Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 161-180 z 869.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Rynek - oferty

Koloc - - Zadawanie pytań

3 dni

• Proszę o zapytanie "góry" czy jest możliwość wprowadzenia na rynek daty i godziny wystawienia oferty a najlepiej całego czasu, w którym będzie ona "wisiała" na rynku. Jeśli oferta nie zejdzie to ma być wycofywana z rynku po 3 dniach. Nie mając dokładnej daty gracz musi zapamiętać datę i godzinę każdej oferty którą wystawił, żeby np. nie zostawić na pustym moonie samych surowców. No chyba, że jestem w błędzie i zwrot oferty również musi zostać odebrany w wiadomości?

• za chwilę trzeba będzie sprzedać tą flotę póki ktoś chce za nią zapłacić kolejne skany na ACS mam nadzieję będą tłustsze

• Rekordy Uniwersum 68 (2020-12-31)

Koloc - - DiD U68

Twoja ekspedycja natknęła się na twierdzę starożytnego imperatora opuszczoną wiele lat temu. W jej hangarach znaleziono statki, które technicy usiłują ponownie uruchomić. Następujące statki dołączyły do floty: Pionier: 33 Bombowiec: 1 Okręt wojenny: 1 bez odkrywcy

• Gra o Tron

Koloc - - Rozrywka i hobby

Ros

• Rozmówki u68

Koloc - - DiD U68

Offline ale Twoje stare konto już przetopione

• @Czarna Owca na u 68 mam zbieracza i surowca mi na razie nie dało za duzo ale floty zdecydowanie więcej niż przed nową wersją

Koloc - - DiD U68

Bez odkrywcy Znaleźliśmy szczątki armady. Technicy od razu udali się do niemalże nietkniętych statków, starają się je ponownie uruchomić. Następujące statki dołączyły do floty: Sonda szpiegowska: 1348 Krążownik: 26 Mały transporter: 69 Ciężki myśliwiec: 2 Lekki myśliwiec: 1 Znaleźliśmy opuszczoną stację piratów, a w jej hangarach stare statki. Technicy dokonują oględzin i sprawdzają, czy niektóre z nich mogą zostać wykorzystane. Następujące statki dołączyły do floty: Rozpruwacz: 7 Bombowiec: 1 K…

• Wersja 7.x - dyskusja

Koloc - - Porozmawiajmy o OGame

Ackra co jest ustalane? Dopóki nie zmienią się zasady to nie będziecie mogli ukarać żadnego gracza za korzystanie z rynku jakkolwiek by ten gracz z niego nie korzystał

• Wersja 7.x - dyskusja

Cios nic nie zrobimy. Zanim zmienią zasady karania np. za nadużywanie rynku kosztem innego konta to miną pewnie kolejne miesiące o ile cokolwiek w tym temacie zrobią...

• Wersja 7.x - dyskusja

Możecie płakać żądać zmian i przegadywac się do woli...rynek jest faktem i zanim ktokolwiek w nim coś zmieni to już w ciągu tego weekendu Ci co mają konta pomocnicze wystrzelą w statystykach w kosmos

• Bo to konto kupione i przygotowane na sprzedaż statków w nowej wersji było a Ty popsułeś Graty cisnij

Koloc - - DiD U68

Gracz dionesh Szansa na przechwycenie sond: 100 %Skan planety nie wykazał żadnych zaburzeń atmosfery. Istnieje duże prawdopodobieństwo, że w ciągu ostatniej godziny nie było aktywności na tej planecie. - Fabryka robotów 21 - Fabryka nanitów 13 - Stocznia 20 - Laboratorium badawcze 22 - Dok kosmiczny 10 - Elektrownia słoneczna 40

• Gruby ty jesteś taki bogaty że deu to możesz dostać ale po maxie szkoda że w tak prosty sposób Incoming pada...mam nadzieję że wszystko ok w realu i że to zwykły błąd był. Gratulacje wszystkim zarobionym

Koloc - - DiD U68

Gracz Leto II Szansa na przechwycenie sond: 100 %Skan planety wykazał zaburzenia atmosfery, co sugeruje aktywność w ciągu ostatnich 15 minut. Obrona - Lekkie działo laserowe 16.241.887 - Działo jonowe 2.270.000 Gracz HELLRAZOR Szansa na przechwycenie sond: 0 %Skan planety nie wykazał żadnych zaburzeń atmosfery. Istnieje duże prawdopodobieństwo, że w ciągu ostatniej godziny nie było aktywności na tej planecie. Obrona - Wyrzutnia rakiet 17.663.142 - Wyrzutnia plazmy 404.444

Koloc - - DiD U68

Wynik ekspedycji xxx 06.12.2019 10:18:13 Od: dowódca floty Nasza ekspedycja natrafiła na starą automatyczną stocznię. Kilka statków było nadal w fazie produkcyjnej i nasi technicy starają się aktualnie uruchomić generatory energii, aby dokończyć ich produkcję. Następujące statki dołączyły do floty: Bombowiec: 12 Sonda szpiegowska: 44

• Ja też mam rejestrację w 2006 co my tu wszyscy po tylu latach robimy? Graty Wrum flota rośnie

• Chłopie rozbiłeś bank!! nic tak nie cieszy jak miliardowe zyski tylko potem dylemacik na co to wydać ciśniesz

Koloc - - DiD U68

Budynki stacji - Stacja księżycowa: 177 Koloc [P N] - Falanga czujników: 152 Koloc [P N]

• Wstyd Ciśnij bo dobrze idzie Kajo czyżby dostawca?