Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 283.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
10-ty wypłata i wszystko wiadomo -WSNR- Pozdro sojek i znajomi Dnia 10-04-2019 19:46:11 następujące floty spotkały się w walce: Agresor reSPECT [WSNR] ________________________________________________ Krążownik 65.736 Okręt wojenny 11.098 Pancernik 80.373 _________________________________________ Obrońca Oddam ________________________________________________ Mały transporter 15.798 Duży transporter 12.817 Lekki myśliwiec 90.678 Krążownik 10.632 Okręt wojenny 967 Statek kolonizacyjny 7 Recykler 20…
-
reSPECT [WSNR] & sandacz [WSNR] & GramBezInternetu [WSNR] & WujO [WSNR] vs. ONE [F_S] ~ 20974.04%
PostWujo wypatrzył, resio poklikał, nemo i bernik pomogli wlecieć czyli w skrócie gwałt zbiorowy na @ANETTTA comment_qZBYzwAyFsoOjygZLelmSe2iW2TAjBoC.gif Dnia 08-04-2019 22:19:29 następujące floty spotkały się w walce: Agresor reSPECT [WSNR] ________________________________________________ Pancernik 80.790 Krążownik 50.610 Okręt wojenny 11.149 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Agresor sandacz [WSNR] ________________________________________________ Krążownik 45.997 Okręt w…
-
Właściwie niczego innego bym się po Tobie nie spodziewał Marku jak starcie TOP 1. Teraz kolej na TOP 1 solo i będzie wszystko na swoim miejscu Fajnie widzieć, że dalej gromisz Wezn. Śledząc Twoje poczynania aż mi żal dupę ściska, że pozbyłem się tutaj konta Gratulacje Wam i życzę kolejnych starć takiego formatu
-
Co by tu nie napisać to będzie mało Spakować Erkę było jakimś takim moim celem nr jeden w tej grze od kiedy mieliśmy tą wątpliwą przyjemność się poznać Powiedzieć, że nie darzymy się sympatią to byłoby duże niedomówienie, tak czy owak jedno muszę Ci oddać Erka, kombinator jesteś top klasa i gdyby nie te wszystkie zaplanowane przez Ciebie akcje, to ta gra nie byłaby w połowie tak ciekawa Mogę się tylko domyślać ile razy ocaliłem swoją flotę tylko dlatego, że nie zauważyłem, bądź nie poleciałem na…
-
Flota stała na moonie... przez dokładnie sekundę Pozdro sojek i znajomi -WSNR- Dnia 31-03-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor reSPECT [WSNR] ________________________________________________ Okręt wojenny 12.126 Pancernik 43.961 _________________________________________ Obrońca saling [Nas 2] ________________________________________________ Okręt wojenny 2.583 Pancernik 1.861 Wyrzutnia rakiet 5.660 Lekkie działo laserowe 1.120 Ciężkie działo laserowe 750 Działo Gaussa 80…
-
Wyskanowane na 40 minutach w układzie. Szo chyba nie będzie, bo wrzucony urlop więc powodzenia w życiu lub na nowym uni Pozdro sojek i znajomi -WSNR- Dnia 31-03-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor reSPECT [WSNR] ________________________________________________ Pancernik 44.005 _________________________________________ Obrońca BialaDama [W A A] ________________________________________________ Mały transporter 11.392 Duży transporter 651 Lekki myśliwiec 3.791 Krążownik 3.…
-
Cytat od DUDEUSZ: „Cytat od reSPECT: „Liczy się moment starcia. W momencie starcia wszyscy atakujący byli w sojuszu u22. Nie mnie oceniać takie zagrywki, ale należy podkreślić, że starcie jak najbardziej liczy się do wojny. Graty, przetopu, odbudowy i spełnienia marzeń wszystkim ” Liczy się moment wysłania flot Graty ” Faktycznie doedukowałem się teraz i masz rację
-
Graty, przetopu, odbudowy i spełnienia marzeń wszystkim
-
WujO [WSNR] & Fabiano [WSNR] & GramBezInternetu [WSNR] & sandacz [WSNR] vs. R20 [LUMP] ~ 18034.16%
PostErka nie kończ, bez ciebie będzie nuuuda Kto mnie teraz będzie przez 4 gale szpiegował?! Gratki chłopcy, szkoda że akcja w takim niefortunnym dla mnie momencie, bo chętnie bym dołożył swoje 5 groszy, ale najważniejsze że w rodzinie No i jakiegoś soczystego push konta ereczce, coby szybko stanął na nogi Może zohan?