Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 221-240 z 290.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Engineer Omicron [SET] vs. Lao [ZLMRZ] 1859 % + bunkierek i anty recki XD
Dill - - Starcia Xanthus
Postco ty ?stek za stekiem robisz ? milego topienia
-
Engineer Omicron [SET] vs. Renegade Owl 821 % + walka z antymaterią + dobitka anty recków na planecie
Dill - - Starcia Xanthus
Postno to się natyrałeś można powiedzieć jak kon w kopalni eheheh
-
[MNS] czyli Msciciel, ukati, Sledz i owens106 & odddane vs. [NuN] czyli rosolov, Uosiu, giker i Zastrzyk & m4ti [Korona] - 13703.66%
Dill - - Starcia Xanthus
PostDobra to jeszcze raz z opisu wynika ze sasori sprzedal info o lecacej flocie , pytanie on byl swiadom czy nie bo to dosc kluczowe jak dla mnie ? EDIT Momencik bo chyba czegos nie zrozumiałem NAJWYRAZNIEJ Rafik synku jak bede potrzebowal papugi to go sobie wynajme Dobra sorry za zamieszanie jak juz sam sledzik zaprzecza , opis wprowadzil mnie w blad najwyraziej jestescie tak doskonali ze nawet opis potraficie tak zamotać że nawet on mnie zmylil SzP /SzO ODPOWIEDNIO wwy
-
Levyx [Heheheee] & Tereth [Heheheee] & zielu75 [Heheheee] & mad max [Heheheee] vs. Elea [Korona] 743.95% Kontra
Dill - - Starcia Xanthus
PostNa dzien dobry Gratuluję O i widzisz Tereth teraz zrozumiałeś a nikt wam nie przeklikal za anty czy tam inne dopalacze i zlom u obroncy też Czasem chodzi tylko o ten smaczek