Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 101-120 z 283.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
No to teraz wszystkie satelity na uni mogą odetchnąć z ulgą % fajny, gratki zasłużone. Przetapiajcie. Badylowi SZO
-
Wiosła długie i pojemne, ale zysk i tak jest przedni więc nie ma co narzekać. Przynajmniej obrońca ma się z czego odbudować więc będzie szansa odebrać Graty Fabianek, przetapiaj na eko, a obrońcy szybkiej odbudowy
-
El Marek [KNR] vs. dex [OLD] ~ 61985.23% - TOP 3 SOLO - tak mnie skrusz.....
reSPECT - - Starcia Wezn
PostTego Dexa to już widzę masz na wyłączność Marku Gratulacje TOP 3, % i zysk kosmiczne! Graty
-
Pozdro sojusz i znajomi, Anecie odbudowy WSNR Dnia 02-03-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor reSPECT [WSNR] ________________________________________________ Mały transporter 46.123 Ciężki myśliwiec 29 Okręt wojenny 3.375 Pancernik 39.428 Krążownik 15.554 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca ANETTTA ________________________________________________ Duży transporter 3 Bombowiec 932 Niszczyciel 4.837 Pancernik 5 _____________________________…
-
WSNR Dnia 27-02-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor reSPECT [WSNR] ________________________________________________ Okręt wojenny 3.426 Pancernik 34.857 _________________________________________ Obrońca hajen [ANGELS] ________________________________________________ Mały transporter 2.278 Duży transporter 6.526 Lekki myśliwiec 631 Ciężki myśliwiec 124 Krążownik 270 Statek kolonizacyjny 7 Recykler 609 Sonda szpiegowska 222 Gwiazda Śmierci 14 _____________________________…
-
Stało i nie stoi. WSNR Dnia 26-02-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor reSPECT [WSNR] ________________________________________________ Pancernik 10.000 _________________________________________ Obrońca PanMiszk [Wilki] ________________________________________________ Duży transporter 778 Lekki myśliwiec 68 Krążownik 363 Okręt wojenny 1.756 Recykler 2.484 Sonda szpiegowska 181 Bombowiec 2 Niszczyciel 170 Gwiazda Śmierci 1 Pancernik 501 ____________________________________…
-
Trochę napinki musi byc drogi staruchu. Gdyby każdy był taki nudny jak ty, ta gra straciłaby cały urok
-
Graty bobku, pierwszy ze szczekaczy odhaczony, następni czekać grzecznie w szeregu Pozdro i przetopu!
-
Kto się pushnął?
reSPECT - - DiD Europa
PostCytat od R32: „Stfu przetopił Nari a ja przetopiłem Memento, następny jest eleko i Kocham Cię ale negocjujemy kto które bierze ” Przetop oba erka, nikt ich tak dobrze nie zmarnuje jak ty!
-
W sumie to sami do końca nie wiemy co tu się odjaniepawliło, ale zaczęło się od tego, że poleciałem sobie na Blocka solo na akcie po czym napisał baaaardzo podejrzane pw i zrobił fsa... na pz To że ten fs to ustawka było bardziej niż pewnie więc zabrałem ze sobą kolegów Jeden się nawet po drodze zgubił, ale jak się okazało przeciwnikom również więc mamy remis w tej kwestii Cytat od Blocek: „od nas pozdrów znajomych i buddy ” A od nas standardowo WSNR Dnia 17-02-2019 --:--:-- następujące floty s…
-
Latał, latał i wylatał Obrońca bardzo dobrze się pilnował, ale każdemu zdarzają się chwile słabości. Abbadonowi szybkiej odbudowy i jeszcze szybszego powrotu do zdrowia! Pozdro dla znajomych i dla sojka. Dzięki za recki Berni WSNR Dnia 14-02-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor reSPECT [WSNR] ________________________________________________ Okręt wojenny 4.044 Pancernik 27.970 _________________________________________ Obrońca Abbadon [WETERAN] __________________________…
-
Gratki Ana, fajnie Cię tu widzieć Oby częściej. Przetopu!