Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 881-900 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Mam tyle pól bez terraformera.
-
FILU [MISIE] & rudi rzeznik [MISIE] & Graf [MISIE] & CoSieDzieje [MISIE] vs. Cienias X [H...] 15014.24%
pit - - Starcia U68
Postzima się skończyła misie obudziły się z zimowego snu. Gratuluje starcia. A obroncy czego tam będzie chciał. Nie ma to jak sojuszowe akcje. Szkoda tylko tego złomu... szkoda
-
ni wiem czy dobrze doczytalem ale w jednym poścue były wielkości planet * 8 pozycji był rekord 228 anakin solo * u mnie wielkość planety na pozycji 8 to 260 pól Liczy się??
-
Wiedźmiński
pit - - Rozrywka i hobby
Postświetnie @buleon świetnie. zadajesz
-
Wiedźmiński
pit - - Rozrywka i hobby
Post"Towarzysze broni! Drużyna bohaterów! Nic tylko ręce załamywać. Wierszokleta z lutnią. Dzikie i pyskate pół driady, pól baby i nilfgaardczyk, który upiera sie ze nie jest nilfgaardczykiem. A na czele wiedzmin chory na wyrzuty zumienia." Kogo brakuje?
-
Wiedźmiński
pit - - Rozrywka i hobby
Postzerikania
-
FILU [MISIE] & caramba [MISIE] & Pazik [MISIE] vs. Yumo [GORNICY] 7740.08% + moonkill + farming
pit - - Starcia U68
PostWoW trochę tej sury przytuliliscie. Graty kosmicznej akcji z mega kosmicznym zyskiem. Proponuje zainwestować w kopalnie. Obroncy szo i jeszcze licaczek. Ciekawe na co zbierał tą surke Jeszcze raz graty dla calej trójki.
-
Wiedźmiński
pit - - Rozrywka i hobby
Postodpowiedz na 5 @Toadie teraz twoja kolej.
-
Wiedźmiński
pit - - Rozrywka i hobby
Postjak miała na imię matka Geralta?
-
Wiedźmiński
pit - - Rozrywka i hobby
Postpróba traw
-
@^ZemstA^ wkurza... mnie instagram. Jacyś celebryci dokumentują w zdjęciach co jedzą, jakie mają auto, gdzie byli na wakacjach audzie sie podniecają i śledzą i lajkuja i hejtują. I to ma być przyszłość? Podobnie Fb. Godziny całe tracisz czas na przegladanie zdjęć znajomych filmików itd. itp. A gdzue czas dla rodziny, poważnych realnych spraw. Świat schodzi na psy. A to że znalazłeś prace przez fb to gratuluje, do czegoś w końcu to ustrojstwo się przydało.
-
Jak ktoś, kiedyś napisał fuzje są mniej więcej co 4 lata więc przyjdzie nam jeszcze poczekać ok 2 lat. Jakby było wcześniej to było by fajnie. Czytajac różne tematy zauważyłem że kilka serwerów podniosło eco lub podniesie wkrótce wiec może będzie lepsze pole manewru przy łączeniu. Bo jak tak dalej pójdzie wszedzie będzie eco x5 lub wyzsze.
-
Jestem tego idealnym przkładem. Dostełem złoma jak ledwo wyszedlem z noob protection. Dlaczego?? Bo nie umialem robić fs'a. Nauczylem sie jak to robic i obecnie mam 20kk pkt i (Boże uchowaj) nikt mnie nie trafił. Noob protection tak jak napisał @Starrk tylko do nauki jak grać. Oczywiscie można sie uwzisąść na kogoś wykosić w nocy wszystkie moony, i na fali wyjdzie co i jak ale to moze być kosztowne przedsięwzięcie.
-
jakoś sceptycznie bym do tego podszedł. Gesi latają i mozna latwo zrobić kontre na gęsi lub podstawke i po gaskach. Natomiast jak zabunkrujesz sie tymi działami to mało kto poleci i rownoga bedzie zaburzona. Chyba bylbym na nie.