Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 181-200 z 290.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Kurcze tak rzadko coś wstawiam że zaczynam nie ogarniać No ale , w zasadzie to 80 % gratulacji należałoby złożyć Scofieldowi Farmie sobie spokojnie i czekam na zaoranie pewnego burka a tu pw ..:) Pierwsza reakcja , ale ja nie mam floty wszystko w locie no ale cos boss narzeka ze ma daleko ze kobieta stygnie heheh wiec pacze co tam wlasciwie stoi na tym moonie i co ja jeszcze mam w garażu , reszte zaraz zobaczycie Musze sie streszczac bo wlasnie sie dowiedzialem ze mamy podzial w turnieju i panow…
-
Kuropatwa [Heheheee] & zielu75 [Heheheee] & Lady Kuropatwa [Heheheee] vs. Senator Spirit [420] ~ 12563.23%, Moonkill
Dill - - Starcia Xanthus
PostNo no Gratuluje ale jak pomysle ile trzeba bylo poswiecic czasu i dexu na pilnowanie heheh to mnie by to chyba zalamalo
-
Neferet [ZLOM] & Inny_koles [S_W _A_T] & Marocarter [S_W _A_T] vs. Hey-Ho Lets Go (Honor) [aVirgo] 5949.65% ~ wyliczanka
Dill - - Starcia Virgo
PostNo widzę wysokie % Kobieto ...?? A tak to miłego topienia życzę no i weż poćwicz coś trudniejszego Ukłony Oleńko .
-
Graczyk [Heheheee] & zielu75 [Heheheee] & Ilusioon [Heheheee] vs Dzik [U-P] 35665.25% TOP 1 ACS
Dill - - Starcia Xanthus
PostPsy szczekają a karawana jedzie dalej Gratz dziewczyny ladnie to wyglada
-
Vito Corleone [Heheheee] & Graczyk [Heheheee] & liquid [Heheheee] vs. Brzoza ~1533%
Dill - - Starcia Xanthus
PostGratki dzieci co to byl za lot hehehe
-
Neferet [ZLOM] & Inny_koles [S_W _A_T] & Marecki [S_W _A_T] vs. Leszczu [HORDE] 2917.68%
Dill - - Starcia Virgo
PostNo No pięknie liczysz mój Ty żandarmie i dedki , Gratz mała SzP i SzO odpowiednio stronom
-
Shade [Sprite] & Scofield [Sprite] & Teyndeld [Sprite] & zielu75 [Heheheee] vs. OddamkontoBl - 11627.84% TOP4 ACS
Dill - - Starcia Xanthus
Postno to wkoncu jak bylo bo podobno sam nadzorowaleś ? "Obserwacje nadzorował Scofield (któremu to należą się gratulacje za to RW) - flota stopniowo wracała, gdy na skanie ukazała się całość, postanowiliśmy wyruszyć w drogę."