Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Twoja przeglądarka ma wyłączoną obsługę JavaScript. Jeśli chcesz korzystać ze wszystkich funkcji tej strony, wymagane jest włączenie JavaScript.
Ładnie Ci to Wyszło Canaan aktywność i sprawdzanie lądujących flot przynosi zyski Szkoda że na sojuszniku. Robo lamo masz do odrobienia w polu to co straciłeś
Punktów przybywa ale Ciebie tu mało widać proszę częściej i więcej bo dobrze Ci to idzie
Coś ostatnio przystopowałeś czekam na powtórkę tego owocnego tygodnia i najlepiej jakieś duże % a nie tylko farmingi
Powinieneś częściej trafiać 3 X to będzie jeszcze ciekawiej czytać komentarze ;D oby tak dalej
I znów przefarmiony przez kogoś od nas...Nie ma do nas szczęścia obrońca. Yes Graty, zdejmuj częściej U
Zrób taki zysk na 1 jak taki szybki lot jest to st powinienes codziennie wstawiac
Nawet nei wiem kiedy te RW zrobiłeś...Za dużo tego Oby tak dalej
Misiek Twoi sąsiedzi to mają przesrane...Najlepsze eko to eko sąsiadów w Twoim wykonaniu prawie codziennie to widać
Też nie nadążam ze wpisami ;/ Ponad miliard sury to już robi wrażenie. Raz na tydzień takich życzę
Znowu 500 baniek do przodu...Jak Ty to robisz? Zdradź sekret na pw
Następnym razem będą pełne Ważne, że do przodu. Jedziesz z koksem i gonisz Yesa
Przez to, że go zabrałeś ze sobą to teraz będzie miał pretekst do siedzenia na urlopie Jedziesz dalej
Ty to się tak pushujesz, że za chwile nie będziesz tylko we flocie lepszy od Pozioma ale i w pkt. Dawaj dalej chcemy więcej
Misiu przy tym całym Twoim narzekaniu i ilości RW z mega zyskami to nie wiem na co narzekasz Ciśnij bo ważne to mieć jakiś cel w tej grze
Ja bym to sobie w sygne wpisał, że ubiłem Yesa w obronie Obrońcy graty, być może wreszcie przestanie lądować na pzcie...Yesowi rewanżu
Ładne trafienie i zysk. Twoja aktywność przynosi efekty Gratulacje
Świetna robota i wykorzystanie błędu agresora Tak trzymaj
Bardzo ładny zysk i szok i niedowierzanie, ze ktoś u was jeszcze lata Gratulacje
No tu już zysk konkretny Ale jak walniesz coś na miarę Twojej floty to wszyscy będą klaskać uszami Ciśnij póki nie musisz wrzucać urlopu
Gdzie ty ten czepek znalazłeś, w którym siedzisz i walisz ST za każdym razem po urlopie Oby tak dalej