Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 261-280 z 290.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Top10 bitew solo i łaczonych uni Jupiter stan na dzień 21.02.2014 TOP 10 SOLO Pein [R I P] vs Van Helsing 19381,52% 2 Dill [N D] vs Maszkarnik aka Solenzo [E X P] 15762,12% 3 Pein vs Marines 14689,28 % 4 Pein [ E-X-P] vs Devastator [N D]12235,05% 5 Skipa [N D] vs Paczy 10885,98 % 6 Pein [E-X-P]vs Zordon 10860,56 % 7 PGM [E-X-P]vs Wilcze Stado [SPAM] 9901,03% 8 Pein [E-X-P] vs Eliminator [N D] 9282% 9 Pein [RIP] vs Kukix25 [N D] 9038,87% 10 PGM [NFZ] vs Itsari [RFH] 8679,28% TOP 10 ACS Skipa i Bu…
-
Cytat od bili1: „Dill wiesz, mi też się podoba, że czasem złomujesz inne konta niż Grzesznicy !!!!! i jeszcze jedno, szczekać to możesz sobie sam ze swoimi suczkami mnie w te swoje gierki nie wciągaj” glupi byles jestes i bedziesz , masz gamoniu watpliwosci to pisz ticket chociaz jak sadze poszlo ich tyle ze wlosow na glowie masz mniej nie mowiac juz o tej wadzie wzroku no ale mam przekupionych GO heheheh przeciez to jedna z waszych teori spiskowych widzisz leszczu bylo calkiem milo bez tych epi…
-
Ty to mozesz co najwyzej pushuwke RIP trafic . Zwlaszcza ze 2 us od siebie , no ale dex na wage zlota no i rece musza szybko zebrac pz bo nie mogles wyslac z wyprzedzeniem na synchro bo a noz bys zlomu nie zebral heheh kogo ty chcesz oszukac ?? Jak juz ci napisalem ,banda pusherow nic wiecej ! Konto od zawsze bylo w NFZ POTEM EXP NIE MOWIAC ZE TO TO TWOJE BYLE KONTO . a Dilla to ty jeszcze zdenerwowanego nie widziales dziecinko
-
Cytat od Solenzo: „BIedny DIll... Co spushakuje to kto inny traci :D” Jak zwykle pierwszy pusher i cykor Jupka a i pieniacz forumowy nie moze przeżyć bez tykania Dilla ale wiesz co tyle twojego co sobie poszczekasz . Dev no cóż senne uni cię zaskoczyło na maxa ale masz jaja tam gdzie inni maja wydmuszki wiec dasz radę . Pein choć nie mam w tym zadowolenia to należą Ci się Gratulację . Obu panom odpowiednio SzO i SzP ps. Pein mam nadzieję że dasz szanse na rewanż .
-
ACS; Skipa i BucIK i Dill i Kanclerz [N D] vs Rudobrody [SPAM], P g m i Solenzo [E-X-P] - 71142,51% + TOP 1 ACS
Dill - - Hall of Fame
Posthehehe Lemon psy szczekaja a karawana jedzie dalej , i cieszy oko ilu mam wrogów Jeszcze kilka słów , bryku miales kilka kont kreciles lody az milo passy do konta morfiego rowniez sola spushowales heheh i jeszcze śmiesz zabierać głos A co do ciebie to latasz mi kolo wiesz czego , to tak na marginesie Niemniej gratuluję , solenzo ciśnienia nie wytrzymał az sie pożalił w rw ze mu nie pogratulowałem , ale nie znam takich przykazów ze muszę natychmiast to robić wiec mały cierpliwosci więcej , a może…
-
TOP1 ACS iwan i BucIK i Kanclerz i Skipa i Pajderman [N D] vs LIVESTRONG [SPAM] - 21.465,23%
SPINE - - Hall of Fame
PostPięknie to wygląda i znowu nie moglem załapać się na top one ACS w wykonaniu mojego sojuszu ale bravo panowie doskonała robota . Heheh to juz chyba jakiaś klątwa , chociaż złamię ją za 3 podejściem tu już oporów nie będzie
-
Cytat od Redyplomowany: „Cytat za "SPINE" Heheheh przecież na Quantum pgr to farma zreszta tak samo jak tu pół uni go farmiło :E” Cytat od Redyplomowany: „Przynajmniej nie spierniczał z podkulonym ogonem na urlop po ujrzeniu 6 fal GSów lecących na niszcz.” Cytat od Redyplomowany: „Graty PGM, stary śpiący niedzwiedziu :)” Hehehe zabawny jesteś a kto wymikł jak zobaczyl aktywnosci ? i co zrobil poszedl na wieczny urlop a ja misiu jestem i czekam na ciebie A ty wilczek mam nadzieję że jednak nie sp…
-
SOLO; Dill [N D] vs Maszkarnik aka solenzo [E-X-P] - 15762,12% + zbiórka TOP 1 SOLO DO WOJNY
SPINE - - Hall of Fame
PostSolenzo czy ty naprawdę wierzysz w to ze sie załamie po stracie 40kk czy nawet 100kk ?? Gdy ty twierdzisz ze 800kk to małe piwko ? Nadal niczego nie zrozumiałeś ?
-
SOLO; Dill [N D] vs Maszkarnik aka solenzo [E-X-P] - 15762,12% + zbiórka TOP 1 SOLO DO WOJNY
SPINE - - Hall of Fame
PostWitam , długo nie trwala radość Solenzo z wygranej wojny o której był tak wielce przekonany . I tak oto największy forumowy mądrala dał % wyrównujący szanse w tej wojnie . Widzisz tak się mądrzyłeś próbowałeś przekonywać że oszustwa są normalne w waszym wykonaniu a tu niespodzianka . Zabrakło honoru by uznać 4k% do wojny bo ambicje wielkie tyle ze budowane na kanciarstwie czkawką się odbiły . Cięszę się że to właśnie Ty zapłaciłeś za to . Teraz już znasz miejsce w szeregu . Oczywiście większość …
-
TOP 2 ACS; Pein i <30>Why so Serious [E-X-P] vs DEVASTATOR [N D] - 14719,9% ----> Wojenka
SPINE - - Hall of Fame
PostTo nie istotne , ważne ze chodzi o ciebie .
-
TOP 2 ACS; Pein i <30>Why so Serious [E-X-P] vs DEVASTATOR [N D] - 14719,9% ----> Wojenka
SPINE - - Hall of Fame
PostCytat od Redyplomowany: „No, to tylko jeszcze jeden burak z ND do zdjęcia i można iść spać. WsS, od tej strony Cię nie znałem. :D” Większego buraka niż ty ciężko znaleść .
-
SPINE - - Hall of Fame
PostNo cóż Dev SzO Widzę Bili pein że moje słowa mocno zapadły ci w pamięci , co mnie cieszy bo jeszczę daleką drogę masz przed sobą Agresorom gratuluję doskonale wykorzystanej okazji . Solenzo jak zwykle lubisz prowokować , dobrze ze chociaz to ci dobrze idzie .
-
TOP6 ACS; Solitary Wolf i 9#Skala i layerkaz i bassir [ZUBR] vs Pajderman i Dill [N D] - 10498,82% + zbiórka - podstawka nie podstawka.
SPINE - - Hall of Fame
PostNo cóż jednak nie mogę sie pohamować Po pierwsze to TO RW chyba nie podstawka a KONTRA nalezałoby zatytuować to po pierwsze bo to Wy porwaliście sie na kontre My sie broniliśmy chociaż z drugiej strony przewrotnie ale właściwie to RW zatytuowane zostało . Wszyscy jak zwykle tylko pisza dedki a nikt nie wnika w samo RW tak więc bilans wygląda zupełnie inaczej niż to przedstawili panowie ZUBRY . Co zostanie Wam pokazane w odpowiednim czasie . A teraz w zasadzie od tego powinienem zacząć mimo wszys…
-
Witam , na ta flote od dawna polowalem i powoli ja kasowalem az do dzis gdy cala poszla na zyletki do huty i naszych stoczni Postawa Cudoka ....az dziw co on robi w EXP'o ?? Uwolnilismy go od nalogu wiec niech real lekkim mu bedzie . Powodzenia . DZIS UDALO SIE POLECIEC W TOWARZYSTWIE CO ZADKO SIE ZDAZA ZE WZGLEDU NA PORE ALE DZIS BYL PAJDER WIEC ON DOTRZYMYWAL MI KROKU W USTALANIU MIEJSCA W SZYKU EXPO TERAZ DEDY ; PAJDER RZEKŁ Na początku chciałem podziękować Dillowi za wspólny lot... udało się…
-
AntiGameReborn
PostWez to rozwin , mam ustawioną automatyczna aktualizacje bazy API nie wiem co mam zrobic jeszcze z ta poprawnoscia ?