Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 201-220 z 283.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Dobrze, że Ci tę sondę dołożyłem, bo nie wiem czy byś się przebiła bez niej Gratki Olu, rozkręcasz się Czekam na kolejne zaproszenie i tym razem dla floty
-
Gdzie diabeł nie może, tam Marka pośle Kropka nad "i" postawiona. Niesławne 40k anyrecków w piachu i to mi się podoba. Po moim odejściu martwiłem się, czy aby nie zostawiłem Cię na pożarcie, ale jak bardzo się myliłem, to pokazuje powyższe starcie Ze zwierzyny w łowcę. Z niecierpliwością czekam na kolejne top 1 solo z Twojej strony, a potem następne, aż w końcu moje wypadnie z listy, albo skończą się przeciwnicy do złomowania - którekolwiek pierwsze Tego Ci życzę Marku! Dziękuję za dedykacje
-
TOP 1 ACS - POŻEGNALNE RW: reSPECT & Gwiazda & encore & Into [BANKSTER] & Ponury_Zniwiarz [BANKSTER] vs. Trunks [WSNR] & R32 [WSNR] & DARK TEMPLAR [WSNR] & sandacz [WSNR] ~ 111331.09%
reSPECT - - Starcia Wezn
PostA piszcie co chcecie, wy lepiej wiecie jakie były moje zamiary przecież Jedyne co mi się tu nie udało, to zbiórka drugiej fali recków, po to żebyście nie wyszli na plus (taki był mój cel, osłabić Was na do widzenia). Wtedy uważałbym to starcie za wygrane, ale niestety 40k antyraków przerosło moje najśmielsze oczekiwania Także ostatni raz gratuluję obrony sojusznika i wygrania powyższego starcia. Powodzenia w dalszej grze i do zobaczenia gdzie indziej.
-
TOP 1 ACS - POŻEGNALNE RW: reSPECT & Gwiazda & encore & Into [BANKSTER] & Ponury_Zniwiarz [BANKSTER] vs. Trunks [WSNR] & R32 [WSNR] & DARK TEMPLAR [WSNR] & sandacz [WSNR] ~ 111331.09%
reSPECT - - Starcia Wezn
PostJak już napisałem w opisie starcia owszem liczyłem po ciuchu, że zawrócicie ale liczyłem się tez z tym, ze polecicie do końca. Obie opcje mi odpowiadały przy czym ta druga jednak mniej Razem z ponurym stwierdziliśmy jeszcze przed starciem, ze kończymy gre bez względu na wynik, tylko Into się wahał i chyba teraz ma mi to starcie za złe. No cóż
-
reSPECT - - Starcia Wezn
PostCytat od Mikus: „Resp na poczatku mi mówiłeś ze nigdy zloma nie dostałeś cóż teraz dostales i koniec z gra jezeli to jedyny powód dlaczego kończysz to smutne jezeli nie to powodzenia w realu:) ” Nie nie, to nie tak Nie kończę dlatego, że dostałem zloma, tylko dałem się zezłomować, bo chciałem skończyć grę Dobrze wiedziałem jaki bedzie wynik tego starcia, bo wszystko było policzone, więc jakbym chciał dalej grać, to bym zawrócił Pozdrawiam z emerytury
-
reSPECT - - Starcia Wezn
PostWitam wszystkich, Dziś dla co niektórych kończy się pewna era zwana Wezn, a finał i zwieńczenie tej ery przedstawię Państwu poniżej. Ale zanim przejdziemy do konkretów, może kilka słów wyjaśnienia co, jak i dlaczego do tego starcia w ogóle doszło. Otóż zarys owej akcji powstał kilka dni temu, gdy Trunks porwał się na mojego moona na 6 gali, a że ja strasznie pamiętliwa bestia jestem, to postanowiłem odwdzięczyć mu się pięknym za nadobne. I tak oto dziś o 4 nad ranem mój kolonizator wleciał w uk…
-
Nie zliczę który to już raz, ale tak tłuściutko jak teraz to jeszcze nie było Dnia 02-05-2018 14:35:02 następujące floty spotkały się w walce: Agresor reSPECT ________________________________________________ Mały transporter 34.000 Pancernik 10.000 _________________________________________ Obrońca Stadtholder Scorpius [BadBoys] ________________________________________________ Duży transporter 14.000 Recykler 3 _________________________________________ Po bitwie... Agresor reSPECT _______________…
-
Witam serdecznie, Zapraszam do mojego skromnego starcia, które niniejszym staje się nowym TOP 1 SOLO uni Wezn. Ile na Trunksa przepaliłem paliwa, wie tylko on sam. Próbowałem najróżniejszych sposobów, a skuteczny okazał się ten najprostszy, czyli skan, lot i bum. Zebrałem ile zebrałem, niestety nie było nikogo, kto pomógłby z reckami. "Większa połowa" tego lepszego złomu u mnie. Wiele nie brakło, a doleciałaby druga tura, niestety recki Bomby były szybsze. //edit: Gratulacje jednak dotarły, cho…