Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 181-200 z 869.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
TOP 1 ACS Ogame.pl : Hellmond [N-D] & xKamikaze [G_P] & ALF [N-D] & Bob Lee Swagger & Gargamel [N-D] vs. AEZAKMI & Mihuszowo & Scofield & Shade [Sprite] & Bylo minelo & Emperor Explorer & trampek & Piort & pavciosz [Minionki] ~ 3.684.306,44%
Koloc - - Starcia Xanthus
PostI co Wy teraz zrobicie? Będziecie się naparzać między sobą? Piękna bitwa zapisze się na długo czas w historii Każdy by tak chciał skończyć nawet po tej złej stronie. Gratulacje dla wszystkich
-
Starcie jest dziełem skanu owocka, który przekazał info Wisiorowi, a ten nie chciał lecieć i podał dalej Jakimś cudem się przebiłem więc jest PB Solo Pozdrowienia dla sojuszników, znajomych i wszystkich którym się jeszcze chce w to grać Gdyby to było podczas SnD to może byłaby szansa na Walecznego Łowce pn4life.jpg Dnia 30-11-2019 02:13:51 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Koloc [P N] ________________________________________________ Krążownik 50.000 Pancernik 47.109 Mały transporte…
-
szajka [KOMORNIC] & dziuniek [KOMORNIC] vs. 007massive [MISIE] ~ 40 206.66%
Koloc - - Starcia U68
PostSzajka się rozochocil cisnij dalej a obrońcy SZO
-
Nie do końca wszystko z tylnej części ciała bo w jego rw są też duble czyli sam nie wiedział czy już coś wstawione było no i widziałem też poprawne rw z procentami które zostały przypisane do innego rw. Mówcie co chcecie ale w połowie tych nieuznanych rw wygląda to na błąd przepisywania patrząc na inne które były w podobnym czasookresie
-
Nawet gdyby Gruby zrobił to specjalnie (wcale tak nie uważam - kilku graczy miało rw o setne części w okolicy progu) to i tak nie zmienia faktu że na dzień 15.11.2019 roku Gruby miał zaliczone przez opiekuna Projektu RW, które w ostateczności nie są zaliczone. Czy to niedoskonałość skryptu, zmęczenie materiału opiekuna, czy po prostu pech nie mnie oceniać. Gram w SnD od wielu lat i nie widziałem nigdy takich zmian w stosunku do tego co wcześniej było zaliczone. Skoro żaden z graczy biorących udz…
-
Wynik ekspedycji [x:x:16]24.11.2019 12:27:08 Od: dowódca flotyPierścienie minerałów wokół nieznanej planety zawierają niezliczone ilości surowców. Statki wracają z pełnymi ładowniami. Zrabowano: 5.000.000 Metal. Wpis z dziennika pokładowego oficerów komunikacyjnych: to cudowne uczucie być pierwszymi, którzy podróżują przez ten niezbadany sektor.
-
Koniec...Nareszcie Niestety w tym roku nie udało się drużynowo no i wygrali Ci co latali razem i mieli w drużynie Mallory'ego, który zdominował zabawę Starałem się jak mogłem ale kilka osób z większymi flotami mnie pozbawiło złudzeń jeśli chodzi o Walecznego Łowcę Szkoda, że rozgrywka zdominowana przez bany i rozbijanie się może w przyszłym roku wymusimy jakieś inne zasady zabawy?
-
20-11-2019 14:12:30 - Koloc [Syrax] - 687.16% Dnia 20-11-2019 14:12:30 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Koloc [P N] ________________________________________________ Pancernik 47.039 _________________________________________ Obrońca c3po [FAN] ________________________________________________ Mały transporter 2.000 Duży transporter 5.100 Lekki myśliwiec 100 Ciężki myśliwiec 100 Krążownik 50 Okręt wojenny 50 Recykler 800 Bombowiec 50 Niszczyciel 51 Gwiazda Śmierci 5 Pancernik 50 Wyrz…