Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 101-120 z 869.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Rynek - dyskusje
PostNie wiem czy zdajecie sobie sprawę że pierwszy tydzień mnożenia już zniknął z historii wszystkich kont bo wszelka aktywność na rynku się po miesiącu kasuje. Chyba żeby w logach cokolwiek zostawało w co wątpię bo za mało banów było...
-
Błąd rynku
Koloc - - Błędy w grze
Post@Art coś nadal jest skopane. Miały autozapytania nie zbierać zwykłych ofert a nadal zbierają. Mało tego miał kupujący nie dostawać mniej niż chciał dostać a nadal może dostać mniej. Wystarczy rozdrobnić czyjąś ofertę na dwie mniejsze. Ja wystawiając autozapytania jestem w stanie nadal kupić z rynku wszystko za 80 % ceny... Edit: żeby sprzedający dostał całość na której mu zależy w autozapytaniu musiałem wystawić kupno dokładnie takiej ilości jak on oferował
-
Rynek - dyskusje
PostRynek to chyba ma tak działać Zarabiają i kupujący i sprzedający w zależności od ustawień tolerancji w autozapytaniach Ja dziś zrobiłem parę testów i do jednego gracza część towaru leci po min a druga część po max...nie znalazłem żadnej reguły
-
Rynek - dyskusje
PostWygląda na to że częściowo coś zostało naprawione ale nie wszystko. Ja próbowałem robić transakcję 1 vs 1 i nie zbierało autozapytanie wystawionych ofert. Ale z tego co czytam od innych jak tworzy się mniejsze od zapytania oferty i są one zwielokrotniane to bug nadal występuje i mało tego nadal klonuje surowce!!!! Bo dostają różni gracze sumarycznie więcej niż wystawił kupujący w autozapytaniach Edit: potwierdzone
-
pn4life.jpg Dnia 07-01-2020 21:46:27 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Koloc [P N] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 2.433.180 Ciężki myśliwiec 5.642 Okręt wojenny 1.954 Pancernik 100.397 Krążownik 101.857 _________________________________________ Obrońca grim32 ________________________________________________ Mały transporter 5.672 Duży transporter 5.381 Lekki myśliwiec 580 Ciężki myśliwiec 194 Krążownik 213 Okręt wojenny 111 Recykler 33 Sonda szpie…
-
John tak bez opisu? Spieszę z wyjaśnieniami: Gracz Kasacja usunął swoje kolonie w tym tą z flotą i surowcami. John był najbliżej i to są efekty. Mam pytanie dlaczego nie sprawdziłeś reszty planet i moonów? Ja sam z tych skasowanych planet wyciągnąłem 3 x tyle co Ty w tym RW. A leciałem przez gale...
-
Rynek - dyskusje
PostDex ja zdjąłem z rynku stare autozapytania wystawiając oferty i nie namnożyło surki więc moim zdaniem nawet ze starych ofert i zapytań nie da się już namnożyć. Owszem możesz coś sprzedać taniej niż chcesz ale nie da się namnożyć.
-
Rynek - dyskusje
PostTak, nie da się już namnożyć surowców.
-
Rynek - dyskusje
PostJeśli na rynku zalegały jakieś stare autozapytania obejmujące to co teraz ktoś wystawia to jeszcze będzie się w taki sposób sprzedawało. Po trzech dniach "stare" znikną i już nie będzie można kupić autozapytaniem zwykłej oferty
-
Rynek - dyskusje
PostZ tego co potestowałem chwilę nie da się kupić autozapytaniem zwykłej oferty
-
Rynek - dyskusje
PostCytat od Qnick: „A zieloni na Nekkar wciąż chcą wywołać buga... albo nie ma więcej surowców i tylko tyle chce wymienić... 6adac82db854f0446adac82db854f044med.png @ciap Czy takie próby wymuszenia buga zgłaszać jako Ticket? ” wiesz co ja robię z takimi ofertami? Od razu je skupuje bo to grosze a nikt nie zarobi na bugu
-
Powtórka z rozrywki Na Mallory'ego zawsze można liczyć a obrońca nic się nie uczy Pozdrowienia dla wszystkich walczących z wiatrakami pn4life.jpg Dnia 05-01-2020 03:05:19 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Koloc [P N] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 2.098.828 Ciężki myśliwiec 1.712 Okręt wojenny 757 Pancernik 100.694 Krążownik 101.279 Pathfinder 19.705 _________________________________________ Agresor Mallory [P N] ___________________________________…