ja bym się raczej skłaniał ku rodzeństwu graciochy Rudeł, mniej urlopu, więcej latania !!
-
AVE Winter USOsIyW.gif pozdrowienia dla wszystkich zmarzluchów smile.png Dnia 09-12-2018 następujące floty spotkały się w walce: Agresor ciamajdek [WINTER] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 2.022 _________________________________________ Obrońca Kronos ________________________________________________ Duży transporter 440 Lekki myśliwiec 2.351 Ciężki myśliwiec 256 Krążownik 262 Okręt wojenny 1.370 Sonda szpiegowska 10 Bombowiec 302 Satelita słoneczny 461 Niszczyciel…
-
AVE Winter USOsIyW.gif pozdrowienia dla wszystkich zmarzluchów smile.png Dnia 10-12-2018 następujące floty spotkały się w walce: Agresor ciamajdek [WINTER] ________________________________________________ Okręt wojenny 66.666 _________________________________________ Obrońca PabloGB58 [S T] ________________________________________________ Mały transporter 15 Duży transporter 30.000 Statek kolonizacyjny 2 Recykler 30 Sonda szpiegowska 5 Gwiazda Śmierci 2 _________________________________________ …
-
AVE Winter USOsIyW.gif pozdrowienia dla wszystkich zmarzluchów Dnia 09-12-2018 następujące floty spotkały się w walce: Agresor ciamajdek [WINTER] ________________________________________________ Pancernik 66.666 _________________________________________ Obrońca KaHa ________________________________________________ Mały transporter 2.054 Duży transporter 127.378 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 9 Sonda szpiegowska 71 Gwiazda Śmierci 2 _________________________________________ Po bitwie... Agresor …
-
A ja tam, pogratuluję starcia, fajna ilosć latajek wzięła w nim udział Graty WINTER i Markus (ale on też WINTER, tylko trochę z zagubionym tagiem w czasie fuzji)
-
brawo Styś, pladruj okolice ile wlezie