Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 261-280 z 283.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Idziemy za ciosem, tym razem szczebelek wyżej - Top 3 Ogromne podziękowania należą się Markowi, za pomoc w obserwacji i cenne rady. Bez Ciebie nie byłoby tego st Podziękowania również dla Bartka aka DawajHaracz za pożyczkę recków Co do samego starcia: Wiśnia miał w zwyczaju dużo farmić do południa, by następnie przenieść flotę do fsowni i tam odświeżać. I to był ten czas, w który należało się wstrzelić, co zostało wykonane w 100%. Złom cały zabezpieczony. Obrońca pogratulował z klasą i włączył u…
-
Top 4 Solo: reSPECT [G M] & Marek [G M] vs. Zgrywusek [BANKSTER] ~ 13 437%
reSPECT - - Starcia Wezn
PostCytat od Darth_Yoda: „Panowie graty wlotu Marek jak zawsze czujny ! ” Marek to fantastyczny gracz od którego każdy z nas mógłby się czegoś nauczyć, ale akurat to starcie jest w 100% mojego autorstwa. Inaczej nie wstawiałbym tego tutaj
-
Top 4 Solo: reSPECT [G M] & Marek [G M] vs. Zgrywusek [BANKSTER] ~ 13 437%
reSPECT - - Starcia Wezn
PostZasadniczo nie wstawiam, ale że w końcu coś większego i nie jakiś tam bfs to można się pochwalić Pozdrowienia dla sojka, szczególnie dla: Marka za pomoc z reckami i całokształt Asi za wspólną grę od samego początku tego uni Największa lama ogame.pl @Ulissess Porównywalnie wielka lamka @Neferet Oraz @*Madzia* @Gigant @Agent Brown @Hammer @Kaviorek @ToPeK @celeton Obrońcy życzę zdrowia dla dzieci i szybkiej odbudowy, bo z tego co wiem będzie Na prośbę obrońcy, ponieważ nie ma konta na forum: Cytat…
-
TOP 2 ACS : reSPECT [G M] & Marek [G M] vs. Rocket [SMURFS] -16211.31%
reSPECT - - Starcia Wezn
PostCytat od Rocketman466: „Ulises i tak masz glos jak nie powiem kto ten co lubi male dzieci albo jakis Gejuszek ” No przecież każdy wie że Uliś lubi chłopców i do tego nieletnich Jeszcze raz dzięki za zapro Marek! Kolejny majstersztyk z Twojej strony
-
Widok tego pyskacza w reckach ucieszył pewnie niejedną osobę Miło, że przed złomem dołączył jeszcze do WSNR, wszak od razu tytuł ST ładniej się prezentuje Gratulację Marku. Mówiłeś, że jak przepalisz to tylko raz i proszę. Człowiek czynu Dzięki za dedki. Szkoda, że fizycznie nie mogłem pomóc (nie moje rewiry), ale duchowo byłem z Tobą P.s. Jakbym wiedział po co pytasz o imię, to bym Ci powiedział
-
shane [RETRO] & Neferet [Terefere] vs. paranoi [ERROR] 2933.48% TOP 4 SOLO
reSPECT - - Starcia Virgo
PostGratki Shane rozlatałeś się Przetapiaj, rośnij i złomuj dalej Dzięki za dedy!
-
Co by tu nie napisać, to będzie mało. Skończyła się pewna era. Padły floty, które budowane były jeszcze na długo zanim zakończyłem tutaj grę. Można śmiało stwierdzić, że Nusakan dokonał żywota wraz z tym starciem Wielkie graty dla wszystkich uczestników, po obu stronach tego RW.