Wyniki wyszukiwania 161-180 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
szkoda Warki bo to sojusznik. Agresorowi gratulacje bo taki procent i taki zysk to naprawde mega osiagniecie i podejrzewam sporo emocji temu towarzyszacych. .
Co prawda jest to krotki urlopik i zaraz wracam do siebie ale oczywiscie zapraszam. Klimat bałtycki jest jedyny w swoim rodzaju. I piweczko smakuje jak nigdzie indziej.
To się nazywa demokracja. Dziękuję wszystkim za udział w kulturalnej rozprawie na wyzej wymieniony temat. Szczerze wątpię że niezlomne zastepy "multi" Dagi przewazyly szale. Raczej duza ilosc ekowcow zdecydowala. Pozdrawiam wszystkich. Do nastepnego
@Muniek ..... nawet drukowanymi literami nie zrozumiałeś co @ZDOBYWCA1 miał ba myśli??? Sugeruje wizyte u specjalisty. To moze ja sprobuje. NIE MA RÓWNOWAGI KLAS. W tym momencie gra polega ba pompowaniu kont.
Kiedyś nie było handlarza, antymateri, pancerników, rynku, klas i jakos ludzie grali. I bylo to tysiace ludzi. Handel istniał miedzy graczami, mniej bylo puszowania a wiecej grania. To co jest teraz to jedna wielka patologia. Nie wiem czego sie spodziewacie po uf. Bo ja juz niczego dobrego.
@Antharas odniose sie do Twojego postu. Znam sie z Daga troche, dawno temu trochę handlowalismy czasem sobie piszemy. Nie uwazam jej jednak za swoja królowa i oddalem glos z wlasnym sumieniem. [ciach] Gram w ta gre juz tylko z sentymentu, mam ogolnie wyrabane na statystyki. Dla mnie 40% pz jest ok. Dlatego tak zaglosowalem. Problem nie lezy w pz tylko zyskach z piratow. Powtorze to jak mantre. I tak zgodze sie z Toba ze jak bys mial do mnie przyleciec po dzienne wydobycie plus statki to napewno …