Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Tu 600kk, tam 600kk wiesz ile trzeba wykopać z kopalni żeby mieć takie ilości? Wiem nie interesuje Cię to bo Twoje eko to sąsiedzi Ciśnij jeszcze więcej
Kin a czego Ty się tam bałeś jak większość naszych flotowców na urlopach była Flota znana od dawna, nie miał kto wyegzekwować więc skorzystaliście Wy. Gratulacje
Wkońcu mi się udało ostatni raz autorem ST byłem w 2016 Gratulacje Misiu wspólnych działań ciąg dalszy nastąpi Dzięki za lot choć nie obyło się bez perturbacji...ale z telefonu też da się posłać pilota xD Dzięki Selenka za recki Jakby się ktoś pytał czemu tylko tyle panc? to oświadczam, że jestem górnikiem po 10 latach grania flotą czas na inny styl gry i raczej często tutaj nie będę gościł Pozdrowienia dla sojuszników i znajomych
Filu no chyba potrafisz zajrzec w gale? To moja farma też była więc ubolewam ddf Edit: wydaje mi się, że decyzja obrońcy to pokłosie poprzednich dwóch ST, z których drugiego nawet nie wstawiono na boarda
Filu przecież w wasze tematy też sie wpisuje jak sie nie ma czasu na boarda to tak potem wyglada...Atakujacy na fali...Idz juz na urlop i zostaw coś innym
Starcie dobre, zysk jeszcze lepszy. Znowu napinka międzysojuszowa. Tylko atakujący mógłby już normalnie sam wklejać ST pod swoim szyldem a tak to sobie Filu nabija posty