Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 633.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
NoSkill [KOMORNIC] & zygunia [KOMORNIC] vs. kiu10000 [BsPirate] ~ 5425.79%
ReTsaB - - Starcia U68
PostKomuś się zapomniało to trzeba było zabezpieczyć, zygunia też to wyskandowała chwilę przed moim dolotem to dotrzymała towarzystwa przy końcówce. Z pozdrowieniami dla śpiochów z SDRR, sojuszników i znajomych youtube.com/watch?v=y3Sr-e8R7E…y3Sr-e8R7EY&start_radio=1 Dnia 08-11-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor NoSkill [KOMORNIC] ________________________________________________ Krążownik 60.000 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Agresor zygunia …
-
Kilka razy latałem ale zawsze brakło chwili, tym razem doleciałem ale zmuliłem z drugim moonem a mogło być jeszcze jedno podobne Z pozdrowieniami dla śpiochów z SDRR sojuszników i znajomych youtube.com/watch?v=w7LGE1YKUEw Dnia 06-11-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor NoSkill [KOMORNIC] ________________________________________________ Pancernik 500.000 _________________________________________ Obrońca Elysium [HQ] ________________________________________________ Mały tr…
-
ST nr 3 dziś jak zawsze skill pełną gembą zobaczymy czy coś jeszcze dziś się uda znaleźć... youtube.com/watch?v=lol45FHe01s Dnia 04-11-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor NoSkill [KOMORNIC] ________________________________________________ Niszczyciel 182.769 Bombowiec 11.338 Sonda szpiegowska 2 _________________________________________ Obrońca Hey Ho Lets Go ________________________________________________ Mały transporter 75 Duży transporter 17.719 Lekki myśliwiec 4.44…
-
Małe co nieco... nie wiem który to już raz ale mam nadzieję że nie ostatni Dnia 04-11-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor NoSkill [KOMORNIC] ________________________________________________ Okręt wojenny 1.000.000 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Bosak2020 [MASTER] ________________________________________________ Duży transporter 4.207 Lekki myśliwiec 1.856 Krążownik 29.437 Okręt wojenny 875 Recykler 4 Satelita słoneczny 3.000 Pancer…
-
Antharas [KOMORNIC] & dziuniek [KOMORNIC] & Tomx [G K] vs. AZAHIEL [N_I] ~ 36436.17%
ReTsaB - - Starcia U68
Postlatający materac przetapiaj i klepaj flote bo brakuje nam stateczków
-
Ostatnio w środku nocy zabrakło kilka minut, teraz już z nieco mniejszą ilością surowca ale udało się dolecieć. Szkoda że inne loty się przepaliły Z pozdrowieniami dla śpiochów z SDRR, KOMORNIC i znajomych youtube.com/watch?v=tHvKXWcTDpE Dnia 02-11-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor NoSkill [KOMORNIC] ________________________________________________ Pancernik 99.999 Pathfinder 50.000 _________________________________________ Obrońca interderabilja [AVALON] ____________…
-
dziuniek [KOMORNIC] & Y2K [KOMORNIC] & NoSkill [KOMORNIC] vs. Incoming [P N] ~ 95873.76%
ReTsaB - - Starcia U68
Post%% fajny i skład fajny ale mogło być jeszcze fajniej
-
Lubię Bosaka i w realu i w grze z pozdrowieniami dla śpiochów z SDRR, KOMORNIC i znajomych miały być jeszcze ze 3 stejki i paranaście kkk zysku ale skończyło się na parunastu kkk przepalonego dexu Dnia 26-10-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor NoSkill [KOMORNIC] ________________________________________________ Niszczyciel 185.314 _________________________________________ Obrońca Bosak2020 [MASTER] ________________________________________________ Duży transporter 4.750 L…