Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 283.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
WSNR TOP 3 SOLO Flota wypatrzona na ponad 40 minutach. Obrońca zalogował zaraz po wlocie, bo zdążył uciec gąskami przed pierwszym dofarmem, więc sporo szczęścia po mojej stronie Ładnie pogratulował i podziękował za uwolnienie, a ja gratuluję mu godnej postawy i życzę powodzenia Specjalne podziękowania dla @Fabiano za recki i kibicowanie Dnia 11-05-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor reSPECT [WSNR] ________________________________________________ Okręt wojenny 8.250 Panc…
-
No to już zawczasu SZO ZIMNY
-
KOLEJNY SERWER I TO SAMO
reSPECT - - DiD Europa
PostJa wiem, ze to bardzo rozczarowujące, ale moj i fabka ban nie ma nic wspólnego z pushem ani niczym innym związanym z zasadami gry Obecnir wyjaśniamy sprawę z Niemcami.
-
Ta flota latała od fsa do fsa na baaaardzo długich stacjach. Tym razem wróciła w piątek wieczorem, więc na moje obrońca dobrze się gdzieś bawił i zapomniał odebrać, a teraz nie potrafi przyjąć złoma na klatę. Do tego, jak napisał Bern, zalogował po ponad godzinie od złoma, więc przez tę godzinę to mógł ktokolwiek w niego wlecieć ze 3 razy
-
Cytat od waskiGTW: „Wiadomość zbiorcza od Weteran 27.04.2019 06:47:42 Od: WeteranCzas skończyć z ogame dziękuję wszystkim okoliczności utraty floty to jakaś farsa powiem krótko nigdy więcej nie zagram w tą grę na żadnym uni bo z go się nie wygra powodzenia w dalszej grze Ciekawe ” A to ciekawe, może wasz kolega rozwinie myśl? Bo dla mnie to wyglądało na zwyczajnie nieodebrany fs. Flota wyskanowana na akcie, na matce >60. Minuty wszędzie ładnie weszły, astro się zgadzało. Gdzie ta farsa? No, ale …
-
Cytat: „GramBezInternetu 18.04.2019 18:12:50 wrzucisz to piękne czyste starcie na forum czy się nie doczekam? zawsze tak się chwaliłeś starciami... Z A N Y 19.04.2019 22:02:11 wrzuciłem st bern ale usuneli mi je bo było starsze niż 72h ;/ ” I chyba więcej nie trzeba dodawać w tym temacie Śliski operator jak to ktoś ładnie ujął. Graty Fabian, a zanemu resztek godności i odpuszczenia funkcji GO.
-
Dobra akcja, taka nie za standardowa A tu atakier po zobaczeniu rw youtube.com/watch?v=hJvvelu2k-s Graty i szo!
-
El Marek [KNR] & czubulus [KNR] & Masza [KNR] vs. Wojak [SMERFY] ~ 332 041.9% - TOP 1 SOLO uWezn ;)
reSPECT - - Starcia Wezn
PostNie przestajesz zaskakiwać Mareczku Co podniesiesz sobie poprzeczkę, to zaraz ustanawiasz nową, ale tym razem naprawdę wysoko Ogromne gratulacje TOP 1 SOLO, pasuje do Ciebie ten dopisek Następne proszę co najmniej pól miliona %
-
Dałem się zrobić jak dziecko, więc większość złomu u obrońcy Pozdro sojusz i znajomi -WSNR- Dnia 19-04-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor reSPECT [WSNR] ________________________________________________ Krążownik 89.854 Okręt wojenny 7.450 Pancernik 79.639 _________________________________________ Obrońca Masinavi [RMP] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 59.230 Krążownik 100 Wyrzutnia rakiet 900 Lekkie działo laserowe 4.000 Ciężkie działo l…
-
-WSNR- Pytałem grzecznie czy sprzeda dex - nie chciał. Wziąłem sobie sam Pozdro sojek, buddy, znajomi oraz dostawcy Dnia 13-04-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor reSPECT [WSNR] ________________________________________________ Pancernik 20.000 _________________________________________ Obrońca fenek73 [GRU] ________________________________________________ Mały transporter 2.486 Duży transporter 6.231 Lekki myśliwiec 5.000 Ciężki myśliwiec 57 Krążownik 800 Okręt wojenny 1…
-
Dedki dla @sandacz123 WSNR Pozdro sojek, znajomi, buddy i dostawcy Dnia 13-04-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor reSPECT [WSNR] ________________________________________________ Pancernik 50.000 _________________________________________ Obrońca SoulCollector [FURIA 1] ________________________________________________ Mały transporter 15.502 Duży transporter 4.909 Lekki myśliwiec 39.664 Ciężki myśliwiec 112 Krążownik 5.982 Recykler 1.401 Sonda szpiegowska 2.124 Pancernik …