Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 121-140 z 283.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Co tu dużo pisać, powtórka z rozrywki. Mój drugi wlot w terrora, a historia dokładnie taka sama: flota główna wlatuje, w międzyczasie terrorek odświeża i stawia anty obronę na moonie pod moje dofarmy, a następnie wiosłuje całe pz antyrakami. Definicja skilla w czystej postaci Tym razem nie dałem się jednak nabrać i cofnąłem dofarmy w ostatniej sekundzie, bo już się zdążyłem zaznajomić ze SZTUCZKAMI terrora więc nie wyszedłem chociaż na minus Dla terrorka tłuste WSNR oraz trochę więcej skromnośc…
-
-WSNR- Dnia 03-02-2019 17:38:24 następujące floty spotkały się w walce: Agresor reSPECT [WSNR] ________________________________________________ Okręt wojenny 4.298 Pancernik 17.628 _________________________________________ Obrońca Elementarz [ANGELS] ________________________________________________ Mały transporter 3.108 Duży transporter 4.260 Lekki myśliwiec 60 Ciężki myśliwiec 16 Krążownik 317 Okręt wojenny 690 Recykler 1.799 Sonda szpiegowska 1.302 Bombowiec 112 Gwiazda Śmierci 1 Pancernik 46…
-
Parę słów wypadałoby napisać, bo to co zrobiłem tutaj to jest hit roku Otóż przed samym wejściem do pracy wysłałem szybki atak na akcie na golczasa iiiii.... zupełnie o nim zapomniałem W pracy ktoś mnie zagadał, zająłem się obowiązkami i po prawie 40 minutach od puszczenia ataku postanowiłem sobie odświeżyć ogeja żeby zobaczyć czy coś nie leci. Jakież było moje zdziwnie gdy zobaczyłem dwie wiadomości w zakładce RW. Myślałem, że ktoś mnie pojechał bez skana czy coś, ale nie. To golczas leżał od j…
-
WSNR Dnia 31-01-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor reSPECT [WSNR] ________________________________________________ Pancernik 13.728 _________________________________________ Obrońca Tavros [WIR] ________________________________________________ Mały transporter 171 Duży transporter 5.800 Lekki myśliwiec 8.471 Ciężki myśliwiec 56 Krążownik 1.252 Okręt wojenny 321 Recykler 440 Bombowiec 10 Niszczyciel 19 Gwiazda Śmierci 1 _________________________________________ Po bitwi…
-
WSNR Dnia 22-01-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor reSPECT [WSNR] ________________________________________________ Pancernik 8.061 _________________________________________ Obrońca Iron Mike [PzM] ________________________________________________ Mały transporter 15.500 Duży transporter 1.980 Krążownik 1.994 Okręt wojenny 769 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 1.301 Gwiazda Śmierci 1 Pancernik 216 _________________________________________ Po bitwie... Agresor reSPECT [WSNR…
-
Udany połów Rybeczko, kto by pomyślał, że pizza z rybą tak dobrze się komponują Graty, przetopu i siej dalej zniszczenie na uni Obrońcy pakiecik, mam nadzieję, że nie kończy.
-
Jak zwykle ledwo ponad próg, ale jest WSNR Dnia 18-01-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor reSPECT [WSNR] ________________________________________________ Okręt wojenny 1.826 Pancernik 5.379 _________________________________________ Obrońca jezior [iKot] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 1.729 Ciężki myśliwiec 379 Krążownik 710 Okręt wojenny 679 Recykler 1.435 Bombowiec 195 Niszczyciel 23 Pancernik 289 _____________________________________…
-
-WSNR- Dnia 12-01-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor reSPECT [WSNR] ________________________________________________ Okręt wojenny 2.021 Pancernik 4.024 _________________________________________ Obrońca Constable Leto [ABSO] ________________________________________________ Mały transporter 611 Duży transporter 3.457 Lekki myśliwiec 13 Krążownik 1.606 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 1.216 Sonda szpiegowska 1.395 Pancernik 536 _________________________________________ Po…
-
El Marek [KNR] & Masza [KNR] vs. szalonybimbrownik [Syndykat] ~ 41318.03%
reSPECT - - Starcia Wezn
PostPonoć miałeś z ogame kończyć? Graty mordo, zysk mega, akcja też dobra. Cierpliwość i wytrwałość to klucz do sukcesu Przetapiaj i czekam na kolejne.