Wyniki wyszukiwania 21-40 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
No ładnie, ładnie. Jest na czym oko zawiesic. Starcie z jakąś historia bardzuej cieszą niż bfs. Agresorowi graty Obroncy szo Pozdrawiam wszystkich i gramy dalej.
piątek, piateczek, piątunio jak to Supcio pissz. @Bresia (L) wypije za twoje zdrowie. Najlepszego weekendu dla wszystkich. Oby nasi skoczkowie jutro przezkoczyli skocznie.
Dokladnie. Czy zlikwidujecie złom z obrony?? To jest naprawdę ciekawa konfiguracja ( wiem ze nie dla wszystkich) ale przez zlom z obrony wiele osób, w tym rowniez Ja odpuścić sobie gre.
czyli bez mała z pół roku to zajmie. Czy jest określony harmonogram z ktorych serwerów po kolei przenosza na cmentarzysko, czy jest to losowe i na przykład 5 kont z u68, 9 z nekkar, 20 z quantum itd. Wie ktoś coś?
życie to sztuka wyboru. Ja pokilkam na tym co bedzie bo mi sie podoba. Nie wydam ani zlotowki bo tez mi sie tsk podoba. Ile ludzi tyle zdań i strategi na gre. Tyle w temacie. Pozdrawiam wszystkich.
Graty Pazik. Ciesze się ze pomimo spadku w statach grasz dalej i nie skladasz broni. Wersja 7.0 namieszała. Klasy, rynek, przekręty, zakręty, wałki i skrety. Wystarczy spojrzeć na topke i wszystko wiadomo. St bardzo przyjemne dla oka. Obroncy szo.
7 lat gram. Zaczynalem na u 69 kiedy top łan miał 65kk pkt. Do momentu fuzji gdzie przenioslem sie na u68 doszedłem do top 500 przy aktywnym farmieniu idlakow i grze eco. Po fuzji spadkem na top 1800. Dalej naparzakem aktywnie (idkaki) i piolem sie w górę do mometu wersji 7.0 i wyboru klas. Potem wszystko sie [ciach] Piraci, rynek, pakiety i nie wiadomo co jeszcze. Ludzie bedacy daleko w tyle za mną są nagle w top 50. Wiec szczerze watpie kolego @NowyLolek ze byłbyś w stanie wejść do top 100 na …