Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 141-160 z 283.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
No w końcu coś więcej niż tylko pyskowanie I to mi się podoba, w końcu to jest gra i jak jest tylko w jedną stronę to jest nudno Kotek SZO dla Ciebie, myślę że koniec końców pozytywnie to na Ciebie wpłynie, bo mam wrażenie, że już się powoli wypalałeś, a tak masz impuls do działania A dla Was zboki duże graty się należą, bo cyferki robią wrażenie i obrońca też nie byle kto więc macie prawo się teraz trochę pochełpić
-
Obrona miała wyglądać zgoła inaczej, ale wyszło jak wyszło i trzeba było cofać zabawki Gratki i przetopu dla Was i bawimy się dalej
-
WSNR Skład taki, a nie inny, gdyż obrońca wiecznie mi uciekał na sam koniec więc potrzebne były niekonwencjonalne metody Dnia 23-12-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor reSPECT [WSNR] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 12.452 Krążownik 4.355 _________________________________________ Obrońca eMZet87 [OCTO] ________________________________________________ Mały transporter 1.523 Duży transporter 837 Lekki myśliwiec 4.197 Ciężki myśliwiec 2 Krą…
-
Uuuu przed samymi świętami taki wydatek? No panowie, lepiej było dzieciom dać czy coś. No, ale przynajmniej u Majtuska będzie bogaty mikołaj Graty i zluzujcie już trochę, bo zaraz będziemy musieli sami po sobie latać
-
Starcie skromne, bo przed wypłatą jestem -WSNR- Dnia 20-12-2018 17:01:36 następujące floty spotkały się w walce: Agresor reSPECT [WSNR] ________________________________________________ Okręt wojenny 1.600 Pancernik 1.800 _________________________________________ Obrońca DRAPIEZNIK ________________________________________________ Mały transporter 1.339 Duży transporter 367 Krążownik 1.200 Okręt wojenny 727 Recykler 460 Sonda szpiegowska 134 Bombowiec 12 Pancernik 1 _______________________________…
-
[ciach] A sojusznikom oklaski za imponujący % jak na te fazę gry i szybciutkiego przetopu Moderator Neferet:Offtop
-
Zohan [B_S] & Wybraniec Losu [B_S] & Marshal Voids [B_S] & KotPali [WSNR] vs. edol [RMP] ~ 9783.55%
PostGraty, kozak starcie, % robi wrażenie Edolowi BSZO.