Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 721-740 z 869.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
22-05-2018 21:27:33 - Koloc [Triss] - 297.13% Dnia 22-05-2018 21:27:33 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Koloc [P N] ________________________________________________ Pancernik 4.444 _________________________________________ Obrońca Adixx [Hydrozag] ________________________________________________ Sonda szpiegowska 1 Satelita słoneczny 6.576 Gwiazda Śmierci 7 Mała powłoka ochronna 1 Duża powłoka ochronna 1 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Koloc [P N] __…
-
21-05-2018 22:52:32 - Koloc [Triss] - 68.27% Dnia 21-05-2018 22:52:32 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Koloc [P N] ________________________________________________ Pancernik 666 _________________________________________ Obrońca kaiksik [MOW] ________________________________________________ Mały transporter 1.383 Duży transporter 377 Lekki myśliwiec 402 Ciężki myśliwiec 370 Krążownik 92 Okręt wojenny 40 Sonda szpiegowska 82 Bombowiec 1 Satelita słoneczny 680 Niszczyciel 2 Pancernik…
-
Widzisz Filu jednak potrafisz 21-05-2018 01:09:55 - Koloc [Triss] - 122.2% Dnia 21-05-2018 01:09:55 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Koloc [P N] ________________________________________________ Okręt wojenny 394 Pancernik 1.055 _________________________________________ Obrońca tonio [Enduro] ________________________________________________ Mały transporter 370 Duży transporter 180 Lekki myśliwiec 2.200 Ciężki myśliwiec 790 Krążownik 150 Okręt wojenny 100 Sonda szpiegowska 2 Bombow…
-
Nie czuje się urażony ale wiem, że ja, Caramba czy Pazik nie mamy potencjału bojowego na aktywistę bo to by trzeba siedzieć cały miesiąc całymi dniami a najlepiej nocami, a po kilku wysłanych atakach i tak zabraknie floty na kolejne i nie mam zamiaru tutaj płakać tylko chce się dobrze bawić bo w zeszłym roku się nie udało A jak będziemy razem w drużynie to też będzie ciekawie
-
Filu i John proszę was już lamentujecie jak się nawet rozgrywka nie zaczęła? przecież w mini st co chwilę widzę wasze posty i to całkiem sporo więc nie wiem o co ten "płacz". Doskonale wiem na czym polega S&D i jakbyście nie wiedzieli sam kiedyś wygrałem aktywistę więc robienie rw na bunkrach nie jest mi obce i wcale nigdzie nie napisałem, że to coś złego. To właśnie większy próg zniweluje ilość rw i trzeba się będzie bardziej nagłówkować jak ponabijać spore ilości. Rzuciłem 100 % ale to tylko m…
-
Przykro mi John nie jestem teraz flociarzem może dostawie do 10k panc żeby nie było a 100% to można zrobić posiadając 1k pancy Edit: jak będzie taki mały próg jak ostatnio to rw będą się sypały jak z rękawa, ja rozumiem, że niektórzy gracze chcieliby dostać aktywistę za darmo ale 100% to przynajmniej się trzeba będzie wysilić i poszukać bo 30% to można znaleźć u graczy top 2500. I moja flota i zaangażowanie w tą edycję (o ile będzie bo w ostatniej nie miałem czasu) nie ma znaczenia, próg powinie…
-
Chyba trzeba dostawić floty bo rw zrobione częściowo z mojej i dlatego się łapie w progu Pozdrowienia dla sojuszników, znajomych i skanujących. Solówka po raz pierwszy od ponad półtorej roku Specjalne podziękowania dla Selenki, ona już wie za co pn4life.jpg Dnia 13-05-2018 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Koloc [P N] ________________________________________________ Mały transporter 12.000 Ciężki myśliwiec 820 Krążownik 200 Okręt wojenny 412 Pancernik 6.444 Sonda szpiegowska 1 ____…
-
Yes kolejne świetne ST Więcej bez urlopu = więcej starć i więcej zysków. Może to sobie weźmiesz do serca. Caterpillar nie ośmieszaj się. My mamy coś takiego jak sojusz...jak ktoś coś wyskani to nie zostawia pazernie dla siebie tylko udostępnia wszystkim zainteresowanym. Zazdrośnikom proponuję więcej skanować