Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 201-220 z 604.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Pożegnanie
PostTrzymaj formę czorcie Jeni ja niedługo też skończę...
-
Graf [MISIE] vs. Bizon [ALF] ~ 12716.43% : Graf [MISIE] vs. Gilbert [ATM DL 2] ~ 17519.78%
Canaan - - Starcia U68
PostGraty:) zysk petarda:D przydadzą się zasoby przydadzą
-
Graf [MISIE] vs. Robx23 [GORNICY] ~ 2406.38% : Graf [MISIE] vs. ChrisMatters [MAGNETO] ~ 6108.77%
Canaan - - Starcia U68
PostGraty Graf a już myślałem że złoma ci sprzedali hehe;)
-
FILU [MISIE] & Graf [MISIE] & Pandix [3 X] & Voyteck [DTB] vs. piecykkk [KOMORNIC] & amorek apokalipsy [KOMORNIC] & Polska to my dzik [KOMORNIC] ~ 8719.44%(moonkill)
Canaan - - Starcia U68
PostGraty Chłopaki widać że Panda się rozbudził ;D
-
Coś tam wpadło nie miało być aż ST ale w międzyczasie dt doleciały i zmieściłem się w próg. Nie ma jak tam czyścioszek. Pozdrawiam wszystkich znajomym Dnia 13-01-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Canaan [MISIE] ________________________________________________ Pancernik 10.000 _________________________________________ Obrońca Visoti [EKO] ________________________________________________ Mały transporter 282 Duży transporter 51.736 Lekki myśliwiec 380 Ciężki myśliwiec 1…
-
Witam wszystkich Historia prosta - lekki donosik Krzycha (Dzięki hihi), a że miałem w układzie kandydata do złoma to myślę polecę mimo że jest pewnie na koncie. I tak rzeczywiście było. Ale i tak ładnie wyszło - recki szybko obróciły i efekt gotowy Dnia 12-01-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Canaan [MISIE] ________________________________________________ Mały transporter 100.000 Pancernik 50.000 _________________________________________ Obrońca pieniadz [HQ] ________…
-
EncePence [Pac-Man] & krzychu1992-oddam [Pac-Man] vs. bourne [D o D] ~ 33515.08%
Canaan - - Starcia U68
PostGraty Ence - to dopiero dowaliłeś farming piękny