Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 141-160 z 869.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Wersja 7.x - dyskusja

Koloc - - Porozmawiajmy o OGame

Jedno naprawili...kupując za 80% ceny z tolerancja sprzedający też dostaje te 80% a nie jak do tej pory 100%

• Brawo Pazik!!! Nareszcie Dorsz w reckach szkoda że nie w moich teraz moze już go poskładam solo Dorsz masz ostatnią szansę sprzedać flotę

• Rakiety Międzyplanetarne

Koloc - - Błędy w grze

Dublowanie w stoczni to widzialem na forum bardziej mi chodziło o to że mój silos pomieścił więcej niż ma możliwości. Plus falanga...

Koloc - - Błędy w grze

ślepy jestem można usunąć

Koloc - - Błędy w grze

Witajcie. Ostatnio rakietowałem jedną planetę z jednej mojej. Silos mam na 10 lvl czyli mieści się 50 RMP. Tymczasem po zbudowaniu max rakiet kilkukrotnie podczas wysyłania ok. 2400 RMP wybudowało mi w stoczni kilka rmp więcej niż mieści silos. I można było wysłać 51 czy 52 RMP. Poza tym ataki rakietami widać na falandze czego wcześniej nie było... RMP

• Powiedzcie mi moi drodzy czy również macie problem z prowizją na rynku? Mam klase zbieracza i za sprzedaz 1kk deu za 2,5kk mety mam prowizje 175k mety natomiast mój sojusznik ma 125k mety (też ma klase zbieracza). Czy to powinno się różnić?

• Wersja 7.x - dyskusja

To ja wam jeszcze coś powiem apropo falangi...Ataki rakietowe widać na fali

• Jednak coś znalazłeś Mi się niestety nie udało dotrwać xd

• Wersja 7.x - dyskusja

Szkoda Fatal że Ty niczego nie rozumiesz Na moje wrzucili nową wersję przed nowym rokiem żeby wszyscy testowali bo za mało ludzi testowało wcześniej i nie mieli tyle zgłoszeń o błędach. No i ich wcale nie obchodzi że coś się wysypało bo liczy się kasa za AM o czym świadczą dwie promocje 50 % w krótkim czasie. Teraz kasa się zgadza więc po nowym roku zaczną naprawiać i pewnie jeszcze z miesiąc poczekamy

• Rekordy Uniwersum 68 (2020-12-31)

Koloc - - DiD U68

Bez odkrywcy: Znaleźliśmy szczątki armady. Technicy od razu udali się do niemalże nietkniętych statków, starają się je ponownie uruchomić. Następujące statki dołączyły do floty: Pionier: 95 Mały transporter: 21 Lekki myśliwiec: 7 Nasza ekspedycja natrafiła na starą automatyczną stocznię. Kilka statków było nadal w fazie produkcyjnej i nasi technicy starają się aktualnie uruchomić generatory energii, aby dokończyć ich produkcję. Następujące statki dołączyły do floty: Krążownik: 71 Okręt wojenny: …

• Nie mam generała, nie mam odkrywcy...rozbijam lmy na bunkrach i robie z siebie ST. Ot taka fanaberia i niemoc co do ostatnich wydarzeń Pozdrowienia dla GF...Klasy nie zmienię za 500k anty, prędzej oddam konto pn4life.jpg Dnia 25-12-2019 02:04:35 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Koloc [P N] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 1.335.330 Ciężki myśliwiec 1.417 Reaper 5 Okręt wojenny 703 Mały transporter 88.888 Pancernik 100.608 Krążownik 100.424 _________…

• Co do magicznego mnożenia surowców i floty to już kilka dni po akcji wruma na różnych uni nagle się pojawiają jakieś top1 na wcześniej nie znanych kontach xd a to tylko wierzchołek bo ile jest surowca przemielonego bez przyznania się do tego na boardzie? Odpowiedzcie sobie sami

• Ale ja bym chciał to info dla wystawiającego a nie dla wszystkich

• Ja bym solo nie złożył...musisz mi sprzedać flotę xd gratulacje

• Chyba SnD rozbudziło apetyt fajnie widzieć kogoś nowego w dziale no i już masz flotę na konkretne rw

• Dobrze że to nie był skan ode mnie bo byś się nie wypłacił xd Graty się należą bo kosisz niemiłosiernie wreszcie super pb i zysk mega Ence szo raz dzieci pomogą w OGame a raz doprowadzą do złoma

• Nie wypłacicie się z tych prowizji graty wielkie skanimy dalej

• Pozdrowienia dla Mallory'ego, który też zarobił. Oraz dla wszystkich sojuszników i znajomych Nie mam dodatkowych kont to trzeba jakoś inaczej robić zyski dziś się udało pn4life.jpg Dnia 20-12-2019 01:10:28 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Koloc [P N] ________________________________________________ Krążownik 48.482 _________________________________________ Obrońca beny1460 [PZWP] ________________________________________________ Duży transporter 69.825 Statek kolonizacyjny 2 Recykl…

• Obrońca chciał latać po raz kolejny i chyba sen wygrał po raz kolejny Czas przerzucić się na eko. Graty Włoś

• Tak się zastanawialem kto trafił...Ty masz non stop ruch we flotach więc nie dalo się stwierdzić xd Graty Leo nie gorączkuj się tylko uruchom braci siostry i zwierzęta domowe i pokaż jak się lata