Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 881-900 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• @ciap i @OjciecChrzestny dwie osoby co zaginely w akcji i dawno nie bylo ich slychać. Wiadomo kiedy otwarcie?

• Rekordy Uni68 Speed x5

pit - - DiD U68

Mam tyle pól bez terraformera.

• zima się skończyła misie obudziły się z zimowego snu. Gratuluje starcia. A obroncy czego tam będzie chciał. Nie ma to jak sojuszowe akcje. Szkoda tylko tego złomu... szkoda

• pogratulować starcia. Z tego co obserwuje w kuluarach to te dwa sojusze niezabardzo się lubią choć razem grali na u 69. Co prawda nie wszyscy. Agresorowi jeszcze raz gratki. Obrońcy pakiecik plus BSZO.

• Rekordy Uni68 Speed x5

pit - - DiD U68

ni wiem czy dobrze doczytalem ale w jednym poścue były wielkości planet * 8 pozycji był rekord 228 anakin solo * u mnie wielkość planety na pozycji 8 to 260 pól Liczy się??

• Wiedźmiński

pit - - Rozrywka i hobby

świetnie @buleon świetnie. zadajesz

• Wiedźmiński

pit - - Rozrywka i hobby

"Towarzysze broni! Drużyna bohaterów! Nic tylko ręce załamywać. Wierszokleta z lutnią. Dzikie i pyskate pół driady, pól baby i nilfgaardczyk, który upiera sie ze nie jest nilfgaardczykiem. A na czele wiedzmin chory na wyrzuty zumienia." Kogo brakuje?

• Wiedźmiński

pit - - Rozrywka i hobby

zerikania

• WoW trochę tej sury przytuliliscie. Graty kosmicznej akcji z mega kosmicznym zyskiem. Proponuje zainwestować w kopalnie. Obroncy szo i jeszcze licaczek. Ciekawe na co zbierał tą surke Jeszcze raz graty dla calej trójki.

• Wiedźmiński

pit - - Rozrywka i hobby

odpowiedz na 5 @Toadie teraz twoja kolej.

• Wiedźmiński

pit - - Rozrywka i hobby

jak miała na imię matka Geralta?

• Wiedźmiński

pit - - Rozrywka i hobby

próba traw

• Gratuluje takiego wlotu i zysku i posiadania takiej floty. Szacun pełny. Co do obrońcy radze zainwestować w kopalnie a nie w bunkier. Cale szczęscie że takiego agresora mam dość daleko od siebie Jeszcze raz graty.

• Gram na uni 68 i u mnie ankieta była normalna tzn bez bugów typu "nie" i "nie". Może niektórzy gracze z jakichś powodów są dyskryminiwani ; data-verified= "> i nie dostają wszystkich pytań?

• I ja się pytam po kiego grzyba tyle sury w bunkier inwestować? Przecierz tyle co już bunkrów zaoranych było powinno ludzi nauczyć że bunkier to żle wydana sura. Gratuluję bo jest czego a obrońcy nie wiem czego? Lepszych inwestycji moze.

• wyniki miały być 16 w poniedziałek

• kto napisze dwa posty pod rzad wygrywa :D

pit - - Spam

@^ZemstA^ wkurza... mnie instagram. Jacyś celebryci dokumentują w zdjęciach co jedzą, jakie mają auto, gdzie byli na wakacjach audzie sie podniecają i śledzą i lajkuja i hejtują. I to ma być przyszłość? Podobnie Fb. Godziny całe tracisz czas na przegladanie zdjęć znajomych filmików itd. itp. A gdzue czas dla rodziny, poważnych realnych spraw. Świat schodzi na psy. A to że znalazłeś prace przez fb to gratuluje, do czegoś w końcu to ustrojstwo się przydało.

• Jak ktoś, kiedyś napisał fuzje są mniej więcej co 4 lata więc przyjdzie nam jeszcze poczekać ok 2 lat. Jakby było wcześniej to było by fajnie. Czytajac różne tematy zauważyłem że kilka serwerów podniosło eco lub podniesie wkrótce wiec może będzie lepsze pole manewru przy łączeniu. Bo jak tak dalej pójdzie wszedzie będzie eco x5 lub wyzsze.

• UNIVERSA

pit - - Gra

Jestem tego idealnym przkładem. Dostełem złoma jak ledwo wyszedlem z noob protection. Dlaczego?? Bo nie umialem robić fs'a. Nauczylem sie jak to robic i obecnie mam 20kk pkt i (Boże uchowaj) nikt mnie nie trafił. Noob protection tak jak napisał @Starrk tylko do nauki jak grać. Oczywiscie można sie uwzisąść na kogoś wykosić w nocy wszystkie moony, i na fali wyjdzie co i jak ale to moze być kosztowne przedsięwzięcie.

• Obrona - Działo Grawitonowe

pit - - Gra

jakoś sceptycznie bym do tego podszedł. Gesi latają i mozna latwo zrobić kontre na gęsi lub podstawke i po gaskach. Natomiast jak zabunkrujesz sie tymi działami to mało kto poleci i rownoga bedzie zaburzona. Chyba bylbym na nie.